EΠΙΣΗΜΗ ΠΡΩΤΗ: Τα νέα πρόσωπα της κυπριακής Tv

 
Ευγενία Παναγοπούλου
Σημεία και Τέρατα, Mega
30 χρόνων

 
Από τότε που θυμάται τον εαυτό της ήθελε να γίνει ηθοποιός. Λάτρευε την ψευδαίσθηση μιας άλλης πραγματικότητας και τη δυνατότητα να διηγείται μια ιστορία, με τον τρόπο που μόνο οι ηθοποιοί ξέρουν να το κάνουν. Δηλώνει ευτυχής, επειδή από μικρή ήξερε τι ήθελε να κάνει, ακολουθώντας την επιλογή της. Αν δεν γινόταν ηθοποιός, θα μπορούσε να ακολουθήσει κάποιο άλλο επάγγελμα, το οποίο και πάλι θα σχετιζόταν με τον χώρο της υποκριτικής. Παρά το γεγονός ότι άρχισε να δουλεύει από το 2008 τόσο τηλεοπτικά όσο και θεατρικά, η ίδια αισθάνεται ότι έκανε την πρεμιέρα της στο θεατρικό έργο, Μαίρη - Μαίρη, σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιμούλη, το 2011. Παραδέχεται πως η εξωτερική εμφάνιση παίζει ρόλο στο επάγγελμα του ηθοποιού, όπως ρόλο διαδραμάτισε η ενασχόληση με την υποκριτική στη διαμόρφωση του χαρακτήρα της.
Για τις επιλογές της βασίζεται στο ένστικτο, ενώ η εμπειρία την έχει διδάξει ότι αν αρχίσει να συζητά πολύ για μια πρόταση, τότε κάτι δεν πάει καλά.                                                   Το τελευταίο διάστημα τη βλέπουμε στην καθημερινή σειρά του Μega, Σημεία και Τέρατα, στον ρόλο της Λυδίας, ο οποίος την κέρδισε και την έπεισε να πει το ναι στην Κύπρο, αφήνοντας την Ελλάδα.
Στις ερωτικές σκηνές, όμως, λέει όχι. Κι αυτό γιατί όχι μόνο την κάνουν να νιώθει άβολα, αλλά θεωρεί ότι δεν χρειάζονται πραγματικά.                                                                                     Στην Κύπρο δεν αισθάνεται ξένη ούτε η κυπριακή διάλεκτος τη δυσκολεύει. Η δουλειά του στρατιωτικού πατέρα της έφερε την οικογένεια και παλαιότερα στο νησί μας, όπου έμειναν για δύο χρόνια. Έτσι, εμπλούτισε το λεξιλόγιό της με αρκετές κυπριακές λέξεις, αν και με αστεία προφορά, όπως λέει η ίδια, αλλά είδαμε κι εμείς σε κάποιες σκηνές στο σίριαλ.  
 
Θέατρο ή τηλεόραση: Θέατρο.
Δράμα ή κωμωδία: Και τα δυο.
Μainstream ή παραγωγές για λίγους και καλούς: Καλή δουλειά με αλήθεια και νόημα.
Αγαπημένος ηθοποιός: Meryl Streep και Jack Nicholson.
Αγαπημένος Κύπριος ηθοποιός: Μιχάλης Σοφοκλέους και Χριστόφορος Μαρτάς.
Αγαπημένη κυπριακή παραγωγή: Σημεία και Τέρατα.
Αγαπημένη ταινία: Notebook.
Αγαπημένη ταινία που είδες φέτος: Το Χάρισμα με τον Anthony Hopkins. Αγαπημένη σειρά που παρακολουθείς τώρα: Δεν προλαβαίνω, πέρα από τα Σημεία και Τέρατα, να δω τίποτα άλλο.
Αγαπημένος σκηνοθέτης: Alfred Hitchcock.
Αγαπημένος θεατρικός συγγραφέας: Σαίξπηρ.
Αγαπημένο μιούζικαλ: Το Φάντασμα της Όπερας.
Αγαπημένος χαρακτήρας κινουμένων σχεδίων:  Sid από την Εποχή των Παγετώνων.
Καλύτερη σου ερμηνεία μέχρι σήμερα: Δεν έχει έρθει.
Η ερμηνεία σου που θέλεις να ξεχάσεις: Ευτυχώς καμιά, ακόμα.
Ρόλος όνειρο θα ήταν: Κάτι σε Αρχαίο Δράμα.
Ποιο ρόλο θα ήθελες να υποδύεσαι τώρα: Κάνω τη Λυδία! 
 --------------------------------------------------------------------------


Κώστας Σιλβέστρος
Κατά Λάθος, Sigma
26 χρόνων

 
Το μικρόβιο του ηθοποιού υπήρχε πάντα στο αίμα του. Στα έξι του χρόνια συνήθιζε να μαζεύει τα παιδιά της γειτονιάς, ανεβάζοντας παραστάσεις στο γκαράζ του σπιτιού του και φτιάχνοντας χειρόγραφες προσκλήσεις για όλους τους γείτονες. Ο ίδιος εξομολογείται ότι δεν γνωρίζει την απάντηση στην ερώτηση «γιατί επέλεξες να γίνεις ηθοποιός», ενώ παραδέχεται ότι το θέατρο ήταν απλώς το παιχνίδι του, το οποίο, τελικά, αποφάσισε να μην αποχωριστεί ποτέ. Αν δεν γινόταν ηθοποιός, θα μπορούσε να ήταν ψαράς, ναυτικός, φαροφύλακας (αν και το βρίσκει λίγο βαρετό) ή ακόμα και… σερβιτόρος σε κάποια ψαροταβέρνα δίπλα στο κύμα.
Η πρεμιέρα του στο θεατρικό σανίδι πραγματοποιήθηκε στα 13 του χρόνια, όταν έπαιξε στην παράσταση της ΕΘΑΛ, ο μικρός Εύολφ του Ίψεν, σε σκηνοθεσία του Βαρνάβα Κυριαζή. Σπούδασε υποκριτική στην Αθήνα, στη σχολή του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν και σίγουρα, όπως λέει, η ενασχόλησή του με την υποκριτική επηρεάζει τη διαμόρφωση του χαρακτήρα του. Αν και η εξωτερική εμφάνιση πιστεύει ότι ανοίγει πόρτες στο επάγγελμα του ηθοποιού, διευκρινίζει ότι σε καμία περίπτωση δεν εξασφαλίζει διάρκεια στον χώρο. Στα επαγγελματικά του εμπιστεύεται το ένστικτο του, ωστόσο, η γνώμη των φίλων του συχνά μπορεί να επηρεάσει τις αποφάσεις του.  Έχει τύχει να πει στα επαγγελματικά «εγώ, αυτό ποτέ», ωστόσο η πορεία του στον χώρο τον έχει διδάξει ότι με τα σημερινά δεδομένα κανείς δεν μπορεί να είναι απόλυτος. Δηλώνει ανοιχτός σε προτάσεις και προκλήσεις της δουλειάς και βλέπει τη νέα γενιά των ηθοποιών στην Κύπρο δυνατή, με νέες ιδέες και απίστευτη ενέργεια.
 
Θέατρο ή τηλεόραση: Θέατρο.
Δράμα ή κωμωδία: Δραμοκωμωδία.
Αγαπημένος ηθοποιός: Matthew McConaughey.
Αγαπημένος Κύπριος ηθοποιός: Ανδρέας Τσέλεπος. 
Αγαπημένη κυπριακή παραγωγή: Αίγια Φούξια.
Αγαπημένη ταινία: The Pianist.
Αγαπημένη ταινία που είδες φέτος: Birdman 
Αγαπημένη σειρά που παρακολουθείς: American Horror story.
Αγαπημένος σκηνοθέτης: Wes Anderson.
Αγαπημένος θεατρικός συγγραφέας: Pirandello.
Αγαπημένο μιούζικαλ: Rent.
Αγαπημένος χαρακτήρας κινουμένων σχεδίων: Bugs Bunny.
Καλύτερη σου ερμηνεία μέχρι σήμερα: Jaime, Love, Love, Love.
Ρόλος όνειρο θα ήταν: Κατούριαν, Πουπουλένιος.
Ρόλο που θα ήθελες να υποδύεσαι: Sheldon Cooper, Big Βang Τheory.
 ------------------------------------------------------------------------


Δημήτρης Παπαδάκης
9 Μήνες, Mega

 
Γιατί ηθοποιός; «Γιατί όχι;», απαντά. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει σκεφτεί ποτέ τι ήταν αυτό που τον τράβηξε στο συγκεκριμένο επάγγελμα. Για την ακρίβεια, αρχικά πήγε να σπουδάσει ψυχολογία. Πες το η τύχη ή έστω η μοίρα τον πήγε τελικά εκεί που ήθελε. Αν πάλι θα έκανε άλλο επάγγελμα, αυτό θα ήταν τραγουδοποιός. Η ενασχόλησή του με την υποκριτική μπορεί να μη συμβάλλει στη διαμόρφωση του χαρακτήρα του, αλλά σίγουρα στην παρατήρηση του εαυτού του. Στην υποκριτική, λέει, δίνεται στον ηθοποιό η ευκαιρία να δοκιμάσει τον εαυτό του σε συγκεκριμένες καταστάσεις, προστατευμένος πάντα από το πέπλο του «ψέματος» του θεάτρου, της τηλεόρασης, του κινηματογράφου. Η «ανάγκη» της εξωτερικής εμφάνισης στον χώρο της υποκριτικής, όπως το νομίζουν αρκετοί, δεν υφίσταται. Παίζει, όμως, μεγάλο ρόλο μιας και κάθε παραγωγή χρειάζεται κάποιους χαρακτήρες για να παίξουν. Άλλος θα υποδυθεί το μοντέλο, άλλος τον περιπτερά. Πρεμιέρα του δεν θεωρεί ούτε τα μιούζικαλ που έκανε στο γυμνάσιο ούτε την πρώτη του επαφή με το σανίδι, αλλά μια γιορτή στο νηπιαγωγείο, όταν πήρε το μικρόφωνο μετά από τους συμμαθητές του και με μια φωνή που κάλυψε όλους τους άλλους είπε το ποίημα καθαρότατα και όσο σωστά μπορούσε να το πει λόγω αντίληψης.
Το ένστικτο και τη μοίρα συμβουλεύεται για τις επιλογές του στα επαγγελματικά, ενώ δεν θα έπαιζε ποτέ έναν ρόλο - παράδειγμα προς αποφυγήν σε κακογραμμένο σενάριο για σίριαλ.
Ως Κρητικός που είναι η Κύπρος του φάνηκε οικεία, μιας και έχει πολλές ομοιότητες σε συμπεριφορές και γλώσσα με την Κρήτη. Η κυπριακή διάλεκτος όχι μόνο δεν τον ξένισε αλλά εγκλιματίστηκε αμέσως. Α! Έμαθε και μερικές ιδιαίτερες λέξεις...
 
Θέατρο ή τηλεόραση: Και θέατρο και τηλεόραση και κινηματογράφο.
Δράμα ή κωμωδία: Τα χρειάζομαι όλα.
Αγαπημένος ηθοποιός: Leonardo Di Caprio.
Αγαπημένος Κύπριος ηθοποιός: Δεν θα πω, γιατί δεν θα μου μιλάνε οι άλλοι.
Αγαπημένη κυπριακή παραγωγή: 9 Μήνες.
Αγαπημένη ταινία: Ο ταξιτζής. 
Αγαπημένη σειρά που παρακολουθείς τώρα; Ε, 9 Μήνες, εννοείται.
Αγαπημένος σκηνοθέτης: Είναι πολλοί και τους θαυμάζω ισάξια για διαφορετικό λόγο τον καθένα.
Αγαπημένος θεατρικός συγγραφέας: Nicky Silver Αγαπημένο μιούζικαλ: Το Φάντασμα της Όπερας.
Αγαπημένος χαρακτήρας κινουμένων σχεδίων: Bugs Bunny.  
Ρόλος όνειρο θα ήταν: Ριχάρδος Β΄.
Ποιο ρόλο θα ήθελες να υποδύεσαι τώρα: Επειδή έχω αυτά που θέλω και θέλω αυτά που έχω, τον Άλκη από τους 9 Μήνες.

------------------------------------------------------------------------

 


Μαρίνα Δημητρίου
Λόγια του Αέρα, Sigma  


Οι ταινίες που έβλεπε και η ανάγκη να βάλει τον εαυτό της στη θέση των ηθοποιών ήταν αυτά που την οδήγησαν να ασχοληθεί με την υποκριτική, όπως επίσης και οι παραστάσεις που ανέβαζαν στο σχολείο. Κάπως έτσι βρέθηκε στη δραματική σχολή Βλαδίμηρος Καυκαρίδης. Ήταν, άλλωστε, κάτι που ονειρευόταν από μικρή. Είχε την τάση να μεταμορφώνεται, να υποδύεται ποικίλους χαρακτήρες και να μπαίνει σε διάφορες ψυχολογικές διαθέσεις. Αν δεν γινόταν ηθοποιός θα μπορούσε να γίνει εγκληματολόγος ή ψυχολόγος. Η πρεμιέρα της ήρθε στο δεύτερο έτος της σχολής, όταν συμμετείχε σε επαγγελματική θεατρική παράσταση. Παρά το άγχος της ημέρας ήταν μια απίστευτη εμπειρία για την ίδια. Όσο κι αν θεωρεί πως η εξωτερική εμφάνιση παίζει κάποιο ρόλο στο επάγγελμά της, πιστεύει πως δεν προσδιορίζει το αν είσαι καλός υποκριτικά ή όχι. Είναι σίγουρα ένα υπέρ του ηθοποιού, αλλά εξαρτάται πάντα από το τί ζητά ο σκηνοθέτης. Με την εξωτερική εμφάνιση μπορεί ένας ηθοποιός είτε να κερδίσει είτε να χάσει έναν ρόλο. Για τις επαγγελματικές της επιλογές συμβουλεύεται την αδερφή της Καλυψώ, που είναι επίσης ηθοποιός, τους φίλους της που ανήκουν στο επάγγελμα και τους γονείς που πάντα τη στηρίζουν. Αν και λατρεύει την υποκριτική, αυτό που δεν θα έκανε ποτέ είναι το γυμνό. Αυτό που πιστεύει ότι λείπει από τις κυπριακές παραγωγές είναι η διαφορετικότητα, το κάτι καινούργιο. Χρειάζονται, λέει, νέες ιδέες που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον, μιας και είναι ένας χώρος πραγματικά πολύ δύσκολος και για τη βελτίωση των κυπριακών παραγωγών χρειάζεται περισσότερη έμπνευση, δημιουργικότητα, επικοινωνία, μεράκι και ομαδικότητα.

Θέατρο ή τηλεόραση: Θέατρο.
Δράμα ή κωμωδία: Δράμα.
Μainstream ή παραγωγές για λίγους και καλούς: Και τα δύο.
Αγαπημένος ηθοποιός: Johnson Dwayne.
Αγαπημένος Κύπριος ηθοποιός: Νεοκλής Νεοκλέους.
Αγαπημένη κυπριακή παραγωγή: Λόγια του αέρα.
Αγαπημένη σου ταινία: Pain & Gain.
Αγαπημένη ταινία που είδες φέτος: Heaven is for Real.
Αγαπημένη σειρά που παρακολουθείς τώρα: Λόγια του Αέρα.
Αγαπημένος σκηνοθέτης: Νεοκλής Νεοκλέους, Πάρης Προκοπίου. σ
Αγαπημένος ηθοποιός: Αλίκη Βουγιουκλάκη.
Αγαπημένος θεατρικός συγγραφέας: Ερρίκος Ίψεν.
Αγαπημένο μιούζικαλ: Cats.
Αγαπημένος χαρακτήρας κινουμένων σχεδίων: Donald Duck.
Καλύτερη σου ερμηνεία μέχρι σήμερα: Η Deborah στο A kind of Alska του Harold Pinter.
Η ερμηνεία σου που θέλεις να ξεχάσεις: Καμία μέχρι στιγμής.
Ρόλος όνειρο θα ήταν: Σε μια ταινία τρόμου.
Ποιο ρόλο θα ήθελες να υποδύεσαι τώρα: Της Elena από το The Vampire Diaries.
--------------------------------------------------------------------

 

 

Άννα Παναγή
Λόγια του Αέρα, Sigma

Αφού ασχολήθηκε με τη μουσική, το τραγούδι, τον χορό, την ποίηση, τη ζωγραφική και ακόμη αισθανόταν πως κάτι λείπει, στράφηκε στην υποκριτική. Κάτι που συνδυάζει όλες τις τέχνες που αγαπά. Η αίσθηση του να μπορεί να δημιουργεί μόνη της συναισθήματα και εικόνες που απαιτεί ο ρόλος και η μαγεία της υποκριτικής που την καλεί να γίνεται μια «άλλη» ήταν εκείνα που την ώθησαν σε αυτή την υπέροχη τέχνη.  Έτσι, μετά τη μουσικολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ακολούθησαν οι σπουδές στην Ανωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης Αθηναϊκή Σκηνή στην Αθήνα. Αν δεν γινόταν ηθοποιός, τότε σίγουρα τραγουδίστρια, μιας κι έχει και πτυχίο ελαφρολαϊκού τραγουδιού. Μέσα από την υποκριτική μπήκε σε άλλα μονοπάτια σκέψης και ενισχύοντας στοιχεία του χαρακτήρα της. Αναθεωρεί συνεχώς πράγματα και καταστάσεις, γεγονός που διαμορφώνει τον χαρακτήρα της. Η εξωτερική εμφάνιση πιστεύει πως δεν είναι κυρίαρχο στοιχείο στο επάγγελμα του ηθοποιού, καθώς υπάρχουν ρόλοι για όλες τις εξωτερικές εμφανίσεις. Σημασία έχει πόσο καλά κουβαλά κανείς τον εαυτό του και πόσο εύκολα τον αφήνει να χαθεί για χάρη του ρόλου που υποδύεται. Το ντεμπούτο της στο σανίδι έγινε στο θεατρικό έργο Ζητείται Ψεύτης του Δημήτρη Ψαθά στους ρόλους της υπηρέτριας, της χήρας και της φωνής, με τον Θεατρικό Όμιλο Ερήμης. Άνοιγε, μάλιστα, πρώτη την αυλαία και θυμάται πως όσο πλησίαζε η ώρα να βγει ένιωθε όλα τα μέλη του σώματός της να μουδιάζουν.  Βασικό ρόλο στις επιλογές της παίζουν οι συμβουλές από την οικογένειά της, όμως η απόφαση είναι πάντα δική της. Μετά από μια αποχή στο εξωτερικό, ήρθε η ώρα να γνωρίσει τον κόσμο της υποκριτικής στην Κύπρο. Για την ίδια είναι όλα καινούργια και προσπαθεί να εγκλιματιστεί στους ρυθμούς της κυπριακής τηλεόρασης. Κατάλαβε, όμως, πως γίνονται ποιοτικές τοπικές παραγωγές, τις οποίες θεωρεί πολύ αξιόλογες για τα δεδομένα του νησιού μας.

 
Θέατρο ή τηλεόραση: Και τα δύο.
Δράμα ή κωμωδία: Κωμωδία.
Mainstream ή παραγωγές για λίγους και καλούς: Παραγωγές για λίγους και καλούς.
Αγαπημένος ηθοποιός: Anthony Hopkins.
Αγαπημένος Κύπριος ηθοποιός: Σωτήρης Μουστάκας.
Αγαπημένη κυπριακή παραγωγή: Βουράτε Γειτόνοι.
Αγαπημένη σου ταινία: Psycho.
Αγαπημένη ταινία που είδες φέτος: The Martian.
Αγαπημένη σειρά που παρακολουθείς τώρα: Φυσικά, Λόγια του Αέρα.
Αγαπημένος σκηνοθέτης: Christopher Nolan.
Αγαπημένος θεατρικός συγγραφέας: Tennessee Williams.
Αγαπημένο μιούζικαλ: Moulin Rouge.
Αγαπημένος χαρακτήρας κινουμένων σχεδίων: Princess Ariel.
Καλύτερη σου ερμηνεία μέχρι σήμερα: Πιστεύω ότι ακόμα δεν την έχω κάνει.
Η ερμηνεία σου που θέλεις να ξεχάσεις: Λέω να μην ξεχάσω καμιά, καλές ή κακές, πάντα έχεις να κερδίσεις κάτι.
Ρόλος όνειρο θα ήταν; Η Blanche στο Λεωφορείο ο Πόθος του Tennessee Williams.
Ποιο ρόλο θα ήθελες να υποδύεσαι τώρα: Την Ουρανία και την Άννα στα Λόγια του Αέρα, τους ρόλους που υποδύομαι ήδη στη σειρά.
-----------------------------------------------------------------------

 
Μαρία Ποβή
Χωρίς Eσένα, ΑNT1
 
Αφορμή για να γίνει ηθοποιός στάθηκε μια παράσταση που είδε γύρω στα δώδεκά της χρόνια. Εκείνη τη μέρα αποφάσισε πως αυτό ήθελε να κάνει στην ζωή της.
Πέρα από τη δραματική σχολή τελείωσε τη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών, ενώ συνεχίζει με το μεταπτυχιακό της στις θεατρικές σπουδές παράλληλα με τα γυρίσματα.
Η υποκριτική τη βοήθησε, λέει, να ανακαλύψει πτυχές του χαρακτήρα της που δεν πίστευε ότι έκρυβε μέσα της. Πρεμιέρα στην τηλεόραση έκανε φέτος στον ΑΝΤ1 στη σειρά Χωρίς Εσένα και στο θέατρο με έναν μικρό ρόλο στο έργο De Profundis στην Αθήνα. Στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μας συστήνεται ως Χριστίνα, μαθήτρια 17 χρόνων, μια παρεξηγημένη προσωπικότητα και κάθε άλλο παρά φρόνιμη. Στο πρώτο γύρισμα, αν και έτρεμε, σύντομα ένιωσε να φεύγει ο τρόμος, όταν την αγκάλιασε η ζεστή ομάδα των συνεργατών της. Η ομορφιά πιστεύει πως δεν παίζει τόσο σημαντικό ρόλο στον χώρο της υποκριτικής όσο της αποδίδουν.  Για τα επαγγελματικά της εμπιστεύεται πάντα το ένστικτό της κι αν και στην αρχή την πρόδωσε, στην πορεία έπαθε και έμαθε. Αν κάτι της στερούσε την αξιοπρέπειά της δεν θα το έκανε ποτέ ούτε καν για χάρη της υποκριτικής. Με το γυμνό δεν έχει πρόβλημα, αρκεί να γίνεται κάτω από πολύ συγκεκριμένες συνθήκες και προϋποθέσεις.
 
Θέατρο ή τηλεόραση: Θέατρο.
Δράμα ή κωμωδία: Δράμα.
Μainstream ή παραγωγές για λίγους και καλούς: Όλα είναι για όλους.
Αγαπημένος ηθοποιός: Meryl Streep.
Αγαπημένος Κύπριος ηθοποιός: Αννίτα Σαντοριναίου και Δέσποινα Μπεμπεδέλη.
Αγαπημένη κυπριακή παραγωγή: Χωρίς Εσένα.
Αγαπημένη σου ταινία: Lilja 4-ever του Lukas Moodysson.
Αγαπημένη ταινία που είδες φέτος: Birdman.
Αγαπημένος σκηνοθέτης: Pedro Almodóvar.
Αγαπημένος θεατρικός συγγραφέας: Ευριπίδης και Φεδερίκο Γκαρθσία Λόρκα.
Αγαπημένο μιούζικαλ: The Rocky Horror Show.
Αγαπημένος χαρακτήρας κινουμένων σχεδίων: Peter Pan.
Καλύτερη σου ερμηνεία μέχρι σήμερα: Δεν είχα και πολλές, αλλά θα έλεγα η Μαίρη, στο έργο Η Φαλακρή Τραγουδίστρια του Ιουνέσκο.
Η ερμηνεία σου που θέλεις να ξεχάσεις: Τη Sandy από το Grease. Δεν τραγουδάω όπως πρέπει.
Ρόλος όνειρο θα ήταν: Κάθε εβδομάδα και διαφορετικός.  
Ποιο ρόλο θα ήθελες να υποδύεσαι τώρα: Τη Lilia. 
  
Το άρθρο δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Celebrity την προηγούμενη Κυριακή. 
 
Της Δήμητρας Γεωργίου 
 και της Δώρας Πάμπουλου
 

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Χωρίς αυτούς η ψυχική μου ακεραιότητα θα ήταν δύσκολο να ανακάμψει»
Οι νέες δηλώσεις Λάκη Γαβαλά μετά την ομοφοβική επίθεση από τρεις μοναχούς: «Με είπαν π@@@η!»
Η πρώτη του ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά από τη συγκλονιστική πρεμιέρα του #Maestro 2
Γιώργος Τσαλίκης: «Να βρει η ΕΡΤ κανένα πιτσιρίκι για τη #Eurovision η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα»
Η τρυφερή ανάρτηση του Γιώργου Λιβάνη για την Ανδρομάχη μετά την αποκάλυψη ότι θα γίνει μπαμπάς
To νέο πολύ κοντό, punk rock μαλλί, της Απόλυτης - To ανατρεπτικό look στο αναπάντεχο νέο videoclip
Η Μαρίνα Σάττι είναι η νέα βασίλισσα! Έσπασε όλα τα ρεκόρ & τα trends μετά τη #Eurovision - Μας πήγε τάπα!
Τρίτη σειρά του Αντρέα Γεωργίου ενισχύει την prime time ζώνη! Γιάννενα, Τζουμέρκα, Ζαγοροχώρια στο κάδρο
Tα δάκρυα της Καλομοίρας: «Ο πατέρας μου δεν ήρθε ούτε στη #Eurovision. Ήθελα το μπράβο του»
Βανδή για Μπισμπίκη: «Έγιναν όλα τόσο γρήγορα που από το σοκ δεν πρόλαβα να σκεφτώ τι μπορεί να πάθει»