Το απίστευτο σόου της Jennifer Lopez στην Times Square για την Πρωτοχρονιά 2021

Το έκανε πάλι το θαύμα της η Tζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez), που δεν αφήνει λεπτό ανεκμετάλλευτο στην πολυετή καριέρα της την οποία το 2020 «εμπλούτισε» και με μια σειρά καλλυντικών με την υπογραφή της. Η 51χρονη Λατίνα ποπ σταρ, που πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο της single «In The Morning» ήταν η πρωταγωνίστρια του πρωτοχρονιάτικου ρεβεγιόν του ABC («Dick Clark’s New Year’s Rockin’ Eve») με παρουσιαστές τους Ράιαν Σίκρεστ, Λούσι Χέιλ και Μπίλι Πόρτερ - χωρίς live κοινό και εν μέσω πανδημίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Στην Times Square της Νέας Υόρκης το σκηνικό δεν θύμιζε σε τίποτα τις περασμένες χρονιές. Η πρόσβαση είχε από νωρίς αποκλειστεί με οδοφράγματα και μεταλλικά κιγκλιδώματα και η άλλοτε γεμάτη πλατεία με ενθουσιασμένους ανθρώπους ήταν σχεδόν άδεια. Η παράδοση της παραμονής πρωτοχρονιάς, σύμφωνα με την οποία ο κόσμος γράφει πάνω σε κονφετί την ευχή του για τη νέα χρονιά και μετά τα κονφετί εκτοξεύονται στον αέρα μόλις αλλάζει ο χρόνος, κρατήθηκε και φέτος στην Times Square.  Η αλλαγή του χρόνου έγινε από τη διάσημη τραγουδίστρια της ντίσκο Γκλόρια Γκέινορ, 77 ετών, με το γνωστό τραγούδι της «I will survive» - «Θα επιβιώσω».

Η Tζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) άλλαξε χρόνο με το «In The Morning» και για άλλη μια φορά έδωσε μια αξέχαστη performance με τις γνωστές επιτυχίες της. Η Λόπεζ τραγούδησε το «Dream On» των Aerosmith «πιάνοντας» τις απαιτητικές νότες του κομματιού, ενώ κατέβηκε από ψηλά ξεδιπλώνοντας το λευκό φόρεμά της. Στα social σχολιάστηκε το διαμαντένιο head-piece του Valentino που κάλυπτε όλο το πρόσωπό της, ενώ η κλασική ροκ φιγούρα, με την οποία «κύλησε» στη σκηνή ενθουσίασε το τηλεοπτικό κοινό και έγινε viral.

Δειτε Επισης

«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης
Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα»
Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Ράντου με την μητέρα της-«Αγκαλίτσα μου»
Το πρώτο μήνυμα Λαζόπουλου μετά τη νοσηλεία-«Θυμάμαι ότι έχουμε ΝΔ και η αντιπολίτευση κοιμάται»
Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη μετά τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά
Το βίντεο της πρώτης πρόβας της Σάττι έγινε παγκόσμιο trend και το «Ζάρι» είναι πια φαβορί
Ξανά χωρίς την Μέγκαν ταξιδεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο ο πρίγκιπας Χάρι