H Ζουγανέλη απάντησε στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο που την αποκάλεσε «υπερεκτιμημένη…»

 
Ο καταιγιστικός στιχουργός έβαλε στο στόχαστρο και το έντεχνο με «υπερεκτιμημένη» Ελεονόρα Ζουγανέλη, τον Χαρούλη που του δημιουργεί τάσεις αυτοκτονίας, τον δημόσιο υπάλληλο Μαραβέγια και τον Μουζουράκη που είναι μόνο attitude… η Ελεονώρα Ζουγανέλη του απάντησε! Όσα είπε για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Γιάννη Χριστοδουλόπουλο!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Με χειμαρρώδη ροή, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος έκανε αυστηρή κριτική στους Έλληνες καλλιτέχνες που κάνουν καριέρα χρόνια τώρα στην ελληνική μουσική σκηνή.

Ο κ. Γιαννόπουλος που είναι γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και στιχουργός, ενώ υπήρξε και τηλεπαρουσιαστής μίλησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται».

«Πλέον η πλειοψηφία είναι κακοί τραγουδιστές. Δεν φταίω εγώ αν η Ελένη Παπδοπούλου είναι μια πολύ ωραία γυναίκα, αλλά δεν έχει φωνή. Την προβάλλουν κατάλληλη για την Eurovision αλλά δεν είναι. Εκτός από την Έλενα Παπαρίζου που είχε όλο το πακέτο και την θεϊκή φωνάρα, οι δύο επόμενες καλύτερες θέσεις της Ελλάδας που είναι ο Σάκης Ρουβάς και η Καλόμοιρα, δεν φημίζονται για τις φωνητικές τους ικανότητες», τόνισε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος που είχε γράψει και τους στίχους για το «secret combination».

«Υπάρχουν τραγουδιστές που είναι εντελώς άφωνοι και είναι και δεκαετίες στην δουλειά», αποκάλυψε ο ραδιοφωνικός παραγωγός και στιχουργός αναφέροντας «βαριά» ονόματα όπως Γιώργος Μαζωνάκης και η Άντζελα Δημητρίου ενώ «κακό του κεφαλιού τους έκαναν όσοι την έχουν επιλέξει να λάβει μέρος και στο ”Just the two of us”». Με Άντζελα, Τρύφωνα και  Χατζίδου, δεν είναι ”Just the two of us” αλλά ”Τσίρκο Μεντράνο”.

Ο καταιγιστικός στιχουργός έβαλε στο στόχαστρο και το έντεχνο με «υπερεκτιμημένη» Ελεονόρα Ζουγανέλη, τον Χαρούλη που του δημιουργεί τάσεις αυτοκτονίας, τον δημόσιο υπάλληλο Μαραβέγια και τον Μουζουράκη που είναι μόνο attitude…

 

Την Ελεονώρα Ζουγανέλη συνάντησε από το Happy Day ο Μιχάλης Πλεμμένος σημερα και η τραγουδίστρια είπε μια ενδιαφέρουσα ατάκα για το The Voice, ενώ απάντησε και στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο, ο οποίος την χαρακτήρισε πρόσφατα, υπερεκτιμημένη.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη επιστρέφει στο Anodos Live Stage από αύριο 1η Φεβρουαρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή θα μας μαγεύει με τα τραγούδια της.

“Δεν ξέρω αν θα είμαι του χρόνου στο The Voice. Δεν ξέρω ούτε αν θέλω, ούτε αν με θέλουν.

Να σου θυμίσουμε πως πριν λίγο καιρό, τα δημοσιεύματα ήθελαν την ερμηνεύτρια να είναι ξανά ερωτευμένη με τον μουσικό της, Γιάννη Χριστοδουλόπουλο.

Οι δυο τους που συνεργάστηκαν όλο το καλοκαίρι, κάνοντας μια μεγάλη περιοδεία που ολοκληρώθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου φαίνεται πως ήρθαν αρκετά κοντά, με το περιβάλλον τους να έκανε λόγο για νέο έρωτα!

«Η αγάπη σε σχέση με τον Γιάννη υπάρχει και προϋπήρχε. Την πρώτη μέρα που δουλέψαμε μαζί, μου χάρισε αυτό το υπέροχο τραγούδι. Είναι ένας άνθρωπος που έχουμε δουλέψει και συνεργαστεί πάρα πολύ καλά. Οπότε όπως καταλαβαίνεις, όσοι βρίσκονται στο κοντινό μου περιβάλλον είναι άνθρωποι που αγαπώ και με αγαπούν. Την τελευταία 7τια που συνεχώς δίνω συνεντεύξεις αυτό που αναρωτιέμαι είναι ότι από τη στιγμή που εγώ δεν απαντάω και δεν πρόκειται να απαντήσω ποτέ γιατί συνεχίζεται να γίνεται η ίδια ερώτηση. Δεν σκοπεύω ποτέ να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση, που αφορά τη ζωή μου. Σαφώς κατανοώ ότι μέσα από τη δημοσιότητα, μπορεί κάποια πράγματα να συμβαίνουν κάποια όντως ισχύουν, κάποια όμως δεν ισχύουν. Μόνο αν τρελαθώ και δεν έχω συνείδηση, θα μιλήσω γι΄αυτά».

 

“Ο καθένας έχει δικαίωμα να έχει γνώμη και άποψη στη ζωή και θέση. Και ανάλογα με τη θέση που παίρνει, προχωράει και έχει ένα στίγμα σε αυτή τη ζωή, οπότε δεν έχω πολύ μεγάλη αγωνία τι λέει ο κάθε ένας άνθρωπος για μένα. Το σέβομαι, είναι μέσα στα πλαίσια της ζωής, οπότε το παίρνω κι αυτό”, είπε για τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Δεν σταματούν οι πρόβες της Μαρίνας Σάττι και των χορευτών-Νέο βίντεο
Η επιλογή της γραβάτας του Κάρολου στη νέα του εμφάνιση δεν ήταν τυχαία-Το κρυφό μήνυμα στα εγγόνια του
Στο νοσοκομείο η Μαρία Μπακοδήμου-Η ανάρτησή της
Κατερίνα Καινούργιου: Του χρόνου ή θα είμαι έγκυος ή θα έχω παιδάκι, το νιώθω
Νίνο και Ζόζεφιν έκαναν ξανά ο ένας τον άλλο unfollow-Η αινιγματική ανάρτηση του τραγουδιστή
Σοκάρει η Γιάννα Τερζή-«Στη Eurovision δέχτηκα ψυχική κακοποίηση, ήμουν φοβισμένη»
«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης