Ξεσπάθωσε ο Σπαλ στο συμβούλιο! Ξεμπρόστιασε τον Κοκκινάκη!

«Η άλλη ομάδα όποτε χάνει τους φταίμε εμείς για κάποιο λόγο, αντί να τους φταίει η ομάδα τους. Χθες λέγανε διάφορα…».

Μετά τον άνευ προηγουμένου καβγά στο Survivor μεταξύ των δύο ομάδων, ο Γιάννης Σπαλιάρας γι’ ακόμα μία φορά μίλησε κατά των πρώην συμπαικτών του. «Η άλλη ομάδα όποτε χάνει τους φταίμε εμείς για κάποιο λόγο, αντί να τους φταίει η ομάδα τους. Χθες λέγανε διάφορα “δεν αντέχει, λίγο ακόμα, θέμα χρόνου”, πανηγυρίζουν όπως θέλουν, κάνουν ότι θέλουν κι εμείς δε μπορούμε να πανηγυρίζουμε τίποτα. Έχουν χάσει τη χαρά του παιχνιδιού, έχουν πολλά νεύρα, πέρα από την Ευρυδίκη. Συγγνώμη που πήραμε τα καλά έπαθλα, ξέρουμε ότι πονάει, αλλά δεν φταίμε εμείς που είμαστε καλοί. Καραγκιοζιλίκια, μηδέν επίπεδο, ξεκατίνιασμα. Λυπάμαι, στεναχωριέμαι… Χάθηκε η χαρά του παιχνιδιού για μία πίτσα, για ένα κρέας», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε…

Στον τελευταίο καβγά μεταξύ των δύο ομάδων του Survivor, ο Κώστας Κοκκινάκης είχε χαρακτηρίσει ανήθικο τον Γιάννη Σπαλιάρα. Από τότε, το γνωστό μοντέλο μιλάει συνέχεια κατά του πρώην αθλητή κι έχει αναφέρει αρκετές φορές πως εκτός από φαγητό μαγειρεύει και ψηφοφορίες.

Αναφέρεται ειδικά τότε που, όπως είχε πει και ο Ορέστης Τσανγκ, ο Κοκκινάκης και η Λάουρα Ναργες ψήφισαν ο ένας τον άλλον, προκειμένου να μπει στην ψηφοφορία και ο Λάμπρος Χούτος. «Δεν δέχομαι ειδικά από τον Κώστα το ότι δεν τηρώ τα fair play και προσβάλλω, που είχαμε δει δύο ψηφοφορίες πριν, φοβούμενος να κοντραριστεί με τον Αγγελόπουλο αυτός και η Λάουρα, ενώ ήξερε ότι ο Χρανιώτης θα ψηφίσει τη Λάουρα από την ατομική ασυλία και ο Μπο τον Κώστα τον Κοκκινάκη. Ο Αγγελόπουλος συνήθης ύποπτος από την κάλπη, δεν ήθελαν να κοντραριστούν με τον Αγγελόπουλο και αλληλοψήφιστηκαν με τη Λάουρα για να βγουν τέσσερις υποψήφιοι και να βγει και ο Λάμπρος Χούτος. Πράγμα που τελικά τους βγήκε», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Δείτε στο βίντεο όλα όσα έγιναν στο συμβούλιο του Survivor…

Οι τελευταίες εντάσεις στο Survivor αναμένεται να έχουν και συνέχεια, καθώς όπως βλέπουμε στο τρέιλερ του επεισοδίου της Τρίτης, Κώστας Κοκκινάκης και Γιάννης Σπαλιάρας συζητούν στην παραλία για τα όσα ειπώθηκαν στο συμβούλιο. «Ο Χρανιώτης σου είπε ότι ορκίστηκα στο παιδί μου; Στο παιδί μου αμφισβητείς τον όρκο; Μην κοιτάς σαν μαλ…ας ρε», φαίνεται στο τρέιλερ να λέει ο Κοκκινάκης.

Διαβάστε επίσης:
Survivor: Γιατί αλλάζει η ημερομηνία του τελικού;

Ποιός Αγγελόπουλος; Άλλος έκλεψε την καρδιά της Βαλαβάνη!

Δειτε Επισης

Εντυπωσίασε η Μαρίνα Σάττι στη δεύτερη πρόβα της Eurovision
Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
Έβγαλαν στον τάκο την Ασημίνα στο #SurvivorGr-«Δεν θέλω να νιώθω βαρίδι για την ομάδα»
Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»