«Ζορίστηκα με την αλλαγή... Τώρα καταλαβαίνω γιατί έγινε και προχωρώ»

 

 

Η Κατερίνα Καραβάτου απαντά για τον χωρισμό με τον Κρατερό Κατσούλη  «Δε θέλω να μιλάω για το διαζύγιο από τον Κρατερό Κατσούλη. Είμαστε γονείς»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» και τη δημοσιογράφο Χριστιάννα Κοχλατζή το πρωινό της Τρίτης. Η παρουσιάστρια του MEGA αναφέρθηκε, μάλιστα, στον χωρισμό της με τον Κρατερό Κατσούλη.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η αμήχανη αντίδραση της Καραβάτου όταν ρωτήθηκε για τον Κατσούλη «Άλλη ερώτηση, δεν θα μιλήσουμε για τον Κρατερό»

 

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καραβάτου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «για όλη αυτή την κατάσταση δεν θέλω να μιλάω, να πω την αλήθεια. Ότι ήταν να πούμε, νομίζω ότι το είπαμε μέσα από την ανακοίνωση που βγάλαμε και έστειλε ο δικηγόρος μας. Είναι μια πολύ συνειδητή μας απόφαση αυτό για να προστατέψουμε τα παιδιά μας». 

«Με τον Κρατερό είμαστε οι γονείς της Αέλιας και του Αρίωνα και είναι ότι πιο σημαντικό» πρόσθεσε η παρουσιάστρια του Μεγάλου Καναλιού στην πρωινή εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή. «Ήταν μια αλλαγή την οποία νομίζω πως την είχα μεγάλη ανάγκη».

«Την ώρα που γίνεται η αλλαγή ζορίζεσαι. Μετά καταλαβαίνεις και γιατί έγινε και αισθάνεσαι καλύτερα και προχωράς πιο δυνατός μπροστά».

 

Χτες εξάλλου στην κάμερα του «Πρωινού» και τον Γρηγόρη Μπάκα, η παρουσιάστρια απέφυγε, όμως, να απαντήσει σε ερώτηση που αφορούσε τον Κρατερό Κατσούλη, με τον οποίο ανακοίνωσαν πριν από λίγο καιρό το διαζύγιό τους.

«Όταν αρχίζει η προετοιμασία μιας εκπομπής όλοι θέλουμε να βγει γιατί όλο το υπόλοιπο σου προκαλεί άγχος. Τις δύο τελευταίες ημέρες πριν την εκπομπή είχα 39 πυρετό και πέρασα δύσκολα.  

Τα καλά αποτελέσματα φέρνουν χαμόγελα, αλλά δεν θέλω καθόλου να μιλάω για νούμερα. Δεν κλαίω πάντα, κλαίω όταν υπάρχει λόγος. Στη Μαρία Ηλιάκη μαθαίνω λίγο τον κόσμο γιατί έλειπε, αλλά γελάμε πολύ» ανέφερε η Κατερίνα Καραβάτου.

Όσον αφορά στην ερώτηση για τον Κρατερό Κατσούλη, η Κατερίνα Καραβάτου αντέδρασε λέγοντας: «Άλλη ερώτηση! Δεν θα μιλήσουμε για τον Κρατερό».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Η Μαρία Μπακοδήμου αποκάλυψε πως δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση όταν ήταν μικρή
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κάθριν δημοσίευσαν νέα φωτογραφία της κόρης τους
Ευχάριστα νέα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα-Αισιόδοξη σύζυγος του
Δεν σταματούν οι πρόβες της Μαρίνας Σάττι και των χορευτών-Νέο βίντεο
Η επιλογή της γραβάτας του Κάρολου στη νέα του εμφάνιση δεν ήταν τυχαία-Το κρυφό μήνυμα στα εγγόνια του
Στο νοσοκομείο η Μαρία Μπακοδήμου-Η ανάρτησή της
Κατερίνα Καινούργιου: Του χρόνου ή θα είμαι έγκυος ή θα έχω παιδάκι, το νιώθω
Νίνο και Ζόζεφιν έκαναν ξανά ο ένας τον άλλο unfollow-Η αινιγματική ανάρτηση του τραγουδιστή
Σοκάρει η Γιάννα Τερζή-«Στη Eurovision δέχτηκα ψυχική κακοποίηση, ήμουν φοβισμένη»
Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision