Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision

«Δεν το έχουμε τελειώσει, το δουλεύουμε ακόμα κι είναι τρομεροί οι σχεδιαστές κι η ενδυματολόγος μας. Είναι μεγάλη η σκηνή, θα έχει πολύ χορό και για να πας από τη μία άκρη στην άλλη παίζει ρόλο το ρούχο και το παπούτσι».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Λίγο πριν ταξιδέψει για το Μάλμε της Σουηδίας για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision, η Μαρίνα Σάττι μίλησε στο Κοσμοράδιο 95,1 και τον Τάσο Ριζόπουλο.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί άλλες τρεις φορές πρόταση να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ρούχο που θα φορέσει και τις αλλαγές της τελευταίας στιγμής που υπήρξαν καθώς και στη σκηνική παρουσία που θα δούμε.

«Θα σας δώσω ένα update γιατί προχθές στην Συνέντευξη Τύπου είχαμε πει ότι κάνουμε αλλαγές. Τώρα εμφανίστηκε ένα τελείως νέο κοστούμι. Υπήρχε το πρώτο κοστούμι, που βάζαμε και βγάζαμε και χθες το βράδυ προέκυψε η ιδέα ενός άλλου κοστουμιού, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με το πρώτο.

Μάλλον προς τα εκεί θα πάμε και ως δια μαγείας εμφανίστηκε η ιδέα ενός άλλου κοστουμιού. Άλλο χρώμα, άλλη φόρμα και άλλο σχήμα. Δεν το έχουμε τελειώσει, το δουλεύουμε ακόμα και είναι τρομεροί οι σχεδιαστές και η ενδυματολόγος μας. Είναι μεγάλη η σκηνή, θα έχει πολύ χορό και για να πας από τη μία άκρη στην άλλη παίζει ρόλο το ρούχο και το παπούτσι» αποκαλύπτει η Μαρίνα Σάττι.

Τέλος, ααναφέρθηκε στα πλάνα που σχολιάστηκαν τις προηγούμενες ημέρες για τη σκηνική παρουσία, επειδή ήταν μονοκάμερα.

«Αυτό δεν είναι κάτι που έχει επιβεβαιωθεί ακόμα. Θα υπάρχουν στιγμές που η κάμερα θα είναι πάνω μου και στιγμές που θα είμαι μαζί με τους χορευτές. Επειδή το τραγούδι έχει διαφορετικές ποιότητες και πτυχές, στην ουσία αυτό επιτυγχάνουμε με το οπτικό κομμάτι. Υπάρχουν στιγμές με χορογραφία και που είναι πιο aggressive», είπε κλείνοντας.

Άρωμα #Eurovision έφερε και στο στούντιο του ΟΠΑΠ Game Time η Μαρίνα Σάττι.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια μοιράζεται τα μυστικά της σκηνικής της παρουσίας στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό και κάνει challenge στη Μαρία Ζαφειράτου να τραγουδήσει το «Ζάρι».

Τι γίνεται στις πρόβες λίγο πριν την τελική ευθεία της Eurovision; Πώς θα είναι το φόρεμα που θα φορέσει; Τι ένιωσε όταν άκουσε για πρώτη φορά το τραγούδι της; Τι θα κάνει τη μεγάλη βραδιά λίγο πριν βγει στη σκηνή και τι σχεδιάζει για την επομένη του διαγωνισμού;

Η Μαρίνα Σάττι μιλάει ακόμα για τους αγαπημένους της Έλληνες καλλιτέχνες, περιγράφει την OPAP Arena και αποκαλύπτει τι την έκανε να γίνει ΑΕΚ.

Δειτε Επισης

H Μαρίνα Σάττι μοιράστηκε τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη δεύτερη πρόβα στη σκηνή της #Eurovision
Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου για το φετινό Πάσχα
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Το μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα που αποδεικνύει ότι η Μαρία Αντωνά έπεσε θύμα χάκερ
Η παρατήρηση που δέχτηκε από θρησκόληπτο follower της η Κόνι Μεταξά και η αντίδρασή της
Το πρώτο ταξίδι της Αθηνάς Οικονομάκου μετά το διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο
Θοδωρής Αθερίδης και Σμαράγδα Καρύδη αγκαλιά στο ταξίδι τους στο Πήλιο
Το ισχυρό μήνυμά της Εριέττα Κούρκουλου για το Πάσχα και ο λόγος που έχει αποφασίσει να μην τρώει κρέας
Lila: «Έχω χάσει αρκετούς φίλους τον τελευταίο χρόνο και αυτό με στενοχωρεί»
Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Ραταϊκόφσκι σε εκδήλωση για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλιά Καρόλου