Το πρόβλημα υγείας της Ελένης Χατζίδου στην εγκυμοσύνη & οι ενέσεις!

Η Ελένη Χατζίδου είναι έγκυος και ανυπομονεί να γίνει για πρώτη φορά μαμά! Η δημοφιλής τραγουδίστρια και ο αγαπημένος της, Ετεοκλής Παύλου είναι full in love και όπως έχουν δηλώσει κατά καιρούς ήθελαν από την αρχή της σχέσης τους να αποκτήσουν μωρό.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Η επιθυμία τους έγινε πραγματικότητα και σε περίπου τέσσερις μήνες θα γίνουν γονείς. Η Ελένη Χατζίδου είναι σχεδόν πέντε μηνών έγκυος και το βράδυ της Πέμπτης αποκάλυψε ότι αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας, το οποίο έχει ως συνέπεια να κάνει μια ένεση κάθε μέρα που περνάει για την περίοδο της εγκυμοσύνης της.

«Ξέρετε τι είναι αυτό; Αντιπηκτική ένεση για τις εγκυμονούσες που έχουν θρομβοφιλία. Μία κάθε μέρα για εννέα μήνες. Μη σας φοβίζει, σημασία έχει να είναι καλά το μπεμπέ… Θυμώνω που μου λέτε πως έχετε χάσει μωράκια επειδή ο γιατρός σας δεν σας έστειλε για τις σωστές εξετάσεις ώστε να μάθετε ότι έχετε θρομβοφιλία… Εγώ το ανακάλυψα πριν ακόμη μείνω έγκυος», έγραψε χαρακτηριστικά.

 
Η Ελένη Χατζίδου, η οποία διανύει τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της έκανε την πρώτη τηλεοπτική της εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της. Μαζί της, στα παρασκήνια της εκπομπής «για την παρέα», βρισκόταν και ο σύντροφός της Ετεοκλής Παύλου.

Η Ελένη τραγούδησε μαζί με τον Νίκο Μουτσινά μία διασκευή της μεγάλης της επιτυχίας «Χειρότερα» ενώ στη συνέχεια ο παρουσιαστής αφότου έπιασε την κοιλιά της έκανε πρόβλεψη για το φύλο του μωρού. «Είναι στάνταρ αγόρι», της είπε επιβεβαιώνοντας την πρόβλεψη που έιχε κάνει τις προηγούμενες ημέρες μέσα από την εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη.

Η τραγουδίστρια πριν αποχωρήσει από την εκπομπή ζήτησε να πει το δικό της «προκαλώ» με τον Νίκο να αιφνιδίαζεται. «Προκαλώ τους Alcatrash να τραγουδήσουν remix το “Μικρή Ελένη” », είπε... προμοτάροντας έτσι το νέο της τραγούδι. 
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η συγκινητική ανάρτηση της Ζωής Παπαδοπούλου για τη φίλη της που έχασε
Σοκάρει η Δήμητρα Λιάνη: «Μπήκε ο Νίκος Παπανδρέου, έλυσε τη ζώνη του και έκανε να με χτυπήσει»
Nέα καταγγελία για βιοπράγια του σκηνοθέτη, Κώστα Κωστόπουλου: «Mε βάρεσε με ντοσιέ & χαστούκισε ηθοποιό»
Ο Στηβ Ντούζος, νοσηλεύεται εδώ και τρεις εβδομάδες - Τι λέει από το νοσοκομείο
H Μaria Menounos βάφτισε την κόρη της - Το όνομα, το πάρτι, οι καλεσμένοι & το ζεϊμπέκικο του πατέρα της
Αυτός είναι ο λόγος που ανακοίνωσαν τώρα το διαζύγιο η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος
Οι φήμες που υπήρχαν για τρίτο πρόσωπο στην σχέση Αντωνά - Σοϊλέδη τελικά επιβεβαιώνονται...
Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο - Χτύπησε στο κεφάλι
Ο Justin Bieber «φωνάζει για βοήθεια» - Η νέα ανάρτηση που προκαλεί ανησυχία
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έχω μεγάλη ανάγκη τη συντροφικότητα, δεν μπορώ να μπαίνω σπίτι να κοιτάω το ταβάνι»