Η Adele στο νέο εξώφυλλο της Vogue

Η τραγουδίστρια μουσικό φαινόμενο που σπάει όλα τα ρεκόρ φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο Μαρτίου της Vogue και δίνει μια πολύ εξομολογητική συνέντευξη για την καριέρα, τη μουσική και τη ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.   H Adele μιλά για το πώς η ζωή της έχει αλλάξει, αλλά την ίδια ώρα πολλά πράγματα παραμένουν ίδια. Πρωταγωνιστής στις εξομολογήσεις της είναι ο γιος της, Angelo. "Όταν έγινα μητέρα, ένιωσα πως ζω πραγματικά. Είχα έναν σκοπό" λέει, αλλά την ίδια ώρα εκφράζει την ανησυχία της για τη δημοσιότητα που δέχεται το παιδί της. 
 

"Νομίζω ότι είναι πραγματικά δύσκολο να είσαι παιδί ενός διάσημου προσώπου. Τι θα συμβεί αν θελήσει να καπνίσει χόρτο ή να πιει ένα ποτό ή αν είναι ομοφυλόφιλος και ενώ δεν θέλει να μου το πει, τον τραβήξουν φωτογραφία και το μάθω;" αναφέρει η τραγουδίστρια.   Τη φωτογράφηση έκανε η διάσημη Annie Leibovitz που μοιάζει πια να μονοπωλεί όλα τα σημαντικά πορτρέτα των αστέρων σε περιοδικά. Η Adele είναι ίσως πιο όμορφη παρά ποτέ σε αυτές τις φωτογραφίες και όλοι σχολιάζουν την εμφάνισή της. Η ίδια αποκαλύπτει πως ετοιμάζεται για την παγκόσμια περιοδεία της και έχει ξεκινήσει πρόγραμμα ενδυνάμωσης με σκοπό να είναι σε φόρμα και να χάσει μερικά κιλά για να μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτητικές συνθήκες. 

"Ο μόνος λόγος που κάνω περιοδεία, είναι οι θαυμαστές μου. Θέλω να δω από κοντά τους ανθρώπους που άλλαξαν τη ζωή μου. Δεν υπάρχει καμία δική μου ανάγκη να κάνω συναυλίες. Θα είμαι πάντα νευρική και ανήσυχη για το αν θα είμαι αρκετά καλή." αναφέρει για την περιοδεία της που θα έχει διάρκεια 9 μήνες.
 
Πηγή: www.lifo.gr  
 

Δειτε Επισης

Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης
Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα»
Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Ράντου με την μητέρα της-«Αγκαλίτσα μου»
Το πρώτο μήνυμα Λαζόπουλου μετά τη νοσηλεία-«Θυμάμαι ότι έχουμε ΝΔ και η αντιπολίτευση κοιμάται»