DIOR PRESTIGE: Από το τριαντάφυλλο στα μάτια

Η Dior Prestige, μια εξαιρετική περιποίηση της επιδερμίδας από τον Οίκο Dior, τροφοδοτείται από την απίστευτη ζωντάνια του Rose de Granville. Αυτό το θρυλικό λουλούδι, με καταγωγή  από τους βράχους της Νορμανδίας στη Γαλλία, εμποτίζει το δέρμα με όλες τις υπέροχα αναγεννητικές και τελειοποιητικές του δυνάμεις.
 
Επειδή η ευαίσθητη περιοχή των ματιών είναι ένας πολύτιμος θησαυρός, η Dior Prestige έχει αφιερώσει μια φόρμουλα σε αυτό το θησαυρό, διαμορφωμένη  από την αριστεία και την αυθεντική παράδοση των Master Formulators του Dior.
 
Το Concentré Yeux προσφέρει ένα νέο όραμα πολυτέλειας στα μάτια: περισσότερο από μια φροντίδα ματιών, αυτή η τελετουργία της τελειότητας είναι εμπνευσμένη από τις πιο εξελιγμένες τεχνικές του Ινστιτούτου Dior. Απόλυτη αποτελεσματικότητα και αισθητηριακή απόλαυση, σε τέλεια συνέργεια...
 
Μια επαναστατική ανακουφιστική φόρμουλα που επιτρέπει μια πανοραμική εφαρμογή, σε ολόκληρη την περιοχή των ματιών. Ένα απαράμιλλο απλικατέρ Dior: το Open Eye™ ενισχύει τα οφέλη του Rose de Granville Νectar στο  Concentré Yeux. Μια πιο ολοκληρωμένη θεραπεία για τη νεανική ομορφιά των ματιών, είναι πλέον υπαρκτή. Έντονη. Γλυκύτατη. Υπέροχη.
 
 
Ο DIOR ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΤΗΝ AΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ
 
Για χιλιάδες χρόνια, η ‘γλυπτική’ του προσώπου έχει ανακουφιστικά αποτελέσματα στην κόπωση, των εξουθενωμένων  και άτονων χαρακτηριστικών του προσώπου. Για πρώτη φορά, το Επιστημονικό Τμήμα του Dior επιδεικνύει την αποτελεσματικότητά του στην ομορφιά των ματιών.
 
"Λίφτινγκ με κινήσεις των χεριών", "bodybuilding προσώπου", "αναδόμηση προσώπου",...  Πίσω από αυτές τις πλέον πρόσφατες ονομασίες  θεραπειών, κρύβεται μια φυσική προγονική μέθοδος: Το μασάζ προσώπου.
 
Εφαρμόζεται εδώ και αιώνες στην Ασία, αλλά σήμερα είναι σαγηνευτικό για όλο και περισσότερες γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο οι οποίες αναζητούν ισχυρά αποτελέσματα. Γυναικεία περιοδικά και blogs αφιερώνουν ολόκληρα άρθρα σε αυτό.
 
Έχοντας αυτή την εξειδίκευση, το επιστημονικό τμήμα του Dior έχει εφαρμόσει ένα μοναδικό πρωτόκολλο μελέτης. Εφαρμόσθηκε σε μια ομάδα 1.050 γυναικών και αξιολόγησε τις επιδράσεις του μασάζ στη νεανική ομορφιά των ματιών. Στο συμπέρασμα αυτής της προηγμένης στατιστικής ανάλυσης, καλύπτοντας πάνω από 50 κριτήρια, η μελέτη του Dior έδειξε μια σημαντική συσχέτιση μεταξύ του μασάζ γύρω από τα μάτια και της μείωσης των ορατών σημαδιών της γήρανσης. Η ορατή αποτελεσματικότητα ενισχύεται από 3 βασικά κριτήρια:
 

Λεπτές γραμμές και ρυτίδες

Μαύροι κύκλοι και πρήξιμο

Χαλάρωση του δέρματος των βλεφάρων και της περιοχής κάτω από τα μάτια

 
 
Το Open Eye™ applicator, ένα καλλυντικό κόσμημα
 
Εργονομικό και επιχρυσωμένο για να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό τύπο δέρματος, το νέο applicator της Dior Prestige κυριολεκτικά φέρνει την επανάσταση στα εργαλεία των καλλυντικών.


Σχεδιάζεται και κατασκευάζεται σε στενή συνεργασία με το Ινστιτούτο Dior, και έτσι παρέχει στο δέρμα την αισθητική απόλαυση και τα υπέροχα οφέλη ενός μασάζ από ειδικό.
Η φρεσκάδα του εργαλείου μειώνει με πολύ απαλό τρόπο τα σημάδια από τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους. Η διπλή περιστρεφόμενη μαργαριταρένια μπίλια του βοηθά να ενισχυθεί το τρίπτυχο των βασικών αποτελεσμάτων του Rose de Granville Nectar, επικεντρώνοντας τα στη φροντίδα των ματιών.
 
Kαταπραΰνει τη φλεγμονή
Το υπερ-πολύτιμο λευκό κεραμικό μαργαριτάρι που βρίσκεται στην άκρη του απλικατέρ, βοηθά στην ενεργοποίηση της μικροκυκλοφορίας και απαλύνει τις μικροφλεγμονές.
 
Αναζωογονεί
Διεγείρει την αναγέννηση του δέρματος, με στόχο τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Οι βλεφαρίδες ενισχύονται στη ρίζα τους.
 
Αναδομεί την αρχιτεκτονική των κυττάρων
Το μεγάλο χρυσό μαργαριτάρι αλλάζει τη δομή των όγκων, σμιλεύει την εμφάνιση των βλεφάρων και σηκώνει τα φρύδια, για μια βαθιά αναδόμηση και ορατό άνοιγμα των ματιών.
 

  

Δειτε Επισης

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου για το φετινό Πάσχα
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Το μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα που αποδεικνύει ότι η Μαρία Αντωνά έπεσε θύμα χάκερ
Η παρατήρηση που δέχτηκε από θρησκόληπτο follower της η Κόνι Μεταξά και η αντίδρασή της
Το πρώτο ταξίδι της Αθηνάς Οικονομάκου μετά το διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο
Θοδωρής Αθερίδης και Σμαράγδα Καρύδη αγκαλιά στο ταξίδι τους στο Πήλιο
Το ισχυρό μήνυμά της Εριέττα Κούρκουλου για το Πάσχα και ο λόγος που έχει αποφασίσει να μην τρώει κρέας
Lila: «Έχω χάσει αρκετούς φίλους τον τελευταίο χρόνο και αυτό με στενοχωρεί»
Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Ραταϊκόφσκι σε εκδήλωση για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλιά Καρόλου
Η Έλενα Τοπαλίδου ανέβασε βίντεο που χορεύει Έμινεμ και έγραψε στην ανάρτησή της «Επιτάφιος»