Αθηναΐς Νέγκα: «Αισθάνομαι μονίμως ανεπιθύμητη, κανείς δε θέλει να είναι μαζί μου. Με χαρακτήριζαν μάγισσα»

«Μεγάλωσα σε ένα σπίτι που ήταν μέσα στο πένθος. Με τη μητέρα μου είμαστε πολύ διαφορετικές. Την εκτιμώ πολύ σαν άνθρωπο, είμαστε όμως πολύ διαφορετικές προσωπικότητες»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Αθηναϊς Νέγκα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή #MegaΚαλημέρα και τη Νανά Παλαιτσάκη. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τα αρνητικά σχόλια που ακούει.

«Είναι δύσκολο για ένα παιδί να μεγαλώσει μέσα σε ένα σπίτι με πένθος. Και νομίζω ότι το πένθος είναι ακόμα μεγαλύτερο όταν τα πράγματα είναι καλά όσο ζει ο μπαμπάς, και ξαφνικά βρισκόμαστε στα τάρταρα ενός πένθους, το οποίο δε φεύγει ποτέ. Οπότε, μεγάλωσα σε ένα σπίτι που ήταν μέσα στο πένθος. Με τη μητέρα μου είμαστε πολύ διαφορετικές. Την εκτιμώ πολύ σαν άνθρωπο, είμαστε όμως πολύ διαφορετικές προσωπικότητες» είπε αρχικά η Αθηναΐς Νέγκα.

«Δεν είχα καθόλου γνωριμίες στον χώρο της δημοσιογραφίας όταν ξεκίνησα. Ήθελα όμως να στραφώ εκεί γιατί αυτός ήταν ένας τρόπος για να γράφω. Ήταν ο προορισμός μου, κι’ αυτό ήταν σαφές, και η δημοσιογραφία ήταν ένας πρακτικός τρόπος να κάνω αυτό που με ενδιέφερε» ανέφερε για τα πρώτα της βήματα στον χώρο της δημοσιογραφίας.

«Δεν είμαι ένας άνθρωπος που αισθάνεται πολύ άνετα στην τηλεόραση. Έχω ανασφάλεια εικόνας, περιεχομένου, τρακ για το τι θα πω παρακάτω, όλα αυτά μαζί» εξομολογήθηκε ενώ σε άλλο σημείο ανέφερε,

«Ο προορισμός μου ήταν να γράφω και ο πρακτικός τρόπος ήταν να ασχοληθώ με τη δημοσιογραφία. Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μου ήταν ως κριτής στο πρώτο J2US με την ιδιότητα της ραδιοφωνικής παραγωγού. Φαινόμουν αυστηρή στην πρώτη μου τηλεοπτική εμφάνιση γιατί ήμουν έξω από τα νερά μου και είχα τρακ. Έχω όλα τα είδη τρακ που υπάρχουν στην τηλεόραση, ανασφάλεια εικόνας, περιεχομένου, όλα μαζί», είπε.

Για τον Βαγγέλη Περρή ανέφερε πως επικοινωνούν κάθε μέρα και πως θα επιθυμούσε να συνεργαστούν ξανά στο μέλλον, ενώ για τα άλλα τηλεοπτικά πρόσωπα ανέφερε:

«Ο Γιώργος Λιάγκας ξέρει να κάνει θεαματική τηλεόραση και να γεμίζει το χρόνο όντας προκλητικός. Ο Γρήγορης Αρναούτογλου είναι ένας έξυπνος παρουσιαστής με μεγάλη αμεσότητα. Μου ακούγεται εξαντλητικό οι 3 εκπομπές για τον Αρναούτογλου, αλλά θα έχει τις αντοχές να τις κάνει. Ο Νίκος Μουτσινάς μπορεί και καλύτερα ως παρουσιαστής, μου αρέσει περισσότερο ως ηθοποιός. Προτιμώ τηλεοπτικά τη Φαίη Σκορδά χωρίς τον Γιώργο Λιάγκα, έχει μία φυσική ευγένεια. Η Ελένη Μενεγάκη είναι η απόλυτη τηλεοπτική διάνοια».

Θα έμπαινε ποτέ στην πολιτική;

Η Αθηναϊς Νέγκα ανέφερε επίσης: «Είμαι πεπεισμένη ότι στην πολιτική πρέπει να ζητήσεις εσύ να είσαι υποψήφιος. Δεν θα έμπαινα στην πολιτική γιατί δεν μου «κάθεται» κάτι άλλο ή γιατί κάτι τελειώνει, αλλά συνειδητά για να προσφέρω»

Όσο για τη ζωή με τις κόρες της ανέφερε πως είναι φανταστική: «Η ζωή με τις κόρες μου είναι φανταστική. Είναι το καλύτερο κομμάτι της ζωής μου. Με δυσκολεύουν και με στριμώχνουν δυο κορίτσια. γιατί τα κορίτσια είναι πιο ευαίσθητα, πιο περίπλοκα. Ωστόσο, και πέντε παιδιά να είχα, θα ήθελα να είναι κορίτσια» κατέληξε η Αθηναΐς Νέγκα για τη σχέση με τις κόρες της.

Δειτε Επισης

Στέλιος Ρόκκος – Λελέ Γκόφα: Bροχερό road trip με την μηχανή στην Ιταλία
Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου για το φετινό Πάσχα
Η φωτο της Ελένης Μενεγάκη από τις πασχαλινές διακοπές - Αμακιγιάριστη & αχτένιστη παραμένει πανέμορφη
Πασχαλινές διακοπές στην Μύκονο για την Κατερίνα Καινούργιου - Ποιος την φιλοξένησε στο ξενοδοχείο του;
Τα νέα μαγευτικά στιγμιότυπα Κωνσταντίνου Βασάλου & Μαρίας Παπαγεωργίου από το εξωτικό ταξίδι τους
Τάνια Μπρεάζου – Γιώργος Αμούτζας ξανά στη Ρουμανία - Πασχαλινό ταξίδι για το ερωτευμένο ζευγάρι
Το μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα που αποδεικνύει ότι η Μαρία Αντωνά έπεσε θύμα χάκερ
Η πρώτη κοινή φωτογραφία της Μαριάντας Πιερίδη, με τον νέο της σύντροφό, Πάνο Ιωάννου, στη Σαντορίνη
Η παρατήρηση που δέχτηκε από θρησκόληπτο follower της η Κόνι Μεταξά και η αντίδρασή της
Το πρώτο ταξίδι της Αθηνάς Οικονομάκου μετά το διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο