Παιδικός Διαγωνισμός Dixan: Ζωγραφίζουμε τις θάλασσες μας κερδίζοντας πλούσια δώρα!

 

 

Το αγαπημένο απορρυπαντικό Dixan διοργανώνει έναν δημιουργικό και ταυτόχρονα επιμορφωτικό διαγωνισμό για τα παιδιά, στον οποίο οι μικροί μας φίλοι καλούνται να ξεδιπλώσουν όλη τους τη φαντασία με χρωματιστά μολύβια, μαρκαδόρους και κηρομπογιές, ζωγραφίζοντας μοναδικά σχέδια με θέμα «Καθαρίζουμε τη θάλασσα και τον βυθό».
 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

 

Το παιδί με την καλύτερη ζωγραφιά θα έχει την ευκαιρία να δει το σχέδιό του πάνω στην επόμενη συλλεκτική συσκευασία του απορρυπαντικού Dixan!

Παράλληλα, οι πρώτοι 5 νικητές θα κερδίσουν από ένα παιδικό ποδήλατο για χαρούμενες και ξέγνοιαστες βόλτες, ενώ στους επόμενους 10 νικητές το Dixan θα χαρίσει από μια δωροεπιταγή αξίας 50 ευρώ για αγορές από τα καταστήματα Public.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά ηλικίας μέχρι 12 ετών, τα οποία έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό ζωγραφικής από τις 2 Απριλίου μέχρι τις 2 Μαΐου.

Τα παιδιά μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέσα από την ιστοσελίδα dixancolorcontest.com, όπου υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες, καθώς και οι αναλυτικοί όροι και κανονισμοί του Διαγωνισμού.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται στα πλαίσια του προγράμματος περιβαλλοντικής δράσης «Καθάρισε σε Βάθος» του Dixan, που ξεκίνησε πέρσι και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος.

Στόχος του είναι να ενισχύσει την περιβαλλοντική συνείδηση και την έννοια της ατομικής ευθύνης απέναντι στην προστασία του περιβάλλοντος (περισσότερες πληροφορίες στο: www.katharisesevathos.cy).

Η Henkel φιλοδοξεί να αναδείξει το «Καθάρισε σε Βάθος» σε σημείο αναφοράς του τρόπου που αντιμετωπίζεται η έννοια της βιώσιμης ανάπτυξης, η οποία αποτελεί διαχρονικά βασική στρατηγική προτεραιότητα της εταιρείας σε παγκόσμιο και τοπικό επίπεδο και κομμάτι του DNA της και των αξιών της.

 

 

 

Δειτε Επισης

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου για το φετινό Πάσχα
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Το μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα που αποδεικνύει ότι η Μαρία Αντωνά έπεσε θύμα χάκερ
Η παρατήρηση που δέχτηκε από θρησκόληπτο follower της η Κόνι Μεταξά και η αντίδρασή της
Το πρώτο ταξίδι της Αθηνάς Οικονομάκου μετά το διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο
Θοδωρής Αθερίδης και Σμαράγδα Καρύδη αγκαλιά στο ταξίδι τους στο Πήλιο
Το ισχυρό μήνυμά της Εριέττα Κούρκουλου για το Πάσχα και ο λόγος που έχει αποφασίσει να μην τρώει κρέας
Lila: «Έχω χάσει αρκετούς φίλους τον τελευταίο χρόνο και αυτό με στενοχωρεί»
Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Ραταϊκόφσκι σε εκδήλωση για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλιά Καρόλου
Η Έλενα Τοπαλίδου ανέβασε βίντεο που χορεύει Έμινεμ και έγραψε στην ανάρτησή της «Επιτάφιος»