Στα «μαχαίρια» Ανδρέας Γεωργίου & Μέμος Μπεγνής για τον... ηθοποιό Ντάνο!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Παρασκευής στην Ελένη Μενεγάκη και τους αιφνιδίασε όλους με την αποκάλυψη που έκανε.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Ο νικητής του Survivor, θα πρωταγωνιστήσει στο "Τατουάζ" και όπως αποκάλυψε και ο ίδιος, αυτή ήταν η μόνη πρόταση που σκέφτηκε να δεχθεί μετά από όλες αυτές που του έγιναν από τα κανάλια, μιας και ήθελε ο ίδιος να να συμμετάσχει σε τηλεοπτική σειρά! 

Μετά από αυτή την αποκάλυψη πολλές ήταν οι αντιδράσεις, θετικές και αρνητικές φυσικά! Ανάμεσα σε αυτούς που σχολίασαν το γεγονός αυτό αρνητικά ήταν και ο Μέμος Μπεγνής, ο οποίος το χαρακτήρισε κατάντια! 

Συγκεκριμένα με αφορμή ένα σχόλιο του δημοσιογράφου Βασίλη Μπουζιώτη στο Facebook, ο Μέμος Μπεγνής σχολίασε: «Πόσο λυπάμαι και ντρέπομαι για την κατάντια». 

Απάντηση σε αυτή την αντίδραση του ηθοποιού έδωσε ο Ανδρέας Γεωργίου μέσα από την εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη, "Αποκαλυπτικά":

"Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένας άνθρωπος που μας έκανε κλικ και δημιουργήσαμε έναν ρόλο για να εκμεταλλευτούμε και την προσωπικότητά του και κάποια χαρακτηριστικά του, ιδιότητες, σπορ που κάνει. Θα τα δούμε όλα αυτά στον ρόλο. Καμιά φορά, οι επιλογές των καναλιών γίνονται με βάση τα οικονομικά δεδομένα.

Σε αυτή τη φάση, εμείς σαν ομάδα καταφέραμε με τα σημερινά δεδομένα να προσαρμοστούμε σε κάποιες συνθήκες, δουλεύουμε και πιο χαμηλόμισθα. Οπότε, καμιά φορά και να θέλω να έχω ηθοποιούς σε κάποιους ρόλους δεν μπορώ να τους έχω. Δηλαδή, ο κος Μπεγνής δεν θα ερχόταν με τα λεφτά που προσφέρουμε εμείς. Ο κος Μπεγνής είναι εξαιρετικά ταλαντούχος και είναι το καλύτερο παράδειγμα ενός ανθρώπου που ξεκίνησε χωρίς να έχει σπουδές στην υποκριτική και μια χαρά τα πήγε", δήλωσε χαρακτηριστικά!

Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Έφυγε σε ηλικία 76 ετών η σπουδαία ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου
Στέλιος Ρόκκος – Λελέ Γκόφα: Bροχερό road trip με την μηχανή στην Ιταλία
Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου για το φετινό Πάσχα
Στην Πάρο για το Πάσχα, μαζί με τους γιους και τους κολλητούς της, η Ντορέττα Παπαδημητρίου
Πασχαλινές διακοπές στην Μύκονο για την Κατερίνα Καινούργιου - Ποιος την φιλοξένησε στο ξενοδοχείο του;
Τα νέα μαγευτικά στιγμιότυπα Κωνσταντίνου Βασάλου & Μαρίας Παπαγεωργίου από το εξωτικό ταξίδι τους
Τάνια Μπρεάζου – Γιώργος Αμούτζας ξανά στη Ρουμανία - Πασχαλινό ταξίδι για το ερωτευμένο ζευγάρι
Το μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα που αποδεικνύει ότι η Μαρία Αντωνά έπεσε θύμα χάκερ
Η πρώτη κοινή φωτογραφία της Μαριάντας Πιερίδη, με τον νέο της σύντροφό, Πάνο Ιωάννου, στη Σαντορίνη
Η παρατήρηση που δέχτηκε από θρησκόληπτο follower της η Κόνι Μεταξά και η αντίδρασή της