Ελένη, Ασημίνα, Κωνσταντής… Όλοι εκεί στο πλευρό της Δανάης πριν γίνει κα. Παπαγεωργίου

 

Ανήμερα των γενεθλίων της η Δανάη Μιχαλάκη έζησε την πιο όμορφη στιγμή της ζωής της, αφού παντρεύτηκε με τον Γιώργο Παπαγεωργίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Το ζευγάρι επέλεξε να κάνει τον γάμο του κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας στην Σύρο, το νησί από όπου κατάγεται η όμορφη ηθοποιός.

Φυσικά από το πλευρό της Δανάης Μιχαλάκη δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι «αδελφές» της, αλλά και ο «γαμπρός» της από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες». Στο Δημαρχείο Ποσειδωνίας βρέθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου, η Μαρία Κίτσου, η Έλλη Τρίγγου, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο Γιάννης Κουκουράκης, ο Αναστάσης Ροϊλός και η Μαρία Πετεβή. Τον Αναστάση Ροϊλό συνόδευε η σύντροφός του Εριέττα Μανούρη, η οποία ήταν και πρώην συμπρωταγωνίστρια της μητέρας του γαμπρού, Φιλαρέτης Κομνηνου, στην «Αγγελική», την περασμένη σεζόν.

Φυσικά, σύσσωμο το Διαφάνι βρέθηκε στον γάμο, αφού εκτός αυτών, ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο Νίκος Λεκάκης, ο Κωνσταντίνος Δανίκας, ο Κωστής Σαββιδάκης, ο Γιάννης Βασιλώττος και ο Αλέξανδρος Καλπακίδης.

  

  

  

  

  

  

  

  

Σε βίντεο που δημοσίευσε τοπικό site του νησιού, βλέπουμε την άφιξη της Δανάης Μιχαλάκη στο Δημαρχείο, την μητέρα του Γιώργου Παπαγεωργίου, αλλά και τους ηθοποιούς των «Άγριων Μελισσών». Την Δανάη παρέδωσαν στον Γιώργο Παπαγεωργίου, που την περίμενε μόνος στα σκαλιά της εκκλησίας, ο πατέρας της και ο αδελφός της.

Η επόμενη μέρα

Το απόγευμα της Κυριακής, την επόμενη ημέρα του γάμου, η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου πραγματοποίησαν την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους ως παντρεμένοι. Που ακριβώς; Ο ηθοποιός έδωσε συναυλία στη Σύρο, μαζί με το συγκρότημα του, Polkar και το βίντεο ανέβηκε στα social media. Σε κάποια φάση, μάλιστα, φώναξε την αγαπημένη του στη σκηνή και τραγούδησαν μαζί.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: 

Δειτε Επισης

Εντυπωσίασε η Μαρίνα Σάττι στη δεύτερη πρόβα της Eurovision
Αυτοί είναι τέσσερις μονομάχοι που θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στο Survivor
Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
Έβγαλαν στον τάκο την Ασημίνα στο #SurvivorGr-«Δεν θέλω να νιώθω βαρίδι για την ομάδα»
Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»