Τα 10 πλουσιότερα διάσημα ζευγάρια στον κόσμο

Υπάρχουν 10 διάσημα ζευγάρια, των οποίων οι κοινοί λογαριασμοί είναι τόσο φουσκωμένοι που τα ποσά δεν σταματούν ποτέ πριν τα οκτώ ψηφία!

Σας παρουσιάζουμε αντίστροφα, τα 10 πιο πλούσια, διάσημα ζευγάρια.

Ανάμεσα τους και η Angelina Jolie με τον Brad Pitt, που πολύ σύντομα θα πρέπει να μοιράσουν τα πάντα! 

10. Jada Pinkett Smith & Will Smith

Περιουσία: 232 εκατ. δολάρια

Γνωρίστηκαν το 1995 όταν η Jada δοκίμασε την τύχη της στην οντισιόν για τη φιλενάδα του Will Smith στον "Πρίγκιπα του Μπελ-Αιρ". Τελικά δεν πήρε τον ρόλο, αλλά who cares? παντρεύτηκε τον Will. Παντρεύτηκαν το 1997, έκαναν τον Willow και την Jaden (καθόλου εγωκεντρικό να δίνεις το όνομά σου στο παιδί σου) και πλέον και οι τέσσερίς τους κάνουν ό,τι μπορούν ώστε να έρχεται πολύ χρήμα στην οικογένεια. Τα δημοσιεύματα τους χωρίζουν συνέχεια, αλλά αυτοί δεν λένε να το πάρουν απόφαση. Άντε να χωρίζεις και 200 εκατομμύρια τώρα.

9. Angelina Jolie & Brad Pitt

Περιουσία: 425 εκατ. δολάρια

Η ιστορία γνωστή. H Angelina χώρισε τον Brad από την Jennifer, έκαναν τρία παιδιά, ο Brad υιοθέτησε και τα υπόλοιπα τρία της Ange και μετά από εννιά χρόνια σχέσης, παντρεύτηκαν το 2014. Οι Brangelina εκτός από το ομορφότερο είναι κι ένα από πιο ευκατάστατα ζευγάρια του πλανήτη. Ευτυχώς η "Mrs Smith" κόλλησε τον "Mr" αγαθοεργία και τουλάχιστον τα υπερβολικά χρήματά τους πάνε κι εκεί που υπάρχει ανάγκη.  

8. Victoria & David Beckham

Περιουσία: 600 εκατ. δολάρια

Εσύ είσαι τραγουδίστρια σε γυναικείο γκρουπ, εκείνος ποδοσφαιριστής, γνωρίζεστε και μαζί κατακτάτε τον κόσμο. Η Posh Spice  συνάντησε τον σταρ των γηπέδων Beckham το 1996. Είκοσι χρόνια μετά παραμένουν μαζί- παρά τα όποια τσιλιμπουρδίσματα του David-, πλέον ασχολούνται και με τη μόδα και γενικώς τα παίρνουν από παντού, εξαργυρώνοντας μ' αυτόν τον τρόπο την τεράστια φήμη τους.      

7. Beyonce & Jay Z

Περιουσία: 1 δις δολάρια

Όταν το 2002 η 18χρονη Beyonce γνώριζε τον Shawn Corey Carter με αφορμή το τραγούδι "Bonnie & Clyde" κανείς από τους δυο τους δεν μπορούσε να φανταστεί πως μερικά χρόνια αργότερα ο κόσμος θα τους αντιμετώπιζε ως δύο από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της σύγχρονης κουλτούρας. Βασικά κι άλλα πολλά δεν θα 'χαν φανταστεί, όπως το να σε σφαλιαρίζει η sis Solange μέσα στα ασανσέρ και να σε τραβάνε κάμερες ή να ηχογραφείς τραγούδια που να μιλούν για την απιστία του άντρα σου, αλλά ok, με ΈΝΑ ΔΙΣ στην τράπεζα, όλα είναι πιο απλά.    

6. Salma Hayek & Francois Henri Pinault

Περιουσία: 15 δις δολάρια

Η Salma Hayek το έχει παραδεχτεί πολλάκις (και ερμ, το αποδεικνύει ακόμα συχνότερα): Με τη μόδα δεν το 'χουμε και πολύ. Το οποίο αποτελεί επική τραγική ειρωνεία αν σκεφτείς μιλάμε ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ τον ιδιοκτήτη της Gucci, της Alexander McQueen και καμιάς δεκαριάς ακόμα υπερπολυτελών brands στα οποία προφανέστατα και το ζευγάρι οφείλει τον πλούτο του μακράν περισσότερο απ' ό,τι στην κινηματογραφική καριέρα της Salma. 

5. Jim & Lynne Walton

Περιουσία: 36 δις δολάρια

Το ζεύγος Walton δεν είναι γνωστό σ' εμάς αλλά στην Αμερική το ξέρουν και οι πέτρες αφού πρόκειται για τους ιδιοκτήτες της πανίσχυρης αλυσίδας σούπερ μάρκετ Walmart. Ο Jim Walton είναι γιος του ιδρυτή και μεταξύ άλλων έχει μία τράπεζα και κάτι εκδοσούλες. Η κυρία Lynne, οικοκυρικά, ξέρεις. Να τα χαίρονται. 

4. Jeff & Mackenzie Bezos

Περιουσία: 39 δις δολάρια

Το μεγάλο αφεντικό της Amazon με το όνομα που θα μπορούσε να είναι ελληνικό-βασικά είναι, αλλά ο Bezos είναι τόσο Έλληνας όσο εμείς Σουηδέζες- σκέφτηκε τη μεγάλη ιδέα το 1994, όταν ίδρυσε ένα online βιβλιοπωλείο, το οποίο σήμερα πουλάει τα πάντα όλα. Ο Jeff γνώρισε τη σύζυγό του το 1992, η οποία εργαζόταν σε μία από τις επιχειρήσεις του και πλέον ασχολείται κυρίως με φιλανθρωπίες, όπως κάθε σύζυγος πλουσίου που σέβεται τον εαυτό της. 

3. David & Julia Koch

Περιουσία: 47 δις δολάρια

Ας μιλήσουμε λίγο για την κυρία Julia, η οποία πριν είκοσι χρόνια, ως ταπεινή assistant σε οίκο μόδας στη Νέα Υόρκη βγήκε ραντεβού στα τυφλά με τον γνωστό βαθύπλουτο γυναικά David Koch, που ακούει και στο παρατσούκλι "Το πορτοφόλι του Tea Party"-ελπίζω να κατάλαβες-. Ο δισεκατομμυριούχος βιομήχανος Koch τις έκανε όλες πέρα για χάρη της κι έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα (;)

2. Warren Buffett & Astrid Menks

Περιουσία: 65 δις δολάρια

Ο πνευματώδης κύριος Buffett ήταν παντρεμένος με την Susan Buffett, ώσπου εκείνη έφυγε από τη ζωή, το 2004. Πριν απ'αυτό όμως, η εκκλιπούσα φρόντισε ν' αποκαταστήσει τον άντρα της γνωρίζοντάς του την Astrid Menks-πόσο κυρία-. Ο πιο φημισμένος επενδυτής του κόσμου παντρεύτηκε τη δεύτερη γυναίκα του το 2006, με την οποία συμβιώνουν σε μία έπαυλη στην Ομάχα χωρίς υπερβολικές ανέσεις, μιας που ο κύριος Buffett ως γνωστόν βγάζει 1000 αλλά ξοδεύει το 1 και τα υπόλοιπα τα καταθέτει για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Η κυρία Astrid παντρεύτηκε μία μεγάλη ψυχή.

1.Bill & Melinda Gates

Περιουσία: 85 δις δολάρια

Το πλουσιότερο δίδυμο των πλουσιοτέρων, το ζευγάρι που πολλοί έχουν ζηλέψει και πώς όχι άλλωστε αφού ο Bill και η Melinda Gates συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον περισσότερο κι από το ζεύγος Underwood (δες λίγο House of Cards). Ωστόσο οι Gates δείχνουν πολύ πιο καλοσυνάτοι από τον Frank και την Claire και οπωσδήποτε είναι πλουσιότεροι. Ο Mr Microsoft βρήκε το άλλο του μισό στα HQ της εταιρείας του και την παντρεύτηκε το 1994. Οι δυο τους το 2014 παραχώρησαν 28 δις της κοινής περιουσίας τους στο φιλανθρωπικό ίδρυμα που φέρει το όνομά τους. Ο Bill &  Melinda Gates έχουν τόσα χρήματα όσα χρειάζεται περίπου η Ελλάδα για να ξεχρεώσει. Κι αυτή είναι μία άβολη αλήθεια.

 

  

Δειτε Επισης

Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης
Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα»
Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Ράντου με την μητέρα της-«Αγκαλίτσα μου»
Έβγαλαν στον τάκο την Ασημίνα στο #SurvivorGr-«Δεν θέλω να νιώθω βαρίδι για την ομάδα»
Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη μετά τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά
Το βίντεο της πρώτης πρόβας της Σάττι έγινε παγκόσμιο trend και το «Ζάρι» είναι πια φαβορί
Ξανά χωρίς την Μέγκαν ταξιδεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο ο πρίγκιπας Χάρι
Το σχόλιο Τσιμτσιλή για τον Μικρούτσικο: «Προφανώς δε μπορούσε να προσαρμοστεί στον δεύτερο ρόλο»