Ποια είναι η σχέση του Χρήστου Γρηγοριάδη με την Έλια Ιωαννίδου σήμερα;

Kαλεσμένος στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» βρέθηκε ο Χρήστος Γρηγοριάδης. 
 
Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News
 
O αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε στα επαγγελματικά, την προσωπική του σχέση με την Έλια Ιωαννίδου, τα παιδικά του χρόνια και το bullying που βίωσε αλλά και σε ένα περιστατικό που τον είχε ενοχλήσει με ένα θεατή σε μια παράσταση. 
 
"Νιώθω πολύ τυχερός και θεωρώ τον εαυτό μου πολύ ευλογημένο έκανα πράγματα που δεν μπορούσα να ονειρευτώ. Θεωρούσα ότι ακόμα και το ένα δέκατο να έκανα πάλι θα ήμουν ικανοποιημένος.  Αυτή την περίοδο αποφάσισα ότι θα έκανα ένα βήμα πίσω γιατί έφτασα να δουλεύω 7 μέρες την εβδομάδα 18 ώρες την ημέρα και δεν έβλεπα τους φίλους μου τους γονείς μου. Γι’ αυτό θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό γιατί ο σταθμός μου με στηρίζει και απέρριψα το ενδεχόμενο να έπαιζα από πέρσι. Ένιωσα ότι ήθελα να κάνω άλλα πράγματα φέτος" είπε όσον αφορά την πορεία του. 

Κατά καιρούς έχουν ακουστεί διάφορα για μια κόντρα που δημιουργήθηκε ανάμεσα στον ίδιο και την Έλια Ιωαννίδου, με τον αγαπημένο ηθοποιό να αποκαλύπτει τι πραγματικά ισχύει.

"Με την Έλια δεν έπαψα ποτέ να μιλώ. Είχαμε απομακρυνθεί σε μια φάση…. Ήρθε μια απόσταση στην καθημερινότητα μας αλλά ακόμα και αν κάναμε καιρό να βρεθούμε πάντα με καλούσε στα γενέθλια της." είπε ανάμεσα σε άλλα βάζοντας τέλος στα όσα λέγονται. 

O ηθοποιός μίλησε επίσης για ένα περιστατικό με κάποιο θεατή στην παράσταση του που τον είχε ενοχλήσει. 
 
 "Παλιά κάποιος είχε πιεί λίγο περισσότερο απ’ ότι έπρεπε και ένα χιουμοράκι που έκανα το εξέλαβε ως προσβολή για ένα δημόσιο πρόσωπο και είπε κάτι εκείνη τη στιγμή που ένιωσα ότι έθιγε όλες τις γυναίκες που ήταν εκεί. Δεν ήμουν τόσο έμπειρος όσο είμαι τώρα και μπήκα στη διαδικασία να γίνω απολογητικός που δεν μου άρεσε, έχασα το κέφι μου… Δικαίωμα του απλά δεν είχε το δικαίωμα.  Αναγκάστηκα να βγω από τον ρόλο και να κάνω διάλογο μαζί του επί σκηνής… Ο κόσμος πάγωσε αλλά είχε προσβάλλει όλες τις κυρίες εκεί που ένιωσα περίεργα."
 
Τέλος δεν δίστασε να εξομολογηθεί ότι πάντα είχε χαμηλή αυτοεκτίμηση κάτι που αποδίδει στα κιλά που είχε μικρότερος. 

"Πάντα είχα χαμηλή αυτοεκτίμηση και είναι κάτι που μου έχει βγει από την παιδική μου ηλικία. Αυτό μπορεί να είναι ένα καλό μήνυμα να δώσουμε προς τα έξω… Ήμουν ένα υπέρβαρο μωρό και ένα υπέρβαρο μωρό παίρνει λίγη σημασία και μπορεί να δεχτεί bullying από μεγάλους και μικρούς, όχι σε μεγαλύτερο βαθμό από τον μέσο άνθρωπο. τώρα που είμαι ένας λεπτός άνθρωπος θέλω να πω να προσέξουν πως να διαχειριστούν ένα παιδί γιατί είναι παιδί. Ένιωσα πως δεν αγαπήθηκα και δεν ερωτεύτηκα στην εφηβεία οπότε με έκανε λίγο απολογητικό."

 
 
Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Ξανά χωρίς την Μέγκαν ταξιδεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο ο πρίγκιπας Χάρι
Το σχόλιο Τσιμτσιλή για τον Μικρούτσικο: «Προφανώς δε μπορούσε να προσαρμοστεί στον δεύτερο ρόλο»
Τζέιμς Καφετζής για Ασημίνα Χατζηανδρέου: Δεν ρουφιανεύεις αυτόν που κλέβει ενώ κλέβεις και εσύ
Δημήτρης Χρυσοχοΐδης: Μετά την πρώτη κρίση πανικού ξεκίνησε ο Γολγοθάς, πήγα σε ψυχολόγο
Δείτε πως είναι σήμερα ο εμβληματικός ηθοποιός που ενσάρκωσε τον «Ιησού από τη Ναζαρέτ»
Η ανάρτηση της Μαρίνας Σάττι για την πρώτη της μέρα στο Μάλμε-Oι φωτογραφίες μέσα από το ξενοδοχείο
Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Τα δημοσιεύματα με έχουν χωρίσει 48 φορές, δεν έχω χωρίσει ποτέ
Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος του Survivor
ΒΙΝΤΕΟ: Η Άννα Βίσση τραγουδά σε σούπερ μάρκετ στη Σκύρο
Η συγκινητική ανάρτηση της Ζωής Παπαδοπούλου για τη φίλη της που έχασε