«Ανεπίτρεπτη, προσβλητική συμπεριφορά, ο Χριστοδουλόπουλος δε σέβεται κανέναν»

 

 

Γιαγκούση κατά Χριστοδουλόπουλου: «Kοιτάει μόνο τον εαυτό του. Κρίμα το ταλέντο του» Κινείται νομικά ο Μάκης εναντίον της Λίτσας με μήνυση

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Τα όσα κατήγγειλε η Λίτσα Γιαγκούση για τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Λοιπόν σχολίασαν σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

«Δε θα επαναλάμβανα ποτέ την συνεργασία μου με την Μάκη Χριστοδουλόπουλο. Ανεπίτρεπτη, προσβλητική συμπεριφορά, που με ανάγκασε να αποχωρήσω. Μπήκα στην πρεμιέρα, στο δεύτερό μου πρόγραμμα και αντί για σαράντα λεπτά, τραγούδησα δέκα. Έκανε φινάλε η ορχήστρα, γιατί έπρεπε να βγει ο Μάκης. Δεν σέβεται κανέναν άνθρωπο και κοιτάει μόνο τον εαυτό του. Δεν μίλησα, γιατί δεν είμαι άνθρωπος που θα πράξει εν βρασμώ και θα κάνει φασαρία, κακώς βέβαια.

Στη συνέχεια, το μαγαζί το σφραγίσανε για έναν μήνα για κάποιο λόγο και μετά μου ζήτησαν να επιστρέψω. Κάλεσα τον επιχειρηματία να με διαβεβαιώσει ότι δεν θα ξανασυμβεί κάτι τέτοιο, αλλά εκείνος δεν μπόρεσε να το κάνει κι έτσι δεν πήγα. Συνέβη και στο παρελθόν κάτι παρόμοιο, με τον ίδιο τραγουδιστή, είχα ενδείξεις, αλλά είπα να ξανακάνω μία απόπειρα. Πιστεύω αυτό δεν έχει ξαναγίνει σε κανέναν, αδιανόητη συμπεριφορά. Κρίμα το ταλέντο του» είπε η Λίτσα Γιαγκούση.

Τα λεγόμενα της τραγουδίστριας σχολιάστηκαν στην πρωινή εκπομπή του Mega, με την Ελεονώρα Μελέτη να μη θέλει να πάρει θέση στο συγκεκριμένο θέμα, καθώς -όπως είπε- όσες φορές έχει συναντήσει τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο ήταν ευγενέστατος.

 

Μετά τις δηλώσεις που έκανε η Λίτσα Γιαγκούση στο περιοδικό «Λοιπόν», όπου κατήγγειλε τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο για ανεπίτρεπτη και προσβλητική συμπεριφορά στην τελευταία του συνεργασία, ο τραγουδιστής θα κινηθεί νομικά εναντίον της.

Όπως μετέφερε η δημοσιογράφος Ελένη Μουστάκη στο «Mega Καλημέρα», επικαλούμενη το στενό οικογενειακό του περιβάλλον του Μάκη Χριστοδουλόπουλου, ο τραγουδιστής νιώθει ιδιαίτερα προσβεβλημένος και πρόκειται να κινηθεί νομικά κατά της Λίτσας Γιαγκούση, αλλά και κατά του περιοδικού.

 

Η εκπομπή «Το Πρωινό» επικοινώνησε με την τραγουδίστρια για περαιτέρω διευκρινήσεις με την ίδια να επαναλαμβάνει πως τα όσα κατήγγειλε αφορούσαν το γεγονός ότι δεν τηρήθηκαν διόλου τα συμφωνηθέντα από πλευράς του ερμηνευτή.

«Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος μου έκοψε το πρόγραμμα. Δεν μπορούσε να γίνει κάποια κουβέντα εκείνη τη στιγμή γιατί έκανε το πρόγραμμά του. Είχα δείγματα κακής συμπεριφοράς και από προηγούμενη συνεργασία.

Ο μάνατζερ του καλλιτέχνη, Κώστας Σεϊνόπουλος, βγήκε και εκείνος σε ζωντανή σύνδεση στο «Πρωινό» και διέψευσε την τραγουδίστρια.

«Όχι, βέβαια δεν αληθεύει. Έχουμε το χαρτί που βγάζει ο μαέστρος και ξέρουμε πόσα λεπτά θα τραγουδήσει. Από το μυαλό της τα βγάζει, κρίμα της. Τράβηξε το πρόγραμμα 20 λεπτά παραπάνω και όχι μόνο για τον Χριστοδουλόπουλο αλλά για τον Ζαζόπουλο. Είχαμε και τον κύριο Ζαζόπουλο. Δεν υπάρχει άλλη συμφωνία. Η συμφωνία γίνεται με τον μαέστρο. Ένα βράδυ έγινε η συνεργασία και είχε πάει έξτρα το Σάββατο και έφυγε» ανέφερε ο κ. Σεϊνόπουλος.

Στην τηλεφωνική γραμμή την ίδια ώρα η Λίτσα Γιαγκούση είπε: «Αλήθεια; Γελάω. Ξέρουν οι πάντες μέσα στο μαγαζί τι έγινε. Το είχα ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι την επόμενη της πρεμιέρας είχα μια υποχρέωση. Ο Φίλιππος ο Καμπούρης είχε ξεχάσει να το πει στον Χριστοδουλόπουλο».

«Αυτά που είπε στη συνέντευξη να τα αναιρέσει όλα» είπε ο μάνατζερ του τραγουδιστή προκειμένου να της ζητήσει συγγνώμη.

«Δεν ήταν ο Ζαζόπουλος στο σχήμα» αντέκρουσε η Λίτσα Γιαγκούση.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Χωρίς αυτούς η ψυχική μου ακεραιότητα θα ήταν δύσκολο να ανακάμψει»
Οι νέες δηλώσεις Λάκη Γαβαλά μετά την ομοφοβική επίθεση από τρεις μοναχούς: «Με είπαν π@@@η!»
Η πρώτη του ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά από τη συγκλονιστική πρεμιέρα του #Maestro 2
Γιώργος Τσαλίκης: «Να βρει η ΕΡΤ κανένα πιτσιρίκι για τη #Eurovision η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα»
Η τρυφερή ανάρτηση του Γιώργου Λιβάνη για την Ανδρομάχη μετά την αποκάλυψη ότι θα γίνει μπαμπάς
To νέο πολύ κοντό, punk rock μαλλί, της Απόλυτης - To ανατρεπτικό look στο αναπάντεχο νέο videoclip
Η Μαρίνα Σάττι είναι η νέα βασίλισσα! Έσπασε όλα τα ρεκόρ & τα trends μετά τη #Eurovision - Μας πήγε τάπα!
Τρίτη σειρά του Αντρέα Γεωργίου ενισχύει την prime time ζώνη! Γιάννενα, Τζουμέρκα, Ζαγοροχώρια στο κάδρο
Tα δάκρυα της Καλομοίρας: «Ο πατέρας μου δεν ήρθε ούτε στη #Eurovision. Ήθελα το μπράβο του»
Βανδή για Μπισμπίκη: «Έγιναν όλα τόσο γρήγορα που από το σοκ δεν πρόλαβα να σκεφτώ τι μπορεί να πάθει»