H Gisele απορρίφθηκε 42 φορές πριν γίνει μοντέλο

H Gisele Bündchen, το αψεγάδιαστο αυτό πλάσμα, δήλωσε πως απορρίφθηκε όχι μία, όχι δύο, αλλά 42 φορές πριν καταφέρει να μπει στον κόσμο του μόντελινγκ. Ο λόγος; Η "μεγάλη" μύτη και τα "μικρά" μάτια της, τα οποία αποδείχθηκαν τελικά απόλυτα αποδεκτά χαρακτηριστικά προσώπου, μιας που έγινε το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο του κόσμου.

Η Gisele είπε στο περιοδικό People: "Θυμάμαι μερικούς ανθρώπους να μου λένε πως η μύτη μου ήταν πολύ μεγάλη ή οτι τα μάτια μου πολύ μικρά, οτι ποτέ δεν θα καταφέρω να είμαι στο εξώφυλλο οποιουδήποτε περιοδικού." Επίσης, θυμάται πως το να ακούει τέτοιου είδους κριτική όταν ήταν 14 χρονών "δεν ήταν εύκολο" και την έκανε να "νιώθει ανασφαλής". Μπορούμε να υποθέσουμε με σιγουριά πως έχει ξεπεράσει εκείνη την ανασφάλεια ως τώρα.

Αφού γύρισε στον μπαμπά της, αναστατωμένη, εκείνος της έδωσε την πιο πατρική συμβουλή που υπήρξε ποτέ: "Το είπα στον πατέρα μου και αυτός είπε 'Την επόμενη φορά, πες τους, έχω μεγάλη μύτη και έρχεται μαζί με επίσης μεγάλη προσωπικότητα," είπε.

"Εκείνη τη στιγμή ένιωσα πως αν συνέχιζα να δουλεύω σκληρά και να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, όλα θα έπαιρναν τον δρόμο τους"

Οπότε, εκείνη ήταν η στιγμή που αποφάσισε να συνεχίσει να πηγαίνει σε castings ξανά (και ξανά, και ξανά) μέχρι που μετά από 42 απορρίψεις, πήρε επιτέλους την πρώτη της δουλειά. "Πήγαινα σε castings καθημερινά, αλλά τα πράγματα πήγαιναν ακόμα πολύ αργά", μιλώντας για την περίοδο πριν από την πρώτη της πασαρέλα για τον Alexander McQueen το 1998. Ακριβώς μετά απ' αυτό το show, έγινε εξώφυλλο στη Vogue το '99 που της άνοιξε τις πόρτες για μια απόλυτα επιτυχημένα καριέρα.

"Νιώθω πως ήμουν στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή. Δεν είχα ιδέα από μόδα. Έβλεπα αυτές τις δουλειές ως ευκαιρίες για να ταξιδέψω τον κόσμο και να βγάλω μερικά λεφτά , έτσι ώστε να μπορέσω να βοηθήσω και την οικογένειά μου."

Ε, λοιπόν, με μία καριέρα που υπολογίζεται να αξίζει γύρω στα 386 δισεκατομμύρια δολάρια, η Gisele -και η μύτη της- σίγουρα κάνουν κάτι σωστά.  

Δειτε Επισης

Οι δυναμικές κυρίες του επιχειρείν, έκλεψαν τις εντυπώσεις και στο Red Carpet των 16ων #INBusinessAwards
Δήμητρα Μακρυγιάννη & Στέλλα Στυλιανού παρουσίασαν την λαμπερή βραδιά των 16ων #INBusinessAwards
Στέλιος Κουδουνάρης: Η συμβουλή του στις γυναίκες & τι πρέπει να έχει μια γυναικεία ντουλάπα
Η Celine Dion, επέστρεψε με μια τόπλες φωτογράφιση στην #Vogue – Όσα είπε για την ασθένειά της
Lewis Hamilton και George Russell με Tommy Hilfiger στο Grand Prix της Σανγκάης
H Victoria Beckham γιόρτασε τα 50α γενέθλιά της - Ο χορός με τις Spice Girls και o ιππότης David Beckham
Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
Όταν η Καίτη Γαρμπή είχε φωτογραφηθεί μαζί με τον Roberto Cavalli στην έπαυλή του - Το μήνυμα της
Πέθανε ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Roberto Cavalli
Η Έλενα Στρογγυλιώτου παρουσιάζει τη νέα Special Occasion Collection 2024!