H Βέφα Αλεξιάδου απαντά στο: «Έχει περάσει τα 80α! Δεν έχει να προσφέρει κάτι. Ένας κουρασμένος άνθρωπος»

Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη & Εύη Βατίδου απαντούν στον Ηλία Μαμαλάκη και το σχόλιο του για την υποψηφιότητα της στις Ευρωεκλογές: «Ο κύριος Μαμαλάκης να μαζεύεται»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Χθες η κάμερα της εκπομπής #ΤοPrwino και η δημοσιογράφος, Φαίη Φώτου συνάντησαν τον Ηλία Μαμαλάκη στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Ο γνωστός μάγειρας, σχολίασε μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην τηλεόραση και στο δικό του τηλεοπτικό μέλλον, ενώ σχολίασε και την απόφαση της Βέφας Αλεξιάδου να κατέβει υποψήφια στις Ευρωεκλογές. 

«Δεν μου έχουν γίνει τηλεοπτικές προτάσεις, πλέον είμαι και αρκετά μεγάλος και νομίζω ότι ο σωστός άνθρωπος πρέπει να αποσύρεται τη σωστή στιγμή. Είμαι χορτάτος από την τηλεόραση, για να γυρνούσα ξανά πίσω θα έπρεπε να ήταν κάτι πολύ μεγάλο, το οποίο δεν γίνεται αυτή τη στιγμή γιατί υποφέρει οικονομικά», είπε αρχικά ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Σχετικά με την απόφαση της Βέφας Αλεξιάδου να κατέβει στις Ευρωεκλογές με τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό (ΛΑ.Ο.Σ), ο Ηλίας Μαμαλάκης σχολίασε: «Λυπάμαι που το έμαθα. Εγώ την αγαπάω πάρα πολύ και τη σέβομαι, αλλά στην ηλικία της και με το κόμμα που διάλεξε, δεν έπρεπε να το κάνει. Είναι ένα μυθικό πρόσωπο της μαγειρικής, έπρεπε να σταθεί στο βάθρο που είναι. Τώρα που έχει περάσει τα 80α να κατέβει στην πολιτική; Δεν νομίζω ότι έχει να προσφέρει κάτι. Ένας κουρασμένος άνθρωπος τι μπορεί να προσφέρει στην πολιτική; Μέχρι και η μετακίνησή του είναι δύσκολη». 

Σήμερα η Αγγελική Ηλιάδη απάντησε στις τηλεοπτικές κάμερες που τη συνάντησαν στην εβδομάδα μόδας:

«Σκεφτόμουν εδώ και πολλά χρόνια να πολιτευτώ, για να είμαι ειλικρινής. Μου έγινε η πρόταση από το ΛΑ.Ο.Σ και τη δέχτηκα με πολύ μεγάλη χαρά. Είμαι Ελληνίδα πολίτης και σαν Ελληνίδα πολίτης συμμετέχω στις Ευρωεκλογές. Νομίζω ότι πρέπει επιτέλους να ακουστεί περισσότερο η φωνή μας και όχι μόνο η φωνή των πολιτικών προσώπων. Είναι ακόμη πιο σημαντικό, εμείς που ζούμε σε αυτή τη χώρα και βιώνουμε όσα βιώνουμε, να βγούμε μπροστά και να ακουστεί η φωνή μας» ανέφερε αρχικά η Αγγελική Ηλιάδη.

«Θεωρώ άκομψο αυτό που είπε ο Ηλίας Μαμαλάκης για την απόφαση της Βέβας Αλεξιάδου να κατέβει υποψήφια στις Ευρωεκλογές. Επειδή είναι μεγάλοι άνθρωποι, δε σημαίνει ότι δεν έχουν ζωή μέσα τους και όρεξη. Ίσα ίσα, όταν βλέπουμε μεγάλους ανθρώπους να έχουν διάθεση και όρεξη να ασχοληθούν με πράγματα, πρέπει να είμαστε δίπλα τους και να τους υποστηρίζουμε» είπε η τραγουδίστρια για το σχόλιο που έκανε ο Ηλίας Μαμαλάκης για τη Βέφα Αλεξιάδου.

Και η Εύη Βατίδου μεταξύ άλλων, απάντησε για την αντίδραση του πρώην συζύγου της, Αλέξη Κούγια όταν έμαθε για την απόφασή της για την πολιτική, ενώ μίλησε και για τους Στέφανο Κασσελάκη και Γιώργο Καπουτζίδη και τον Ηλία Μαμαλάκη

Σε ερώτηση για το τι μπορεί να προσφέρει ένα μοντέλο στην Ευρωβουλή, η Εύη Βατίδου απάντησε: «Κατ’ αυτόν τον τρόπο, θα μπορούσε να πει κάποιος: γιατί ο κύριος Καπουτζίδης βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Μέγαρο Μαξίμου με τον σύμβουλό του και κινεί νήματα; Δε με ρωτήσατε γι’ αυτό. Το θεωρείτε από τη δική σας πλευρά σωστότερο αυτό;

Αυτή τη στιγμή δεν είμαι μοντέλο, μακάρι να ήμουν. Νομίζω ότι έχω μεγαλώσει για να με αναφέρουν ως μοντέλο, παρόλο που ο κόσμος με θυμάται έτσι. Στο βιογραφικό μου το γράφω κι αυτό, όπως και τα καλλιστεία και όλα. Κάνω μία τελείως διαφορετική δουλειά και πατάω γερά στα πόδια μου».

«Στα παιδιά μου μίλησα για την απόφασή μου να κατέβω στις Ευρωκλογές. Αυτή τη φορά νομίζω συνήθισαν. Δεν τους έκανε εντύπωση, μου είπαν ‘κάνει ό,τι θες’. Ξέρει ο Αλέξης Κούγιας για την υποψηφιότητά μου, θα με στηρίξει με τον τρόπο του κι αυτό για εμένα είναι σημαντικό» πρόσθεσε η Εύη Βατίδου.

Για τη διαγραφή Παπανώτα από το Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, η Εύη Βατίδου είπε: «Νομίζω ότι ο κύριος Κασσελάκης έκανε σωστά αυτή τη φορά. Είναι ξεκάθαρη η θέση του Δημήτρη Παπανώτα εναντίον της γυναίκας. Για το συγκεκριμένο θέμα, ήταν σωστή η διαγραφή».

«Ο πρωθυπουργός της Αμερικής είναι 80 ετών. Ο κύριος Μαμαλάκης να μαζεύεται. Και ο υποψήφιος πρόεδρος Τραμπ, πατήσει τα 70. Δεν ξέρω αν έχουν να προσφέρουν αυτοί οι άνθρωποι… Σίγουρα έχουν να προσφέρουν. Κυρία Αλεξιάδου όπως και η κυρία Ηλιάδη έχουν γράψει τη δική τους ιστορία. Είναι δύο γυναίκες που έχουν σταθεί αυτόνομα στα πόδια τους»

Στην εκπομπή #PrwinoSousou και τον Ηλία Σκουλά μίλησε η Βέφα Αλεξιάδου. Η γνωστή μαγείρισσα απάντησε για την υποψηφιότητά της στις ευρωεκλογές με το ΛΑΟΣ, ενώ απάντησε και για τις δηλώσεις του Ηλία Μαμαλάκη.

«Είμαι πολύ χαρούμενη για την τιμή αυτή την περίμενα πολύ καιρό από την πατρίδα μου. Έχω προβάλει τη χώρα μου σε έξι χώρες σε όλο τον κόσμο, μέσω της μαγειρικής μου. Όπου πας στο εξωτερικό, θα φας ελληνική κουζίνα και αυτό το κατάφερε η Βέφα μέσα από την τηλεόραση», είπε αρχικά η Βέφα Αλεξιάδου.

Σε ερώτηση για τις δηλώσεις του Ηλία Μαμαλάκη, η Βέφα Αλεξιάδου απάντησε: «Αυτά που είπε ο κύριος Μαμαλάκης, τα είπε με αγάπη, όπως θα έλεγα κι εγώ. Δεν τα είπε ο κύριος Μαμαλάκης με κακία, είμαστε πρώτοι φίλοι. Μην ψάχνεις να βρεις κάτι μεταξύ εμού και του Μαμαλάκη, είμαστε αγκαλίτσα».

Δειτε Επισης

Στέλιος Ρόκκος – Λελέ Γκόφα: Bροχερό road trip με την μηχανή στην Ιταλία
Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου για το φετινό Πάσχα
Η φωτο της Ελένης Μενεγάκη από τις πασχαλινές διακοπές - Αμακιγιάριστη & αχτένιστη παραμένει πανέμορφη
Στην Πάρο για το Πάσχα, μαζί με τους γιους και τους κολλητούς της, η Ντορέττα Παπαδημητρίου
Πασχαλινές διακοπές στην Μύκονο για την Κατερίνα Καινούργιου - Ποιος την φιλοξένησε στο ξενοδοχείο του;
Τα νέα μαγευτικά στιγμιότυπα Κωνσταντίνου Βασάλου & Μαρίας Παπαγεωργίου από το εξωτικό ταξίδι τους
Τάνια Μπρεάζου – Γιώργος Αμούτζας ξανά στη Ρουμανία - Πασχαλινό ταξίδι για το ερωτευμένο ζευγάρι
Το μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα που αποδεικνύει ότι η Μαρία Αντωνά έπεσε θύμα χάκερ
Η πρώτη κοινή φωτογραφία της Μαριάντας Πιερίδη, με τον νέο της σύντροφό, Πάνο Ιωάννου, στη Σαντορίνη
Η παρατήρηση που δέχτηκε από θρησκόληπτο follower της η Κόνι Μεταξά και η αντίδρασή της