Η ερωτική κωμωδία «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα» έρχεται στην Κύπρο

Η ερωτική κωμωδία «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα», που περιγράφει με χιούμορ και ανατροπές έναν αταίριαστο έρωτα, ανεβαίνει στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού στις 17 και 18 Μαΐου 2018 και στις 19 Μαΐου 2018 για άλλες δυο παραστάσεις στο Μαρκίδειο Θέατρο Πάφου.
Το βραβευμένο θεατρικό έργο του Willy Russell, που αποτέλεσε παγκόσμια επιτυχία στο θέατρο αλλά και στη διάσημη και υποψήφια για Όσκαρ κινηματογραφική του μεταφορά, ζωντανεύει στη σκηνή, σε μια σύγχρονη απόδοση της Λίλιαν Δημητρακοπούλου.
 
 
Ο Δάνης Κατρανίδης παίζει και σκηνοθετεί και η Παναγιώτα Βλαντή τον επιλέγει ως τον καθηγητή που θα της αλλάξει τη ζωή για πάντα!
Ένα έργο βαθιά κοινωνικό και πολιτικό που θίγει περίτεχνα τα κακώς κείμενα και τους προβληματισμούς για την κοινωνία και την εκπαίδευση που χαρακτηρίζουν την εποχή που συνεχίζουμε να διανύουμε ακόμα και σήμερα: ταξική αδικία, ανεπάρκεια του εκπαιδευτικού συστήματος που δεν προάγει το κριτικό πνεύμα, αναγκαία εσωτερική διαδικασία αυτοβελτίωσης για το ατομικό και ευρύτερο καλό!
 
Υπόθεση του έργου

Η μοιραία συνάντηση μιας νεαρής κομμώτριας από το Λίβερπουλ και του Δρ. Φρανκ Μπράιαντ ενός καθηγητή Πανεπιστημίου, η αλλαγή και η μεταμόρφωση τους που συντελούνται μπροστά στα μάτια των θεατών.
Ο Φρανκ εντυπωσιάζεται από τον αυθορμητισμό και την ειλικρίνεια της Ρίτας και επανεξετάζει τις απόψεις του για τη ζωή, ενώ η Ρίτα συνειδητοποιεί ότι η διδασκαλία του Φρανκ τη γεμίζει αυτοπεποίθηση και της ανοίγει νέους ορίζοντες για μια διαφορετική ζωή. Μια γνωριμία με βαθύ αντίκτυπο και απρόσμενη εξέλιξη και για τους δύο.
 
Για πληροφορίες και εισιτήρια: 25377277, www.pattihio.com.cy και
 www.soldoutticketbox.com.
 
 

Δειτε Επισης

Το εμπορικό κέντρο της Λάρνακας μεταμορφώνεται σε μια υπαίθρια εικαστική
Συναντήσεις έμπνευσης #ΆκουΤοΣώμαΣου από τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου
Νέα διάλεξη της διαδικτυακής δράσης «Μίλα μου Ιστορικά» του Πολιτιστικού Ιδρύματος Τραπέζης Κύπρου
Το WaterWorld WaterPark στην Αγία Νάπα, επιστρέφει από τις 24 Απριλίου!
Το συναρπαστικό πρότζεκτ του Λάρνακα 2030 συνεχίζεται με τις Dona Amirotou και Katie Miltiadous & Band
Φιλανθρωπική εκδήλωση ΔΩΣΕ ΑΓΑΠΗ… ΔΩΣΕ ΖΩΗ
Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
«ΑνθίΖΩ» Έκθεση φωτογραφίας στη Rodax Art Gallery Τετάρτη 17 Απριλίου, 18.00
Η έκθεση Purity, ανοίγει το Σάββατο 13 Απριλίου στη γκαλερί t.a.s.© στη Λεύκαρα, με 16 κύπριους καλλιτέχνες
Χρήστος Θηβαίος και Παναγιώτης Μάργαρης επιστρέφουν στην Κύπρο για Live εμφανίσεις