Η επικοινωνία Λιάγκα με Φιλιππίδη για τις καταγγελίες - Ο διάλογος τους

 

Ο συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου έκανε δηλώσεις σχετικά με την επερχόμενη δική - Μικρούτσικος: «Διατίθεμαι να του κάνω συνέντευξη γνωρίζοντας τι κίνδυνος υπάρχει να πουν ότι ξεπλένω»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Με αφορμή τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη που ξεκινά στις 18 Μαρτίου, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να πει κάτι για πρώτη φορά στον τηλεοπτικό αέρα. Ο παρουσιαστής αποκάλυψε τον διάλογο που είχε με τον γνωστό ηθοποιό, πριν γίνει στόχος καταγγελιών.

«Το διάστημα το περσινό, μόλις είχα επιστρέψει στο Πρωινό, που ξεκίνησαν οι καταγγελίες και αφορούσαν στο θέατρο, ως συνέχεια των καταγγελιών της Σοφίας Μπεκατώρου. Τότε, ο Πέτρος Φιλιππίδης πρωταγωνιστούσε στον “Πλάτανο” της ΕΡΤ. Μας έρχονταν οι πληροφορίες για το πώς σκοπεύουν κάποιες κυρίες να οχυρωθούν νομικά για να καταγγείλουν τον Πέτρο Φιλιππίδη. Εγώ δε μπορούσα να πάρω τον οποιονδήποτε και να του πω ότι συμβαίνει.

Όμως, δε θυμάμαι τώρα γιατί, μιλήσαμε στο τηλέφωνο με τον Πέτρο. Και με ρώτησε, επειδή γνωριζόμαστε, αν εμπλεκόταν το όνομά του κάπου και αν ετοιμάζονταν να τον καταγγείλουν. Εγώ βρέθηκα σε πολύ δύσκολη θέση γιατί από τη μία είχα τις πληροφορίες. Του είπα ενστικτωδώς ότι δεν μπορώ να του πω από ποιες κυρίες, αλλά υπάρχουν κάποιες κυρίες που θα κινηθούν εναντίον του.

Τότε μου είπε να κρατήσω ότι είχε εξωσυζυγικές σχέσεις αλλά ποτέ δεν έφτασε να βιάσει και να πιέσει μία γυναίκα. Του είπα ότι δεν ξέρω τι θα γίνει από εδώ και πέρα και μετά έγιναν όλα αυτά που έγιναν. Θέλω να σας πω αυτό τον διάλογο που έγινε πριν γίνει στόχος όλων αυτών των καταγγελιών. Δεν σημαίνει κάτι» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό».

 

 

Ο συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου έκανε δηλώσεις σχετικά με την επερχόμενη δική.

«Εδώ και 78 μήνες υφίσταται ένα ανηλεή πόλεμο με καταγγελίες οι οποίες πλήττουν ευθέως την προσωπικότητα και τον άνθρωπο. Δεν έχει απαντήσει, δεν μπορεί να απαντήσει. Δεν επιτρέπεται να μιλήσει δεν το προβλέπει ο σωφρονιστικός κώδικας. Το έχετε δει στο παρελθόν αλλά δεν ξέρω με ποιες προϋποθέσεις δόθηκε άδεια στο παρελθόν.

Η μόνη φωνή που έχει είναι μέσω του συνηγόρου του και εγώ μιλάω με μεγάλη φειδώ. Η θέση του έπρεπε να ακουστεί.Όταν ακούγεται η φωνή του Κάθυ κατηγορουμένου γίνεται ένας γόνιμος προβληματισμός της κοινωνίας. Πρέπει να ξέρει κοινή γνώμη ποιες ακριβώς είναι οι κατηγορίες για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Δεν μπορεί κοινή γνώμη να ενημερώνεται μόνο πλευρά. Στην δικαιοσύνη πρέπει να ακούς και τις δύο πλευρές»

«Εγώ τον έπεισα να μη μηνύσει τις καταγγέλλουσες

 

 

Μάλιστα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος ζήτησε από τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο να μεταφέρει στον πελάτη του ότι επιθυμεί να του κάνει μία συνέντευξη πριν από τη δίκη του, παρότι είναι παρακινδυνευμένο.

«Διατίθεμαι με όλον τον κίνδυνο να κάνω συνέντευξη στον πελάτη σου, τον αγαπητό Πέτρο -μάλιστα με είχε πάρει να συνεργαστούμε πριν γίνει ό,τι έγινε- να μου κάνει μία εξομολόγηση και να του κάνω μία βαθύτατη “ανάκριση” αν πάρεις άδεια και να δοθεί η δυνατότητα να απαντήσει σε ερωτήματα που θα είναι αμείλικτα από μένα.

Εγώ διατίθεμαι γνωρίζοντας τι κίνδυνος υπάρχει αν δώσεις στον άλλον τον λόγο και μπορούν να σου πουν πάρα πολύ εύκολα ότι “ξεπλένεις” έναν κατηγορούμενο. Ο Πέτρος μου έχει εμπιστοσύνη» ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Δειτε Επισης

Η συγκινητική ανάρτηση της Ζωής Παπαδοπούλου για τη φίλη της που έχασε
Σοκάρει η Δήμητρα Λιάνη: «Μπήκε ο Νίκος Παπανδρέου, έλυσε τη ζώνη του και έκανε να με χτυπήσει»
Nέα καταγγελία για βιοπράγια του σκηνοθέτη, Κώστα Κωστόπουλου: «Mε βάρεσε με ντοσιέ & χαστούκισε ηθοποιό»
Ο Στηβ Ντούζος, νοσηλεύεται εδώ και τρεις εβδομάδες - Τι λέει από το νοσοκομείο
H Μaria Menounos βάφτισε την κόρη της - Το όνομα, το πάρτι, οι καλεσμένοι & το ζεϊμπέκικο του πατέρα της
Αυτός είναι ο λόγος που ανακοίνωσαν τώρα το διαζύγιο η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος
Οι φήμες που υπήρχαν για τρίτο πρόσωπο στην σχέση Αντωνά - Σοϊλέδη τελικά επιβεβαιώνονται...
Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο - Χτύπησε στο κεφάλι
Ο Justin Bieber «φωνάζει για βοήθεια» - Η νέα ανάρτηση που προκαλεί ανησυχία
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έχω μεγάλη ανάγκη τη συντροφικότητα, δεν μπορώ να μπαίνω σπίτι να κοιτάω το ταβάνι»