Η Φαίη παρίστανε την Sharon Stone με το σταυροπόδι, μπροστά στον Παπαδόπουλο!

Στο πλατό της εκπομπής Το Πρωινό φιλοξενήθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Γιώργος Παπαδόπουλος

Κι εκεί που η συζήτηση τους είχε μια ροή, ξαφνικά η Φαίη Σκορδά«παγώνει», προσπαθεί να ακούσει τι της λένε στο ακουστικό και διακόπτει την συνέντευξη της. «Aυτό που έγινε με την Πάολα. Όταν το έμαθα δεν μου έκανε καμία εντύπωση. Το περίμενα»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

«Τι είναι; Αχ Γιώργο μου χίλια συγγνώμη, δεν ξέρεις με τι ασχολούνται τώρα», είπε απευθυνόμενη στον τραγουδιστή και εξήγησε:

«Μου λένε ότι πρέπει να αλλάξω σταυροπόδι γιατί δεν είναι ωραίο. Δείξτε λίγο τον Παρτσώλη (συνεργάτης της εκπομπής), έρχεται και κάθεται απέναντι μου για να μου δείξει πως πρέπει να καθίσω με τις οδηγίες του σκηνοθέτη, Περικλή. Το καταλαβαίνετε;», είπε εμφανώς εκνευρισμένη κοιτώντας την κάμερα.

Η Φαίη Σκορδά ρώτησε για την αποχώρηση του από το νυχτερινό κέντρο μετά από τη διαφωνία που είχε με τον Νότη Σφακιανάκη. Ο τραγουδιστής απάντησε, αλλά έδειξε ότι δεν είχε διάθεση μα μιλήσουν πολύ γι’ αυτό.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:

 

«Η γυναίκα μου με στήριξε πάρα πολύ. Την ώρα που ήμουν έτοιμος να κάνω την ανάρτηση που έλεγα ότι αποχωρώ από το σχήμα, μου είπε ότι αφού αυτά έχουν γίνει εννοείται πως πρέπει να απαντήσεις. Άλλος μπορεί να μην τα έλεγε. Μπορεί να έλεγε αποχωρώ απλά. Όχι, εγώ ήθελα να πω την αλήθεια.

Μια μέρα πριν την πρεμιέρα μου κόβουν το πρόγραμμα. Τα έχουμε πει τόσες φορές… Άλλη ιστορία αυτό που έγινε με την Πάολα. Δεν μου έκανε καμία εντύπωση, το περίμενα γιατί το κλίμα γενικά δεν ήταν όμορφο από την αρχή», είπε ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

Μεταξύ άλλων αποκάλυψε αν επηρεάστηκε η επαγγελματική του πορεία μετά την αποχώρηση του από το σχήμα με τον Νότη Σφακιανάκη και  αν έχει δεχτεί άλλες προτάσεις.

«Εάν επηρέασε καλώς, δηλαδή αν κάποιος σκεφτεί “Μην του κάνω πρόταση αυτουνού γιατί…” τότε να μην το κάνει. Δεν θέλω να το πιστεύω, γενικά έχουμε πολλά θέματα οι καλλιτέχνες.», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην προσωπική του ζωή, τις αλλαγές που έφερε ο ερχομός του πρώτου παιδιού αλλά και πώς είναι ως πατέρας.

«Η σύντροφος μου είναι 23 ετών, έχουμε δέκα χρόνια διαφορά», είπε και συνέχισε: «Δεν έχουν αλλάξει πολλά, έχουν αλλάξει όμως τα ωράρια μου και κάνω τα πάντα. Θα τον αλλάξω, θα τον ταΐσω… και πολλά περισσότερα. Μου αρέσει να ασχολούμαι και αυτές οι στιγμές που ζούμε δεν θα ξαναέρθουν», είπε στην Φαίη Σκορδά και συνέχισε:

«Την αγαπάω πολύ την δουλειά μου και παίρνω ενέργεια. Γυρνάω στο σπίτι και χαλαρώνω μαζί με το παιδάκι μου. Είναι μαγικό», είπε και μίλησε για τη γνωριμία με τη γυναίκα του.

Δείτε όλα όσα είπε στο σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Το πρώτο μήνυμα Λαζόπουλου μετά τη νοσηλεία-«Θυμάμαι ότι έχουμε ΝΔ και η αντιπολίτευση κοιμάται»
Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη μετά τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά
Το βίντεο της πρώτης πρόβας της Σάττι έγινε παγκόσμιο trend και το «Ζάρι» είναι πια φαβορί
Ξανά χωρίς την Μέγκαν ταξιδεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο ο πρίγκιπας Χάρι
Το σχόλιο Τσιμτσιλή για τον Μικρούτσικο: «Προφανώς δε μπορούσε να προσαρμοστεί στον δεύτερο ρόλο»
Τζέιμς Καφετζής για Ασημίνα Χατζηανδρέου: Δεν ρουφιανεύεις αυτόν που κλέβει ενώ κλέβεις και εσύ
Δημήτρης Χρυσοχοΐδης: Μετά την πρώτη κρίση πανικού ξεκίνησε ο Γολγοθάς, πήγα σε ψυχολόγο
Δείτε πως είναι σήμερα ο εμβληματικός ηθοποιός που ενσάρκωσε τον «Ιησού από τη Ναζαρέτ»
Η ανάρτηση της Μαρίνας Σάττι για την πρώτη της μέρα στο Μάλμε-Oι φωτογραφίες μέσα από το ξενοδοχείο
Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Τα δημοσιεύματα με έχουν χωρίσει 48 φορές, δεν έχω χωρίσει ποτέ