Η υπουργός παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα τον κραταιό άντρα της δισκογραφίας

 

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας παντρεύτηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα, μετά από περίπου ενάμιση χρόνο σχέσης. Η πολιτικός αποκάλυψε το μεσημέρι της Τρίτης το ευτυχές γεγονός μέσα από μία ανάρτηση .

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Το ζευγάρι παντρεύτηκε χθες, 4 Μαΐου, με κουμπάρες την Τζένη Μήτση και την πρώτη ξαδέλφη της πολιτικού, Χρυσή Βαρδινογιάννη.

Στο πλευρό της Όλγας Κεφαλογιάννη, βρισκόταν η μητέρα της Ελένη Κεφαλογιάννη-Βαρδινογιάννη, ο θείος της Γιώργος Βαρδινογιάννης αλλά και οι δύο της αδελφές, Χριστίνα και Δανάη. Στο πλευρό του Μίνου Μάτσα, ο πατριάρχης της οικογένειας, Μάκης Μάτσας, η σύζυγός του Ρούλα, η αδελφή του Μαργαρίτα Μάτσα με τον σύζυγό της Γιώργο Φραγκογιάννη και την κόρη τους Ίρμα. 

Η νύφη φορούσε λευκό μακρύ σατέν μεταξωτό φόρεμα με δαντελένια εσάρπα, μία δική της δημιουργία, κι έκανε την είσοδο μαζί με τον γαμπρόκαι οι δύο έρχονται από δεύτερο γάμο με μουσική υπόκρουση τη σύνθεση του Μίνου Μάτσα «Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου» σε στίχους του αείμνηστου παππού του και δημιουργού της τεράστιας δισκογραφικής εταιρείας MINOS, Μίνου Μάτσα. 

 Λόγω της πανδημίας, δεν παραβρέθηκαν ο θείος και θεία της Όλγας Κεφαλογιάννη, κ. Βαρδής και κ. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, ωστόσο, ήταν σαν να βρίσκονταν εκεί καθώς επικοινωνούσαν συνεχώς μαζί τους και τους έστελναν ευχές.​

 

Η Όλγα Κεφαλογιάννη ανέβασε μια φωτογραφία, στην οποία απεικονίζονται οι βέρες τους, με εκείνη να φοράει ένα νυφικό από δαντέλα. Στη λεζάντα μάλιστα, χρησιμοποίησε ένα απόσπασμα από τα λόγια του Αποστόλου Παύλου: «Νυνί δε μένει πίστις, έλπίς, αγάπη, τα τρία ταύτα μείζων δε τούτων η αγάπη.” Ώστε τώρα μας απομένουν τρία πράγματα: η πίστη, η ελπίδα και η αγάπη. Πιο μεγάλη όμως από αυτά είναι η αγάπη» και επεσήμανε τον γνωστό συνθέτη. 

Οι ευχές από τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram ήταν δεκάδες μέσα σε λίγα λεπτά.

Δες το post της Όλγας Κεφαλογιάννη:

Η Όλγα Κεφαλογιάννη είχε δηλώσει για τον Μίνω Μάτσα στο περιοδικό Gala: «Ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον. Εκεί που έχεις κάνει το πρόγραμμά σου και λες “αποκλείεται” και “ποτέ” , τότε είναι που συμβαίνουν όλα. Οφείλουμε να δεχόμαστε τις ανατροπές. Αυτή είναι άλλωστε και η μαγεία της ζωής». 

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας από την αρχή της σχέσης τους κρατούσαν χαμηλούς τόνους. Μάλιστα, και στους προσωπικούς τους λογαριασμούς τους στα social media έχουν κάνει λιγοστές κοινές αναρτήσεις. 

«Ισχύει ότι όταν πρωτογνωριστήκαμε με τον Μίνω Μάτσα εκείνος δεν γνώριζε ποια είμαι. Μόλις είχα παρακολουθήσει μια παράσταση, όπου εκείνος είχε γράψει τη μουσική. Όταν μας σύστησαν θέλησα να του δώσω συγχαρητήρια για τη δουλειά του.

Θυμάμαι ότι με ρώτησε με τι ασχολούμαι. Εξεπλάγην προς στιγμήν, αλλά γρήγορα αντιλήφθηκα ότι πρόκειται για έναν γνήσιο καλλιτέχνη που δεν έχει μεγάλη σχέση με τα κοινά. Αυτό κρύβει πάντα τη δική του γοητεία. Η ανθρώπινη επαφή που είναι πέρα και πάνω από επαγγελματικές ιδιότητες και ταμπέλες αποδεικνύεται ενδιαφέρουσα» είχε εξομολογηθεί η πολιτικός σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό «Gala». 

Η αγάπη τους για την τέχνη και τον πολιτισμό είναι ένα από τα κοινά τους χαρακτηριστικά ως ζευγάρι. Άλλωστε, οι δυο τους έκαναν κάποιες σπάνιες εμφανίσεις σε θέατρα των Αθηνών, αλλά και στην Επίδαυρο για να παρακολουθήσουν τις αγαπημένες τους παραστάσεις.​

​Το καλοκαίρι του 2020, ήταν το πρώτο καλοκαίρι που το ζευγάρι πέρασε μαζί. 

Την Όλγα Κεφαλογιάννη και τον Μίνω Μάτσα, όμως, τους είδαμε και στις Σπέτσες, στον γάμο της Ελεωνόρας Ζουγανέλη με τον Σπύρο Δημητρίου. 

Η πρωην υπουργός και νυν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της για τον Μίνω Μάτσα: «Ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον. Εκεί που έχεις κάνει το πρόγραμμά σου και λες “αποκλείεται” και “ποτέ” , τότε είναι που συμβαίνουν όλα. Οφείλουμε να δεχόμαστε τις ανατροπές. Αυτή είναι άλλωστε και η μαγεία της ζωής».

Βίον ανθόσπαρτον! 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Η συγκινητική ανάρτηση της Ζωής Παπαδοπούλου για τη φίλη της που έχασε
Σοκάρει η Δήμητρα Λιάνη: «Μπήκε ο Νίκος Παπανδρέου, έλυσε τη ζώνη του και έκανε να με χτυπήσει»
Nέα καταγγελία για βιοπράγια του σκηνοθέτη, Κώστα Κωστόπουλου: «Mε βάρεσε με ντοσιέ & χαστούκισε ηθοποιό»
Ο Στηβ Ντούζος, νοσηλεύεται εδώ και τρεις εβδομάδες - Τι λέει από το νοσοκομείο
H Μaria Menounos βάφτισε την κόρη της - Το όνομα, το πάρτι, οι καλεσμένοι & το ζεϊμπέκικο του πατέρα της
Αυτός είναι ο λόγος που ανακοίνωσαν τώρα το διαζύγιο η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος
Οι φήμες που υπήρχαν για τρίτο πρόσωπο στην σχέση Αντωνά - Σοϊλέδη τελικά επιβεβαιώνονται...
Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο - Χτύπησε στο κεφάλι
Ο Justin Bieber «φωνάζει για βοήθεια» - Η νέα ανάρτηση που προκαλεί ανησυχία
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έχω μεγάλη ανάγκη τη συντροφικότητα, δεν μπορώ να μπαίνω σπίτι να κοιτάω το ταβάνι»