Ο Jason Statham ρίχνει ξύλο στη Θ/νίκη & η Μegan Fox full in love στην Σαντορίνη

 

Ο σταρ που ειδικεύεται στο να... σακατεύει κακούς, βρίσκεται εδώ και δύο μέρες στη Θεσσαλονίκη για την τέταρτη συνέχεια των «Αναλώσιμων» και ανέβασε ένα βίντεο από τα γυρίσματα - H Μegan Fox πετάχτηκε στην Σαντορίνη το Σαββατοκύριακο με το αγόρι της 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Αέρας Χόλιγουντ πνέει στην Θεσσαλονίκη εδώ και δύο ημέρες αφού Τζέισον Στέιθαμ, Άντι Γκαρσία, 50 Cent και Μέγκαν Φοξ που πετάχτηκε στην Σαντορίνη το Σαββατοκύριακο βρίσκονται στην πόλη για τα γυρίσματα της τέταρτης συνέχειας των «Αναλώσιμων». 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Jason Statham, Megan Fox, Andy Garcia και 50Cent στην Θεσσαλονίκη για γυρίσματα!

 

Ο Στέιθαμ μάλιστα, ανέβασε ένα βίντεο πριν από είκοσι ώρες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram χωρίς να προσδιορίζει την τοποθεσία και έγραψε απλά: #expendables4.

 

 

 

Σε αυτό ο διάσημος σταρ των πολεμικών τεχνών κάνει τα δικά του χαλαρώνει με τα μέλη του συνεργείου, παίζει ξύλο για τις ανάγκες του ρόλου του και δείχνει την τεχνική του στην χρήση των μαχαιριών.

Παρόλο που στο βίντεο δεν κατονομάζεται η τοποθεσία των γυρισμάτων δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι μπορεί να είναι από την Θεσσαλονίκη.

 

 

Εκεί όπου έχει αφιχθεί το καστ των λαμπερών πρωταγωνιστών για γυρίσματα που θα διαρκέσουν δύο εβδομάδες, τα οποία πραγματοποιούνται σε ένα τεράστιο πλατό στα ανατολικά της πόλης αλλά και σε ένα βιομηχανικό χώρο.

Στην παραγωγή έχει δοθεί και εξοπλισμός από τις Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, κάτι σύνηθες σε τέτοιες παραγωγές που γυρίζονται σε διάφορες χώρες.

Την τέταρτη συνέχεια των «Αναλώσιμων» σκηνοθετεί ο Σκοτ Βο και αναμένεται να προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες την ερχόμενη χρονιά.

 

 

Στην Σαντορίνη βρέθηκε το Σαββατοκύριακο η Μέγκαν Φοξ, συνοδευόμενη από τον αγαπημένο της Μασίν Γκαν Κέλι, όπως αποκαλύπτει μία πρόσφατη φωτογραφία.

Συγκεκριμένα, το διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ φωτογραφήθηκε με τον Παραολυμπιονίκη Δημήτρη Καρυπίδη.

Όπως αναγράφεται πάνω στο στιγμιότυπο, που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο αθλητής, συνάντησε την Μέγκαν Φοξ και τον Μασίν Γκαν Κέλι στην Σαντορίνη. 

Το ίδιο στιγμιότυπο αναδημοσίευσε λίγο αργότερα και ο λογαριασμός της Soula Glamorous. 

  

 

Η ηθοποιός βρίσκεται αυτό το διάστημα στην χώρα μας για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας της ταινίας «The Expendables 4», που θα λάβει χώρα στην Θεσσαλονίκη και φυσικά, από το πλευρό της δεν θα μπορούσε να λείπει ο διάσημος τραγουδιστής.  

 

 Όπως όλα δείχνουν, το ζευγάρι συνδύασε τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις με ένα ταξίδι αναψυχής σε ένα από τα πιο όμορφα νησιά της Ελλάδας.

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

Ο καλλιτεχνικός κόσμος και όχι μόνο, αποχαιρετά την κορυφαία ηθοποιό, Άννα Παναγιωτοπούλου
Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποχαιρέτησε την Άννα Παναγιωτοπούλου
Έφυγε σε ηλικία 76 ετών η σπουδαία ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου
Στέλιος Ρόκκος – Λελέ Γκόφα: Bροχερό road trip με την μηχανή στην Ιταλία
Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου για το φετινό Πάσχα
Η φωτο της Ελένης Μενεγάκη από τις πασχαλινές διακοπές - Αμακιγιάριστη & αχτένιστη παραμένει πανέμορφη
Στην Πάρο για το Πάσχα, μαζί με τους γιους και τους κολλητούς της, η Ντορέττα Παπαδημητρίου
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Πασχαλινές διακοπές στην Μύκονο για την Κατερίνα Καινούργιου - Ποιος την φιλοξένησε στο ξενοδοχείο του;
Τα νέα μαγευτικά στιγμιότυπα Κωνσταντίνου Βασάλου & Μαρίας Παπαγεωργίου από το εξωτικό ταξίδι τους