Τα βασικά λάθη που κάνεις όταν βάζεις bronzer

Το bronzer υπάρχει σε κάθε καλοκαιρινό νεσεσέρ και είναι ικανό να σου δώσει το σωστό χρώμα στο πρόσωπο για το καλοκαίρι. Αρκεί όμως να το βάλεις σωστά. Μερικές λάθος κινήσεις μπορούν να σε οδηγήσουν σε υπερβολές που σίγουρα δεν θα είναι κολακευτικές. Σίγουρα υπάρχουν πολλοί τρόποι για να βάλεις σωστά το bronzer που διαφέρουν ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου και τη φυσική απόχρωση της επιδερμίδας σου. Αυτά είναι τα συχνότερα λάθη που μπορεί να κάνεις. 

1. Χρησιμοποιείς λάθος πινέλο. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις τα κατάλληλα beauty tools για να πετύχεις το σωστό αποτέλεσμα. Το πινέλο πρέπει να είναι μεγάλο με φυσική τρίχα και αφού το περάσεις πάνω από το bronzer, τίναξέ το για να φύγει η περιττή ποσότητα. Το μικρό πινελάκι που έχουν κάποια bronzers στη συσκευασία τους είναι για να το μεταφέρεις με ευκολία στο νεσεσέρ της τσάντας σου.

2. Βάζεις περισσότερη ποσότητα απ' ότι πρέπει. Δεν ισχύει ότι αν βάλεις περισσότερο θα έχεις καλύτερο αποτέλεσμα. Καλό είναι το μαύρισμα που θα δώσεις στο πρόσωπό σου με το bronzer να συνάδει με την απόχρωση που έχεις στο υπόλοιπο σώμα. Εννοείται ότι δεν πρέπει να ξεχάσεις να ''σβήσεις'' το προϊόν στο τελείωμα.

3. Μη βάζεις παντού bronzer. Απλά σχημάτισε νοητά ένα ''3'' το πρόσωπο. Τι εννοώ; Ξεκίνα από τη μέση του μετώπου σου, πέρνα από τους κροτάφους, φτάσε στα ζυγωματικά, μετά πάλι πίσω και κατέληξε στη μέση του σαγονιού. Κάνε το ίδιο και από την άλλη μεριά.

4. Πολλές φορές χρειάζεται να συνδυάσεις το bronzer με ένα blush για να πιο φυσικό αποτέλεσμα. Πέρασε λίγη ποσότητα από ένα πιο coral ή pinky blush στα ζυγωματικά και το T του προσώπου για να δημιουργήσεις τις λάμψεις που θα κάνουν το αποτέλεσμα να δείχνει πιο φυσικό.

Δειτε Επισης

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου για το φετινό Πάσχα
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Το μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα που αποδεικνύει ότι η Μαρία Αντωνά έπεσε θύμα χάκερ
Η παρατήρηση που δέχτηκε από θρησκόληπτο follower της η Κόνι Μεταξά και η αντίδρασή της
Το πρώτο ταξίδι της Αθηνάς Οικονομάκου μετά το διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο
Θοδωρής Αθερίδης και Σμαράγδα Καρύδη αγκαλιά στο ταξίδι τους στο Πήλιο
Το ισχυρό μήνυμά της Εριέττα Κούρκουλου για το Πάσχα και ο λόγος που έχει αποφασίσει να μην τρώει κρέας
Lila: «Έχω χάσει αρκετούς φίλους τον τελευταίο χρόνο και αυτό με στενοχωρεί»
Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Ραταϊκόφσκι σε εκδήλωση για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλιά Καρόλου
Η Έλενα Τοπαλίδου ανέβασε βίντεο που χορεύει Έμινεμ και έγραψε στην ανάρτησή της «Επιτάφιος»