Μυστικός γάμος στο Παρίσι για την εγκυμονούσα Κλέλια Ρένεση και τον Manu Chao!

Ο Μανού Τσάο και η Κλέλια Ρένεση σε δύο μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί! Συγχρόνως, δημοσιεύματα στη Γαλλία κάνουν λόγο για μυστικό γάμο. 

Ο 57χρονος Γαλλοϊσπανός ερμηνευτής και ακτιβιστής και η 37χρονη πρωταγωνίστρια της κωμικής σειράς του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» τα τελευταία τέσσερα χρόνια ζουν έναν μεγάλο έpωτα, ενώ περιμένουν πώς και πώς να κρατήσουν στην αγκαλιά τους την πριγκίπισσά τους, που σε μόλις λίγες εβδομάδες θα έρθει στον κόσμο, σύμφωνα με τη Realnews.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Στη γαλλική πρωτεύουσα, όπου ο Μανού Τσάο ζει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου, μεγάλης κυκλοφορίας έντυπα ασχολούνται εκτενώς με την προσωπική ζωή του αγαπημένου ερμηνευτή των διεθνών επιτυχιών «Μe gustas tu» και «Clandestino».

Άλλα έντυπα, σύμφωνα με τη Realnews, υποστηρίζουν ότι έχει ήδη αρραβωνιαστεί την Ελληνίδα αγαπημένη του και άλλα ότι έχει γίνει γάμος. Πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας «Paris Daily News» αναφέρει πως ο Μανού εθεάθη στα μέσα της περασμένης εβδομάδας να φορά στο χέρι του δαχτυλίδι που παραπέμπει σε βέρα.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου ενώπιον λίγων καλών φίλων και στενών συγγενών, σε μια λιτή πρωινή τελετή στο Παρίσι.

Το σενάριο περί επισημοποίησης της σχέσης αυτής ενισχύει δημοσίευμα της γαλλικής «Sun Times», η οποία υποστηρίζει πως περαστικοί είδαν το ζευγάρι σε πολυσύχναστη οδό με πανάκριβα κοσμηματοπωλεία στο Παρίσι, να ψάχνουν για δαχτυλίδια με μεγάλο διαμάντι. Το μυαλό όλων πήγε στα παραδοσιακά μονόπετρα που παραδοσιακά συνοδεύουν την πρόταση γάμου.

Πάντως, το περασμένο Σάββατο, όταν εκπρόσωπος του Μανού Τσάο ρωτήθηκε για το αν ο 57χρονος τραγουδιστής παντρεύτηκε, αρκέστηκε στη λακωνική απάντηση «ουδέν σχόλιον», αποφεύγοντας να διαψεύσει αλλά και να επιβεβαιώσει το οτιδήποτε.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:



 

Δειτε Επισης

Έφυγε από τη ζωή o «Αστυνόμος Παντέλας», ο αγαπημένος ηθοποιός Σώτος Φιλιππίδης
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης εύχεται τα «Xρόνια πολλά» με τον πιο ξεχωριστό τρόπο... τραγουδώντας!
Αιμιλία Υψηλάντη: «Πέρασα μία ασθένεια επώδυνη. Να ξέρετε πως όταν πεθαίνουμε τη μάνα μας καλούμε»
Δημήτρης Κόκοτας: «Έχει κάποιες αντιδράσεις, δεν έχει ξυπνήσει για να λειτουργήσει μόνος, χρειάζεται υποστήριξη»
Θανάσης Κουρλαμπάς: «Μετανιώνω είναι που διαμορφώθηκε μία εικόνα, η οποία δεν με εκφράζει»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Έπαιζα θέατρο στη μητέρα μου για 17-18 χρόνια που ήταν άρρωστη»
Καίτη Γαρμπή και Διονύσης Σχοινάς γιορτάζουν 27 χρόνια γάμου – Η τρυφερή ανάρτηση της τραγουδίστριας
Παντρεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ - Ποια είναι η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά;
James Καφετζής: «Είχε αγοράσει η μητέρα μου, στον πατέρα μου εξοπλισμό και της έστειλε μήνυμα SOS»
Η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται να κερδίσει για 3η φορά την #Eurovision - Η θεά επέστρεψε στην σκηνή του εγκλήματος