Έρχεται ο ‘Μαγικός Αυλός’ του Μότσαρτ

Από το Bregenz Festival της Αυστρίας στις οθόνες του K Cineplex
 
Στις 4 Ιουνίου, το K Cineplex θα προβάλει τον ‘Μαγικό Αυλό’ του Wolfgang Amadeus Mozart, μια από τις σπουδαιότερες και πιο δημοφιλείς όπερες που γράφτηκαν ποτέ, σε γερμανικό λιμπρέτο του Emanuel Schikaneder. Η παράσταση μαγνητοσκοπήθηκε τον Ιούλιο του 2013 στο Bregenzer Festspiele στην Αυστρία, ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ που αναδεικνύει τις πιο καινοτόμες και μοναδικές παραγωγές στον κόσμο, πάνω στα νερά της λίμνης Constance.
 
Συνοδευόμενη από τη φιλαρμονική χορωδία της Πράγας και τη συμφωνική ορχήστρα της Βιέννης, με μαέστρο τον Patrick Summers και πρωταγωνίστρια την Ana Durlovski που ψηφίστηκε τραγουδίστρια της χρονιάς από το περιοδικό Opernwelt, η παραγωγή αυτή χαρακτηρίστηκε ως ένα θεαματικό παραμύθι χωρίς προηγούμενο. Ο ‘Μαγικός Αυλός’  εξιστορεί μια αναζήτηση της πραγματικής αγάπης και σοφίας, αφού ο πρίγκιπας Tamino με τον φίλο του Papageno πρέπει να υπερπηδήσουν μία σειρά από εμπόδια προκειμένου να σώσουν την απαχθείσα πριγκίπισσα Pamina από τα δίκτυα της εκμεταλλεύτριας βασίλισσας της νύχτας. Μέσα από τα μονοπάτια που πρέπει να περάσει για να αποδείξει ότι αξίζει την καρδιά της  Pamina, ο Tamino αρχίζει να αντιλαμβάνεται και να κατανοεί τις αξίες της ζωής.
Η προβολή εντάσσεται στο πλαίσιο των  Cine Events του K Cineplex, που περιλαμβάνουν θεαματικές χορευτικές παραστάσεις, όπερα, και συναυλίες, που μεταδίδονται είτε ζωντανά είτε μαγνητοσκοπημένα στη μεγάλη οθόνη.
 
Για πληροφορίες και τις ώρες προβολής επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του K Cineplex http://www.kcineplex.com/en/cine-events/ ή καλέστε στο 24 819022.
  

Δειτε Επισης

Κομψή Κληρονομιά - Εκδήλωση: Φύση - Μόδα - Μουσική
Εορτασμός για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Natura 2000
Σύνδεσμος Ρευματοπαθών Κύπρου: Συνέδριο «Αυτοδιαχείριση Ρευματικών Παθήσεων - Συναπόφαση Ιατρού-Ασθενή»
Το εμπορικό κέντρο της Λάρνακας μεταμορφώνεται σε μια υπαίθρια εικαστική
Συναντήσεις έμπνευσης #ΆκουΤοΣώμαΣου από τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου
Το WaterWorld WaterPark στην Αγία Νάπα, επιστρέφει από τις 24 Απριλίου!
Το συναρπαστικό πρότζεκτ του Λάρνακα 2030 συνεχίζεται με τις Dona Amirotou και Katie Miltiadous & Band
Φιλανθρωπική εκδήλωση ΔΩΣΕ ΑΓΑΠΗ… ΔΩΣΕ ΖΩΗ
Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
«ΑνθίΖΩ» Έκθεση φωτογραφίας στη Rodax Art Gallery Τετάρτη 17 Απριλίου, 18.00