Πέθανε από κορωνοϊό η 62χρονη σύζυγός του Βασίλη Σαλέα - Οι πρώτες του δηλώσεις

 

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τον Βασίλη Σαλέα, καθώς πριν από λίγες ώρες έφυγε από τη ζωή η 62χρονη σύζυγός του, μετά από μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

 

Ο Βασίλης Σαλέας μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN και συντετριμμένος αναφέρθηκε στον απροσδόκητο θάνατο της 62χρονης συζύγου του, Κάρμεν Παναγιωτοπούλου, η οποία έφυγε από την ζωή το απόγευμα του Σαββάτου 15 Ιανουαρίου 2022.

Ο ίδιος δήλωσε σοκαρισμένος για αυτήν την εξέλιξη και προέτρεψε όλον τον κόσμο να εμβολιαστεί, για να μπορέσει να περάσει ελαφριά τον κορωνοϊό, σε περίπτωση που νοσήσει.  

Η Κάρμεν Παναγιωτοπούλου ήταν μητέρα τεσσάρων παιδιών και 62 ετών και σύμφωνα με τα λεγόμενα του Βασίλη Σαλέα, δεν είχε προλάβει να εμβολιαστεί, γιατί είχε νοσήσει.

Ο σύζυγός της σημείωσε πως η γυναίκα του παρουσίασε καρδιακή ανεπάρκεια και έχασε την ζωή της μέσα στο νοσοκομείο, πριν προλάβει να διακομιστεί στην εντατική του νοσοκομείου Σωτηρία.

 

Ο Βασίλης Σαλέας μίλησε στην εκπομπή «Love It» και τον Αλέξη Μπαρτζώκα για τη γυναίκα της ζωής του που του χάρισε τέσσερα παιδιά και συγκλόνισε με τα λόγια του. 

«Είναι απίστευτο, δεν μπορούμε να το χωνέψουμε, δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Ήταν υγιέστατη, δεν είχε κάτι. Ήταν 13 μέρες στο νοσοκομείο, έπεφτε το οξυγόνο και έπαθε καρδιακή ανεπάρκεια μέσα στο νοσοκομείο. Είχε μερικές μέρες βελτίωση, την μία μέρα ήταν έτσι, την άλλη αλλιώς. Προς το τέλος ήταν λίγο καλά, είχε ανέβει το οξυγόνο και την άλλη μέρα είχε κατέβει. Οι γιατροί μας έλεγαν ότι πάμε καλά…» ανέφερε αρχικά ο Βασίλης Σαλέας.

«Η σύζυγος μου δεν ήταν εμβολιασμένη, αλλά είχε νοσήσει και ήταν προς το τέλος. Θα έκανε και το εμβόλιο μετά. Δεν είχε υποκείμενα νοσήματα, εντελώς τίποτα, ήταν πολύ υγιέστατη. Καθυστέρησε να κάνει το εμβόλιο και μετά νόσησε. Ήταν λίγο διστακτική στην αρχή, αλλά όλοι θα το κάναμε. Την είχα συμβουλεύσει, αλλά θα το έκανε ούτως ή άλλως.

Μιλάγαμε μαζί της μέχρι και την προτελευταία μέρα. Τις άλλες φορές δεν μπορούσε να μιλήσει καθαρά, την τελευταία φορά μίλησε και πιο έντονα και πιο δυνατά. Μετά από εκεί και πέρα τελειώσανε τα πάντα. Πιθανώς θα γίνει την Τρίτη η κηδεία» εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Έφυγε σε ηλικία 76 ετών η σπουδαία ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου
Στέλιος Ρόκκος – Λελέ Γκόφα: Bροχερό road trip με την μηχανή στην Ιταλία
Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου για το φετινό Πάσχα
Η φωτο της Ελένης Μενεγάκη από τις πασχαλινές διακοπές - Αμακιγιάριστη & αχτένιστη παραμένει πανέμορφη
Στην Πάρο για το Πάσχα, μαζί με τους γιους και τους κολλητούς της, η Ντορέττα Παπαδημητρίου
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Πασχαλινές διακοπές στην Μύκονο για την Κατερίνα Καινούργιου - Ποιος την φιλοξένησε στο ξενοδοχείο του;
Τα νέα μαγευτικά στιγμιότυπα Κωνσταντίνου Βασάλου & Μαρίας Παπαγεωργίου από το εξωτικό ταξίδι τους
Τάνια Μπρεάζου – Γιώργος Αμούτζας ξανά στη Ρουμανία - Πασχαλινό ταξίδι για το ερωτευμένο ζευγάρι
Το μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα που αποδεικνύει ότι η Μαρία Αντωνά έπεσε θύμα χάκερ