Η συγκλονιστική μαρτυρία μετά το θάνατό του Μαχαιρίτσα! Οι φωνές και η έκκληση της κόρης του

 

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στα 63 του χρόνια στο σπίτι του στον Πτελεό Μαγνησίας. Ο γείτονας του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα περιγράφει τα δραματικά λεπτά πριν επιβεβαιωθεί ο θάνατός του.Ανατρίχιασαν οι πάντες από τη φωνή της κόρης του! "Βοήθεια! Βοήθεια! Βοήθεια! Σώστε με"!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας έπαθε καρδιακή προσβολή τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο του Βόλου, αλλά δυστυχώς είχε καταλήξει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Έξω από το σπίτι του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στον Πτελεό Μαγνησίας, βρέθηκε το πρωί της Τρίτης η κάμερα του ΑΝΤ1 και γείτονας του σπουδαίου καλλιτέχνη περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη.

Συγκεκριμένα είπε: «Άκουσα μια φωνή γυναικεία να λέει “βοήθεια βοήθεια σώστε με”. Πετάχτηκα με τη γυναίκα μου. Μόλις βγήκα από την πόρτα τη βρήκα στον δρόμο. Της λέω "τι έγινε;". Μου λέει “ο πατέρας μου δεν είναι καλά”. Μπαίνουμε μέσα στο σπίτι. Βλέπω το κορίτσι να κάνει τεχνητές αναπνοές. Έκανα και εγώ. Ήρθε και η γειτόνισσα. Προσπαθήσαμε όλοι, αλλά μάλλον ο άνθρωπος πρέπει να είχε φύγει…»!

Δείτε όλα όσα είπε ο γείτονας του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στην εκπομπή "Καλοκαίρι μαζί" στον ΑΝΤ1!

 

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις έκανε το μεσημέρι της Τρίτης στην εκπομπή του Star, Αλήθειες με τη Ζήνα και ο θείος του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Νίκος Παπανικολάου.

Όπως τόνισε ο κ. Παπανικολάου, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας τον επισκέφτηκε στο σπίτι του στα Λεχώνια Βόλου, το Σάββατο, μια ημέρα μετά τη συναυλία που έκανε την Παρασκευή.

Ο θείος του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα αποκάλυψε παράλληλα, πως μια ημέρα πριν τον θάνατό του, ο αγαπημένος καλλιτέχνης επισκέφτηκε τον τάφο του πατέρα του.

«Μια μέρα μετά τη συναυλία ήρθε στο σπίτι κατά τις 3 το μεσημέρι. Μου είπε πως “άργησα λίγο να έρθω γιατί πέρασα από το μνημείο του πατέρα μου”. Είναι ενταφιασμένος στο Α’ Νεκροταφείο του Βόλου. Πέθανε το 1969. Ο Λαυρέντης ήταν τότε 13 ετών. Ο μπαμπάς του ήταν 36. Με τον πατέρα του Λαυρέντη είμαστε πρώτα ξαδέρφια» είπε, μεταξύ άλλων, ο θείος του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» πρόβαλαν νέα στοιχεία και δηλώσεις για την απώλεια του τραγουδοποιού που έφυγε χθες από τη ζωή.

Όπως αποκαλύφθηκε στην Ζήνα Κουτσελίνη η οδηγός του ασθενοφόρου στον Αλμυρό είχε αναρρωτική άδεια,ενώ στην συνέχεια έγινε γνωστό πως το ασθενοφόρο παρέλαβε τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα με χαμηλό σφυγμό.

 

Με αφορμή τον θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), ανέδειξε την έλλειψη ασθενοφόρων και πληρωμάτων στα Κέντρα Υγείας. 

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας "έφυγε" ξαφνικά τα ξημερώματα της Δευτέρας μετά από καρδιακή προσβολή σκορπώντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο.  Αίσθηση προκαλεί η καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ μετά τον απρόσμενο θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, που κάνει λόγο για έλλειψη ασθενοφόρων στα κέντρα υγείας του νομού Μαγνησίας. 


Στην ανακοίνωση τους έγραψαν:

«Για άλλη μια φορά, χθες το βράδυ, το Κέντρο Υγείας Αλμυρού, δεν είχε βάρδια. Το ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκε για επείγον περιστατικό από την περιοχή Πτελεό Μαγνησίας στις 04:27 το πρωί. Αμέσως κινητή ιατρική μονάδα ξεκίνησε από τον Βόλο, η απόσταση είναι 70 χλμ. με μεγάλο μέρος της διαδρομής να είναι επαρχιακός δρόμος. 

Όταν έφτασε στο σημείο, 45 λεπτά περίπου μετά ήταν ήδη αργά. Παρά τις προσπάθειες ανάνηψης που έγιναν από τους διασώστες και τον ιατρό του ΕΚΑΒ δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν. Εάν υπήρχε ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού, θα έφτανε στο περιστατικό σε πολύ λιγότερο χρόνο και θα υπήρχαν ελπίδες για την ζωή του ασθενούς που τυγχάνει να ήταν γνωστός καλλιτέχνης. Όταν δεν διαθέτουν ασθενοφόρα τα Κέντρα Υγείας και καλούν ασθενοφόρο από το σταθμό του ΕΚΑΒ Βόλου, οι διακομιδές καθυστερούν έως και 4 ώρες»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η συγκινητική ανάρτηση της Ζωής Παπαδοπούλου για τη φίλη της που έχασε
Σοκάρει η Δήμητρα Λιάνη: «Μπήκε ο Νίκος Παπανδρέου, έλυσε τη ζώνη του και έκανε να με χτυπήσει»
Nέα καταγγελία για βιοπράγια του σκηνοθέτη, Κώστα Κωστόπουλου: «Mε βάρεσε με ντοσιέ & χαστούκισε ηθοποιό»
Ο Στηβ Ντούζος, νοσηλεύεται εδώ και τρεις εβδομάδες - Τι λέει από το νοσοκομείο
H Μaria Menounos βάφτισε την κόρη της - Το όνομα, το πάρτι, οι καλεσμένοι & το ζεϊμπέκικο του πατέρα της
Αυτός είναι ο λόγος που ανακοίνωσαν τώρα το διαζύγιο η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος
Οι φήμες που υπήρχαν για τρίτο πρόσωπο στην σχέση Αντωνά - Σοϊλέδη τελικά επιβεβαιώνονται...
Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο - Χτύπησε στο κεφάλι
Ο Justin Bieber «φωνάζει για βοήθεια» - Η νέα ανάρτηση που προκαλεί ανησυχία
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έχω μεγάλη ανάγκη τη συντροφικότητα, δεν μπορώ να μπαίνω σπίτι να κοιτάω το ταβάνι»