Το νέο εξώφυλλο της Μαρίας Κορινθίου είναι πιο σέξι από όσο φαντάζεσαι!

Η Μαρία Κορινθίου αποδέχεται τον τίτλο της «Ελληνίδας Κιμ Καρντάσιαν» και ποζάρει για το εξώφυλλο του DownTown.

Μάθε όλα τα νέα των celebrity με ένα κλικ στο Celebrity News

Η γνωστή ηθοποιός σε μία από τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφήσεις της πορείας της αποδεικνύει γιατί πολλοί τη θεωρούν ίσως την πιο σέξι Ελληνίδα μαμά, ενώ ξεκαθαρίζει πως η Μαρία Κορινθίου μπροστά από τα φώτα διαφέρει κατά πολύ από αυτό που είναι στην καθημερινότητά της.

Η φωτογράφιση της Μαρίας Κορινθίου στο Down Town, προκάλεσε αίσθηση. Η ίδια θεωρήθηκε προκλητική, και η Τζωρτζέλα Κόσιαβα επικοινώνησε μαζί της, για να λάβει τις πρώτες αντιδράσεις της.

«Από τότε που ξεκίνησα, για ό,τι και να κάνω, ακούω, οπότε είναι κάτι που δεν ασχολούμαι πια! Σε πράγματα που αφορούν τη δουλειά μου εμπλέκουν το παιδί μου, δεν το δέχομαι και δεν το ανέχομαι. Δεν έχει καμία σχέση το παιδί μου, και δεν θα το ανεχτώ αν πουν το ο,τιδήποτε για το παιδί μου!

Είμαι τόσα χρόνια στο χώρο, θα μπορούσα να είμαι στη δημοσιότητα και με άλλους τρόπους. Μαγκιά δεν είναι, να πληρώνεσαι για αυτό που κάνεις; Δεν μπορούσα να συμβουλευτώ τον Γιάννη, το γνωρίζει και το concept επίσης. Είναι ίδια με φωτογράφιση της Irina Shayk. Αισθάνθηκα μια χαρά την ώρα που φωτογραφήθηκα, είμαι συνηθισμένη. Τα έχω αρχείο τα περιοδικά. Η κόρη μου τα βλέπει όλα, και τα ακούει όλα, μην ανησυχείς! Διαχειρίζομαι κάποιες καταστάσεις για να προλάβω κάποιες άλλες!» είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός. 

Η Κατερίνα Καινούργιου επισήμανε πως πρέπει να είναι προετοιμασμένη για την κριτική. «Εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε το εξώφυλλο. Η φωτογράφιση είναι ωραία. Όμως εγώ κάτι τόσο γυμνό, το θέλω σε γυναίκες πιο skinny. Δεν τις θέλω να δείχνουν τόσο πολύ τις καμπύλες της, θέλω να υπάρχει μια υπόνοια, κάτι να κρύβει!» είπε η παρουσιάστρια.

«Εγώ βλέπω μια νεροτσουλήθρα στην πίσω όψη της Μαρίας Κορινθίου! Είναι φουλ στο photoshop!» ξέσπασε ο Μαρίνος Βυθούλκας. Η συζήτηση προχώρησε στον… πωπό της Μαρίας Κορινθίου, και το κατά πόσο είναι ο…original. «Δεν είναι έτσι ο πωπός της Μαρίας Κορινθίου!» είπε. 

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:

Δειτε Επισης

Ξανά χωρίς την Μέγκαν ταξιδεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο ο πρίγκιπας Χάρι
Τζέιμς Καφετζής για Ασημίνα Χατζηανδρέου: Δεν ρουφιανεύεις αυτόν που κλέβει ενώ κλέβεις και εσύ
Δημήτρης Χρυσοχοΐδης: Μετά την πρώτη κρίση πανικού ξεκίνησε ο Γολγοθάς, πήγα σε ψυχολόγο
Δείτε πως είναι σήμερα ο εμβληματικός ηθοποιός που ενσάρκωσε τον «Ιησού από τη Ναζαρέτ»
Η ανάρτηση της Μαρίνας Σάττι για την πρώτη της μέρα στο Μάλμε-Oι φωτογραφίες μέσα από το ξενοδοχείο
Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Τα δημοσιεύματα με έχουν χωρίσει 48 φορές, δεν έχω χωρίσει ποτέ
Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος του Survivor
ΒΙΝΤΕΟ: Η Άννα Βίσση τραγουδά σε σούπερ μάρκετ στη Σκύρο
Η συγκινητική ανάρτηση της Ζωής Παπαδοπούλου για τη φίλη της που έχασε
Σοκάρει η Δήμητρα Λιάνη: «Μπήκε ο Νίκος Παπανδρέου, έλυσε τη ζώνη του και έκανε να με χτυπήσει»