Το θέατρο Ριάλτο εκπαίδευσε το προσωπικό του για θέματα ασφάλειας και υγείας

Διασφαλίζοντας ότι η έναρξη του καλοκαιρινού του προγράμματος θα γίνει με όλους τους κανόνες ασφάλειας και υγείας, η διεύθυνση του θεάτρου Ριάλτο προχώρησε σε σχετικά σεμινάρια για το προσωπικό του.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση, λίγο πριν την έναρξη του καλοκαιρινού του προγράμματος, το θέατρο Ριάλτο πραγματοποίησε μια σειρά από σεμινάρια και δράσεις ώστε να είναι απόλυτα έτοιμο για να υποδεχθεί τους πρώτους θεατές του «μετά την μεγάλη αναγκαστική διακοπή».
 
Το θέατρο σημειώνει ότι αποτελεί πάγια πολιτική του η τήρηση όλων των κανόνων ασφάλειας και υγείας για το προσωπικό και τους θεατές του, αλλά ιδιαίτερα σήμερα με την πανδημία του Covid - 19, «το Θέατρο Ριάλτο εφαρμόζει όλα τα υγειονομικά μέτρα που υποδεικνύονται από τις αρχές, καθώς και το εξειδικευμένο πρωτόκολλο που έχει εκδοθεί για τα Θέατρα Ανοικτού Χώρου».
 
Στο πλαίσιο αυτό, προστίθεται,  πραγματοποιήθηκαν στις 12 και 15 Ιουνίου δύο σεμινάρια, ένα για την Επιτροπή Ασφάλειας και Υγείας του Θεάτρου και ένα για το σύνολο του προσωπικού, ενόψει των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Θεάτρου που αρχίζουν αυτή την  βδομάδα.
 
Σημειώνεται πως θέματα παροχής πρώτων βοηθειών, ασφάλειας και υγείας, αντιμετώπισης έκτακτων καταστάσεων κ.α. βρίσκονται στο επίκεντρο σεμιναρίων που πραγματοποιούνται από ειδικούς, σε τακτά χρονικά διαστήματα, για όλο το προσωπικό και τους συνεργάτες του θεάτρου.
 
Ταυτόχρονα, έχουν δημιουργηθεί όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα που προβλέπονται από τη νομοθεσία για τα ζητήματα αυτά, καταλήγει η ανακοίνωση.

Δειτε Επισης

Έφυγε από τη ζωή ο Πάρης Μεταξάς
Επέκταση υποβολής αιτήσεων για το Σχέδιο ΘΥΜΕΛΗ 2023
Εγκαίνια της 6ης ατομικής έκθεσης ζωγραφικής τους Αrtiste Andre
Πέθανε ο δημιουργός του γκράφιτι με το φιλί Μπρέζνιεφ-Χόνεκερ στο Τείχος του Βερολίνου
Oι καλοκαιρινές εκδηλώσεις στον Μουτουλλά
Στο φως ημερολόγιο του Πικάσο με σπάνια σκίτσα του
Μια πλούσια κυπριακή κοινωνία μαρτυρούν ευρήματα 15ου και 14ου αιώνα στη Δρομολαξιά (pics)
Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν τα ερείπια μιας πόλης των Μάγια στο Μεξικό (pics)
Η κωμωδία Συμπέθεροι από το Μπάκιγχαμ επιστρέφει δυναμικά
Τέχνη, Μουσική και Φιλανθρωπία στα εγκαίνια της έκθεσης «Εύφορα Πεδία» του Κωνσταντίνου Ζαννέτου