O διάσημος σχεδιαστής Ben De Lisi για πρώτη φορά στην Κύπρο

Ο διάσημος Fashion Designer Ben De Lisi, που έχει συνδέσει το όνομα και τις δημιουργίες του με τα πολυκαταστήματα Debenhams, βρέθηκε στο The Mall of Cyprus στις 14 Απριλίου σε ένα πρωινό γεμάτο μόδα, χρώματα και σχέδια, για να παρουσιάσει τις συλλογές γυναικείας μόδας ‘Principles by Ben De Lisi’ και ειδών σπιτιού ‘Ben De Lisi’ για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2016.
 
Ο Ben De Lisi είναι από εκείνους που το έμφυτο ταλέντο του τον οδήγησε να ακολουθήσει το πάθος του και να γίνει μέλος της παγκόσμιας μόδας, κλείνοντας μια στρατηγική συνεργασία με τα πολυκαταστήματα Debenhams που μετρά ήδη 20 χρόνια. Η γυναικεία σειρά ‘Principles by Ben De Lisi’ έχει γίνει συνώνυμη με τη γυναίκα που ξέρει τι θέλει και ξεχωρίζει με την προσωπικότητα της, ενώ η συλλογή για το σπίτι ‘Ben De Lisi’, με σήμα κατατεθέν το γαλλικό μπουλντόγκ, δίνει στο χώρο μια αίσθηση pop κουλτούρας και ανάλαφρης διάθεσης. Το 2015 ο σχεδιαστής και τα Debenhams  βασιζόμενοι στην επιτυχία της αρχικής συλλογής ‘Principles By Ben De Lisi’’ λάνσαραν για πρώτη φόρα μια πιο ανάλαφρη συλλογή για τον πελάτη με την ονομασία ‘’ Weekend’’. Η συλλογή αυτή έχει σαν στόχο να προσδίδει στον πελάτη του Principles άνεση και συνάμα  κομψότητα που αναζητά τα Σαββατοκύριακα.
 
Η συλλογή SS 2016 ‘Principles by Ben De Lisi’, με πρωταγωνίστρια την εμβληματική φιγούρα της Helena Christensen, περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη σειρά από ασπρόμαυρες δημιουργίες με έντονα γεωμετρικά σχέδια, έθνικ μοτίβα, αλλά και υπέροχους κοραλί και ροζ χρωματισμούς. Τα νέα μήκη ορίζονται μέχρι τη μέση της γάμπας σε φορέματα και μοντέρνα cropped παντελόνια που συνδυάζονται μοναδικά με γιλέκα για όλες τις ώρες, ενώ μια σειρά από χαλαρά καλοκαιρινά φορέματα και ολόσωμες φόρμες σε έντονα χρώματα και σχέδια αποπνέουν την αύρα του καλοκαιριού και σε ταξιδεύουν σε μέρη εξωτικά.
 
Για τον De Lisi, τα ‘κομμάτια – κλειδιά’ της σεζόν περιλαμβάνουν αμάνικες ολόσωμες φόρμες μέχρι το γόνατο, συνδυασμένες με ζώνη στη μέση, αμάνικα μαυρόασπρα φορέματα με κοραλί λεπτομέρειες ιδανικά για ένα επαγγελματικό meeting, αλλά και για ένα beach party μετά τη δουλειά σε συνδυασμό με σαγιονάρες και χαλαρή διάθεση.
 
Ανακαλύψτε την έμφυτη κομψότητα και τις δυναμικές συλλογές ‘Principles by Ben De Lisi’ για τη γυναίκα, αλλά και τη σειρά ‘Ben De Lisi’ για το σπίτι στα πολυκαταστήματα Debenhams, και υποδεχθείτε τη φετινή σεζόν με στυλ, χρώματα, αλλά και όλες τις τάσεις που επιτάσσει η μόδα για να ξεχωρίζετε με άποψη.

 

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Οι δυναμικές κυρίες του επιχειρείν, έκλεψαν τις εντυπώσεις και στο Red Carpet των 16ων #INBusinessAwards
Δήμητρα Μακρυγιάννη & Στέλλα Στυλιανού παρουσίασαν την λαμπερή βραδιά των 16ων #INBusinessAwards
Στέλιος Κουδουνάρης: Η συμβουλή του στις γυναίκες & τι πρέπει να έχει μια γυναικεία ντουλάπα
Η Celine Dion, επέστρεψε με μια τόπλες φωτογράφιση στην #Vogue – Όσα είπε για την ασθένειά της
Lewis Hamilton και George Russell με Tommy Hilfiger στο Grand Prix της Σανγκάης
H Victoria Beckham γιόρτασε τα 50α γενέθλιά της - Ο χορός με τις Spice Girls και o ιππότης David Beckham
Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
Όταν η Καίτη Γαρμπή είχε φωτογραφηθεί μαζί με τον Roberto Cavalli στην έπαυλή του - Το μήνυμα της
Πέθανε ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Roberto Cavalli
Η Έλενα Στρογγυλιώτου παρουσιάζει τη νέα Special Occasion Collection 2024!