#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη

#MasterChefGR: Νίκος & Χρήστος παρεξηγήθηκαν για το έπαθλο του Silver Award: «Δε θα κάτσω να σκοτωθώ με τον αντίπαλό μου για 20.000 ευρώ»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στο προχθεσινό επεισόδιο (Τρίτη 23/4), η γκρι μπριγάδα ήταν και πάλι η νικήτρια της δοκιμασίας, με τελικό σκορ 5-4 και συνεπώς ο αρχηγός της, Νίκος Κυψίδης, είναι στον τελικό της Silver εβδομάδας!

Χθες, Τετάρτη 24 Απριλίου, ένα ακόμη μέλος της γκρι μπριγάδας, η οποία αποτελείται από τη Χριστίνα Χριστοφή, τον Λευτέρη Ζαφειρόπουλο, τον Κώστα Φρέτζιο και τον Χρήστο Μοίρα, θα είναι στο τέλος της βραδιάς ο δεύτερος φιναλίστ αυτής της ειδικής εβδομάδας. Μαζί με τον Νίκο θα διεκδικήσουν το χρηματικό έπαθλο των 20.000 ευρώ!

Ποιοι δυο θα καταφέρουν να περάσουν στη δεύτερη φάση του ημιτελικού και με ποιον θα μονομαχήσει ο Νίκος Κυψίδης στον τελικό της Silver Week, διεκδικώντας το μεγάλο χρηματικό έπαθλο των 20.000 ευρώ;

Οι γκρι εξακολουθούν να έχουν διαφωνίες για το πώς θα αξιοποιήσουν το χρηματικό έπαθλο με τον Λευτέρη να βγάζει στη φόρα μια συζήτηση που έγινε ανάμεσα στον Νίκο και τον Κώστα. 

«Πήγε ο Νίκος και είπε στον Κώστα ό,τι κι αν συμβεί όποιος από τους δύο πάρει το έπαθλο να το μοιραστούμε οι δυο μας. Εντάξει επιλογή είναι αυτό, αλλά μου φάνηκε υποκρισία», ανέφερε χαρακτηριστικά στις κάμερες. 

Στη συνέχεια ο Κώστας επιβεβαίωσε ότι ο Νίκος τον προσέγγισε, γεγονός που έκανε έξαλλο τον Χρήστο: «Με έπιασε ο Νίκος μου μίλησε δεν το θεώρησε σωστό ο Χρήστος ήρθαν σε μια ρήξη. Ένιωσα στενάχωρα γιατί είμαστε τόσο καιρό εδώ μέσα και όταν μπαίνουν στη μέση τα λεφτά και γίνονται τέτοιους είδους παρεξηγήσεις, ξενερώνω». 

«Δε με προσέγγισε κανένας, δε θα μοιραζόμουν ούτως ή άλλως το έπαθλο με κανέναν. Το βλέπει τελείως ρομαντικά ο Χρήστος δεν κατάλαβα καν τι έλεγε», σημείωσε αρχικά ο Νίκος. «Δε θα κάτσω να σκοτωθώ με τον αντίπαλό μου για 20.000 ευρώ. Είναι μεγάλο το ποσό, αλλά η συνείδησή μου και η αξία μου κοστίζουν παραπάνω», ξεκαθάρισε ο αρχηγός των γκρι. 

Ωστόσο, ο Χρήστος τόνισε μετά on camera πως η παρεξήγηση λύθηκε. 

Η διαδικασία χωρίζεται σε δύο φάσεις.

Στην πρώτη φάση τα τέσσερα μέλη της γκρι μπριγάδας θα πρέπει να χωριστούν σε δυο ζευγάρια. Στη δοκιμασία, που θα ακολουθήσει, το κάθε ζευγάρι θα πρέπει να συνεργαστεί, να σχεδιάσει και να μαγειρέψει ένα δημιουργικό πιάτο μέσα σε 45 λεπτά. Δεν υπάρχει υλικό πρωταγωνιστής ή άλλος περιορισμός. Ο μόνος στόχος είναι να κερδίσουν το αντίπαλο ζευγάρι του ημιτελικού. Το ζευγάρι που θα σερβίρει στους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, το καλύτερο πιάτο, θα περάσει στη δεύτερη φάση του σημερινού ημιτελικού.

Το πιάτο αντιγραφής χωρίς συνταγή ήταν η δοκιμασία που έμελλε να καθορίσει τον δεύτερο φιναλίστ του Silver Award, που θα αντιμετωπίσει τον Νίκο Κυψίδη. 

Σε αυτή τη δεύτερη φάση, θα πρέπει να αντιγράψουν ένα πιάτο, αλλά δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τη συνταγή, όπως συμβαίνει κανονικά στις Δοκιμασίες Αντιγραφής πιάτου. Ένας παράγοντας, που σίγουρα προσθέτει ακόμα έναν μεγάλο βαθμό δυσκολίας στην προσπάθειά τους.

Ποιος θα προκριθεί στον τελικό του Silver Award;

Ποιος έφτιαξε το καλύτερο αντίγραφο και πάει στο τελικό του Silver Award;

«Πολύ πιθανό να έχετε φαβορί και αουτσάιντερ εδώ να πούμε στη συγκεκριμένη δοκιμασία ότι αφού δοκιμάσαμε τα πιάτα είχαμε μια μαγειρικά αμφίρροπη μάχη. Το αποτέλεσμα ήταν δύο πιάτα τα οποία σε κάθε περίπτωση, αν δεν υπήρχε ένα συγκεκριμένο ζητούμενο, θα τα τρώγαμε πάρα πολύ ευχάριστα», είπε αρχικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος διαψεύδοντας κάποιους παίκτες που μιλούσαν για εύκολη νίκη της Χριστίνας.

Και στη συνέχεια ανακοίνωσε τον μεγάλο νικητή της αναμέτρησης που ήταν η Χριστίνα: «Αυτός που με την προσπάθειά του ακολουθεί τον Νίκο Κυψίδη στον μεγάλο τελικό και θα διεκδικήσουν 20.000 ευρώ είναι η Χριστίνα».

«Πολύ χαρούμενος που κέρδισε η Χριστίνα, χάλασε τα σχέδια πολλών ατόμων ελπίζω να το κάνει και αύριο να είναι συγκεντρωμένη και να πάρει το έπαθλο», δήλωσε ο συμπατριώτης της, Μάριος, στις κάμερες.

Δειτε Επισης

H Μαρίνα Σάττι μοιράστηκε τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη δεύτερη πρόβα στη σκηνή της #Eurovision
Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου για το φετινό Πάσχα
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Το μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα που αποδεικνύει ότι η Μαρία Αντωνά έπεσε θύμα χάκερ
Η παρατήρηση που δέχτηκε από θρησκόληπτο follower της η Κόνι Μεταξά και η αντίδρασή της
Το πρώτο ταξίδι της Αθηνάς Οικονομάκου μετά το διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο
Θοδωρής Αθερίδης και Σμαράγδα Καρύδη αγκαλιά στο ταξίδι τους στο Πήλιο
Το ισχυρό μήνυμά της Εριέττα Κούρκουλου για το Πάσχα και ο λόγος που έχει αποφασίσει να μην τρώει κρέας
Lila: «Έχω χάσει αρκετούς φίλους τον τελευταίο χρόνο και αυτό με στενοχωρεί»
Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Ραταϊκόφσκι σε εκδήλωση για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλιά Καρόλου