Ο Όμιλος εταιριών Α.Μ.Papakyriakou αποκτά τρία νέα sport brands και εγκαινιάζει ακόμα ένα κατάστημα Famous Sports στην Λευκωσία

Σε συνέχεια της ανοδικής πορείας που σημειώνει μεγαλύτερη αλυσίδα αθλητικών καταστημάτων λιανικής πώλησης Famous Sports στην Κύπρο, ο Όμιλος εταιριών Α.Μ. Παπακυριακού, ανακοινώνει το άνοιγμα ενός ακόμα καταστήματός του στην Λευκωσία.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο Όμιλος ανοίγει το 18ο στη σειρά κατάστημα Famous Sports, σε ένα κεντρικό σημείο της πρωτεύουσας, εντός της Υπεραγοράς Άλφα Μέγα Έγκωμης. Το νέο κατάστημα θα λειτουργήσει την 1η Σεπτεμβρίου 2019.
 
Παράλληλα, τρία ολοκαίνουρια brands τα οποία ειδικεύονται στα εξωτερικά sports προθέτονται στην ήδη μεγάλη γκάμα εταιρειών που αντιπροσωπεύονται από τον Όμιλο Α.Μ. Παπακυριακού που είναι και ο μεγαλύτερος στον χώρο αυτό στην Κύπρο.
Η Billabong International Limited, η RVCA και η Element, είναι οι 3 εταιρείες από το εξωτερικό, οι οποίες συνδέονται στενά με την κουλτούρα του surf, του skateboard, του snowboard και του fitness γενικότερα. Τα προϊόντα που λανσάρουν στην αγορά, αποτελούνται από μοντέρνα ρούχα, αξεσουάρ και υποδήματα.

Στα καταστήματα Famous Sports, μπορεί κάποιος να βρει ποικιλία από γνωστά και επώνυμα brandsτης αθλητικής γυναικείας, αντρικής και παιδικής ένδυσης και υπόδησης, όπως τα Reebok, Adidas, Bodytalk, Champion, Converse, Αsics, New Balance, Nike, Speedo, Quiksilver, Roxy, DC, και FITFLOP.

Μπορείτε να βρείτε τα καταστήματα Famous Sports σε όλες τις πόλεις Παγκύπρια. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο        + 357 22 45 5500 ή/και μπείτε στην ιστοσελίδα www.famousports.com

Δειτε Επισης

Οι δυναμικές κυρίες του επιχειρείν, έκλεψαν τις εντυπώσεις και στο Red Carpet των 16ων #INBusinessAwards
Δήμητρα Μακρυγιάννη & Στέλλα Στυλιανού παρουσίασαν την λαμπερή βραδιά των 16ων #INBusinessAwards
Η γνωστή επιχειρηματίας, Πόλυ Χατζηγεωργίου παρουσιάζει τις νέες ultra sexy & chic Raffia bags, των Blue Turtle
Στέλιος Κουδουνάρης: Η συμβουλή του στις γυναίκες & τι πρέπει να έχει μια γυναικεία ντουλάπα
Η Celine Dion, επέστρεψε με μια τόπλες φωτογράφιση στην #Vogue – Όσα είπε για την ασθένειά της
Lewis Hamilton και George Russell με Tommy Hilfiger στο Grand Prix της Σανγκάης
H Victoria Beckham γιόρτασε τα 50α γενέθλιά της - Ο χορός με τις Spice Girls και o ιππότης David Beckham
Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
Όταν η Καίτη Γαρμπή είχε φωτογραφηθεί μαζί με τον Roberto Cavalli στην έπαυλή του - Το μήνυμα της
Πέθανε ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Roberto Cavalli