Ο Macaulay Culkin τρολάρει το ριμέικ της ταινίας Home Alone

 

Ο ηθοποιός που πρωταγωνίστησε στην αυθεντική ταινία, η οποία τον έκανε παγκοσμίως γνωστό, διακωμωδεί την είδηση

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η Disney ανακοίνωσε τα σχέδιά της για ένα ριμέικ μιας από τις καλύτερες χριστουγεννιάτικες ταινίες των τελευταίων τριών δεκαετιών, «Μόνος Στο Σπίτι» (Home Alone), στην οποία πρωταγωνίστησε ο Μακόλεϊ Κάλκιν.

Κατά τη διάρκεια παρουσίασης των οικονομικών αποτελεσμάτων της Disney, ο διευθύνων σύμβουλος, Μπομπ Άιγκερ επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία αναπτύσσει μια σύγχρονη, καινούρια εκδοχή της ταινίας του Κρις Κολόμπους για μια «νέα γενιά», σύμφωνα με το Entertainment Tonight.

Η ταινία γυρίστηκε στο Σικάγο σε σενάριο του Τζον Χάγιες και μετά τη μεγάλη επιτυχία της γυρίστηκαν τέσσερις συνέχειες με το αρχικό καστ να συμμετέχει μόνο στη δεύτερη, Μόνος στο Σπίτι 2: Χαμένος στη Νέα Υόρκη του 1992.

Παράλληλα με το Home Alone, ο Άιγκερ ανακοίνωσε ότι σχεδιάζονται τα ριμέικ των ταινιών Night at the Museum, Cheaper by the Dozen και Diary of a Wimpy Kid. Επίσης αναφέρθηκε ότι όλα είναι έτοιμα για πρεμιέρα της συνδρομητικής υπηρεσίας Disney + η οποία αναμένεται να ξεκινήσει τον Νοέμβριο.

 

Μπορεί η ανακοίνωση της Disney για ριμέικ μιας από τις καλύτερες χριστουγεννιάτικες ταινίες των τελευταίων τριών δεκαετιών, «Μόνος Στο Σπίτι» (Home Alone), να χαροποίησε τους φανατικούς τηλεθεατές της σε όλο τον κόσμο, ο πρωταγωνιστής των πρωτότυπων ταινιών όμως προτίμησε να διακωμωδήσει την κατάσταση. 

Ο Μακόλεϊ Κάλκιν, που ως μικρό παιδάκι έκλεψε καρδιές πρωταγωνιστώντας στην ταινία, σήμερα είναι ένας μάλλον αποτυχημένος ηθοποιός, ενώ στην διάρκεια της ζωής του είχε προβλήματα με ναρκωτικά και αλκοόλ.

Ανέβασε λοιπόν στον λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία του, όπου επιχειρεί να αναπαραστήσει μια από τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές της ταινίας, όπου ο μικρός αντιλαμβάνεται ότι... έχει το σπίτι δικό του και τρώει παγωτό, βλέποντας τηλεόραση. 

«Έτσι θα ήταν στην πραγματικότητα ένα ριμέικ του "Μόνος στο σπίτι"» έγραψε ο ηθοποιός και... άφησε την εικόνα να μιλήσει από μόνη της!

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

H Μαρίνα Σάττι μοιράστηκε τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη δεύτερη πρόβα στη σκηνή της #Eurovision
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της #Eurovision - Ξανά πρώτος ο Κροάτης
Εντυπωσίασε η Μαρίνα Σάττι στη δεύτερη πρόβα της #Eurovision
Δεν σταματούν οι πρόβες της Μαρίνας Σάττι και των χορευτών - Νέο βίντεο
Αυτοί είναι τέσσερις μονομάχοι που θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στο #SurvivorGR
Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
Έβγαλαν στον τάκο την Ασημίνα στο #SurvivorGR: «Δεν θέλω να νιώθω βαρίδι για την ομάδα»