#SurvivorGR: Τέλος και ο Γκέντσογλου, χαμός με Σταυρούλα και Γιάννη και τα... πυρά στον Φάνη

#SurvivorGR: Το μάθημα που πήρε ο Σάββας, το πρόβλημα της Αναστασίας, η μάχη για την ασυλία και ο 3ος υποψήφιος προς αποχώρηση

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Με ακόμα μια οικειοθελή αποχώρηση σημαδεύτηκε η 16η εβδομάδα του Survivor 2024, αφού τον δρόμο της επιστροφής στην Ελλάδα που ακολούθησαν ο Τζέιμς Καφετζής και ο Αλέξης Παππάς αποφάσισε να πάρει και ο Σάββας Γκέντσογλου.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο χέρι και επέλεξε να εγκαταλείψει τους στίβους μάχης του Άγιου Δομίνικού και τους Μπλε.

Παρά την αποχώρηση του Γκέντσογλου οι Μπλε συνέχισαν τις νίκες στις ασυλίες κάνοντας το 3-0 και αναγκάζοντας του Κόκκινους να βγάλουν στον τάκο και τον Χριστόφορο Ταξίδη μετά τους Γιάννη Περπατάρη και Δώρα Νικολή.

Στο επεισόδιο της Τρίτης (23/4) η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση από την Κόκκινη ομάδα αναφέρθηκε στην επερχόμενη μονομαχία που θα είναι μικτή τονίζοντας ότι δεν υπερτερεί αγωνιστικά κανένας άνδρας σε σχέση με τις γυναίκες.

Επηρεασμένη από την αποχώρηση του Αλέξη Παππά δήλωσε η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία αναφέρθηκε και στον συμπαίκτη της Γιώργο Γκιουλέκα ο οποίος επίσης έχει επηρεαστεί από την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή, γεγονός που φαίνεται και στο στίβο μάχης.

Σαν να μην έφταναν οι δύο αποχωρήσεις μέσα σε λίγες ημέρες, ακολούθησε και τρίτη. Ο Σάββας Γκέντσογλου αποτελεί παρελθόν από τον Άγιο Δομίνικο, αφού ο τραυματισμός του στο χέρι δεν του επιτρέπει να συνεχίσει να μάχεται στα απαιτητικά αγωνίσματα.

Ο νεαρός παίκτης αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και εξήγησε τους λόγους της αποχώρησής του, αλλά και τα όσα βίωσε στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Έδωσα πάρα πολύ χρόνο στο χέρι μου με τον τραυματισμό για να γίνει καλά. Δυστυχώς αυτό δεν έγινε, ίσα ίσα η κατάσταση γίνεται χειρότερη», είπε μιλώντας στην κάμερα, ενώ στη συνέχεια μίλησε για το πρόβλημά του και την απόφασή του και στους συμπαίκτες του.

«Το χέρι μου δεν είναι εντάξει. Το κάταγμα έχει δέσει, αλλά έχω έναν κομμένο σύνδεσμο τον οποίο δεν τον είχα δει. Είναι λίγο σπάνιο μου είπε ο γιατρός και μάλλον θα χρειαστεί και χειρουργείο. Οπότε ως εδώ ήταν. Δεν πειράζει όλα στο πρόγραμμα είναι. Ήταν ωραίο ταξιδάκι».

«Έχω ένα περίεργο συναίσθημα. Από τη μια είμαι χαρούμενος που θα γυρίσω στον μικρό, στη ζωή μου. Από την άλλη αφήνω κάτι πολύ όμορφο πίσω. Πραγματικά ήταν ένα πολύ όμορφο ταξίδι. Αυτό που μου μένει είναι μόνο ωραίες στιγμές, αλλά και μια πικρία για το πως ήρθαν τα πράγματα. Θα μου λείψουν πάρα πολύ τα παιδιά. Υπό φυσιολογικές συνθήκες ίσως να μην είχα γνωριστεί ποτέ με κάποιους. Η Κατερίνα, ο Αλέξης, η Σταυρούλα, ο Τζέιμς, γενικά όλα τα παιδιά. Ένα μάθημα που πήρα σε αυτό το παιχνίδι είναι πως πολλές φορές δυστυχώς κρίνουμε ανθρώπους και καταστάσεις χωρίς καν να τους γνωρίζουμε και χωρίς να ξέρουμε τι έχει γίνει. Έτσι κι εγώ, όπως και πολύς κόσμος στην Ελλάδα, από το Survivor 2021 είχα την εντύπωση πως ο Παππάς είναι ο κακός της υπόθεσης, ο Τζέιμς είναι ο πονηρός. Πραγματικά γνωρίζοντας τα παιδιά δεν έχουν καμία σχέση, είναι δύο καταπληκτικά παιδιά. Χάρηκα πραγματικά πάρα πολύ που τους γνώρισα και τους έζησα γι'αυτό το διάστημα. Αυτό που μου δίδαξε το Survivor είναι πως δεν θα κρίνω ποτέ ξανά κανέναν μέχρι να τον γνωρίσω. Ήρθε η ώρα να φύγω, να αποχωρήσω», πρόσθεσε στην τελευταία του συνέντευξη στον Άγιο Δομινικο.

Πρόβλημα όμως αντιμετωπίζει και η Αναστασία Τσέρου η οποία ταλαιπωρείται ακόμα από ένα πρόβλημα στο στομάχι της.

Η παίκτρια των Μπλε γύρισε στην καλύβα και ενημερώθηκε για τις εξελίξεις στην ομάδα της: «Γύρισα στην καλύβα μας, μπορώ να πω ότι μου έλειψαν πολύ τα πιαδιά. Οι τέσσερις μέρες στο νοσοκομείο, πέρασαν γιατί κοιμόμουν όλη μέρα, αλλά πραγματικά μου έλειψαν πολύ. Χάρηκα πολύ που τους είδα, χάρηκα για τα αποτελέσματα που έχουν φέρει, έμαθα ότι έχουμε προβάδισμα για την ώρα και για το παιχνίδι που έρχεται για το ταξίδι μας. Δεν είμαι 100% καλά ακόμα σε καμία περίπτωση, είμαι αρκετά αδύναμη, έχω και τους πόνους μου εννοείται. Παρόλα αυτά θα κάνω υπομονή για να επιστρέψω όσο πιο γερή γίνεται και γρηγορότερα. Χθες παρακολούθησα το συμβούλιο, αλλά αποχώρησα, γιατί δεν αισθανόμουν καλά. Έμαθα για την υποψηφιότητα της Δώρας και μου φάνηκε πολύ πιο δίκαιη από του Γιάννη», είπε.

Στο στίβο μάχης για την 3η ασυλία αυτή τη φορά οι Κόκκινοι πάλεψαν περισσότερο από τις προηγούμενες δύο και πήγαν μέχρι το 8-8.

Ενδιάμεσα υπήρξε ένταση με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή και τον Γιάννη Παρπτατάρη. Η παίκτρια της Μπλε ομάδας αντέδρασε με τον τρόπο που προσπάθησε ο παίκτης της Κόκκινης να επέμβει στο παιχνίδι φωνάζοντας και τον έσπρωξε, με τα σχόλια μεταξύ τους να παίρνουν φωτιά και να την αποκαλεί νούμερο.

«Άντε συμμορφώσου. Νούμερο είσαι εσύ, ψευτοάντρα» απάντησε έξαλλη η Σταυρούλα προς τον αντίπαλό της στο Survivor.

Γκιουλέκας VS Φάνης - Ρήξη Φάνη - Περπατάρη: «Στεναχωριέμαι για άτομα που έχω περάσει τόσο χρόνο»

Τη νίκη στην 3η ασυλία πήραν με 12-10 οι Μπλε με τη Σταυρούλα να φέρνει τον τελευταίο πόντο κόντρα στην Δαλάκα, με τη νίκη να είναι αφιερωμένη στον Σάββα και τον γιο του.

Η κόντρα Σταυρούλα-Παρπατάρη συνεχίστηκε και μετά το τέλος του αγώνα με την παίκτρια των Μπλε να λέει ότι την ενόχλησε περισσότερο όταν ο αντίπαλός της είπε «πάρτε την από εδώ γιατί θα της ρίξω κανένα χαστούκι» με τον Σταμάτη Ταλαδιανό να ρίχνει λάδι στη φωτιά και η ένταση να ανεβαίνει επικίνδυνα.

Όταν τα πράγματα ηρέμισαν ο Γιάννης Περπατάρης ξεκαθάρισε πως ποτέ δεν θα έκανε κίνηση να χτυπήσει τη Σταυρούλα, τονίζοντας πως εκείνη τον έσπρωξε, ενώ η Ασημίνα Χατζηανδρέου στάθηκε στην πολύ καλή σχέση που είχε ο Γιάννης με τη Σταυρούλα λέγοντας ότι «έχουν ζήσει κάτι παραπάνω εδώ μέσα και δεν θα της έκανε κακό».

Όμως όταν οι δύο ομάδες βρέθηκαν στην καλύβα η ένταση ανέβηκε ξανά. Ο Περπατάρης είχε ενοχληθεί κυρίως με τον Φάνη με τον οποίο ενώ είναι φίλοι εκείνος δεν τον υποστήριξε, ενώ οι υπόλοιποι τα έβαλαν με τον Γιάννη και του υπενθύμιζαν τις φορές που δεν έχει μιλήσει σωστά σε γυναίκες.

Η παρεξήγηση δεν λύθηκε ούτε στο συμβούλιο αντιθέτως βγήκαν και άλλα στην φόρα, όπως ότι έχει ειπωθεί ότι η Σταυρούλα κυνηγάει τον Γιάννη με την Δαλάκα να βγαίνει μπροστά και να υπερασπίζεται τον συμπαίκτη της, τονίζοντας ότι μπορεί να έχει κάνει λάθος αλλά «έχει χάσει τον πατέρα του, είναι στυλοβάτης της οικογένειας, δεν πρέπει να τον σταυρώσουμε».

Όταν το θέμα Σταυρούλας-Γιάννη έληξε αρκετοί παίκτες της Κόκκινης ομάδας άρχισαν να βάλλουν κατά του Φάνη Μπολέτση.

Η ομάδα αποφάσισε ότι ο τρίτος υποψήφιος θα ήταν ο Χριστόφορος Ταξίδης, ο οποίος δήλωσε πως περίμενε το αποτέλεσμα γιατί αρκετοί είναι οι συμπαίκτες του που δεν μπορούν να ψηφιστούν λόγω των τραυματισμών τους και ότι είναι έτοιμος να διεκδικήσει την παραμονή του στο Survivor.

Ποιος θα είναι αύριο ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Trailer | 24/04/2024

Δειτε Επισης

H Μαρίνα Σάττι μοιράστηκε τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη δεύτερη πρόβα στη σκηνή της #Eurovision
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της #Eurovision - Ξανά πρώτος ο Κροάτης
Εντυπωσίασε η Μαρίνα Σάττι στη δεύτερη πρόβα της #Eurovision
Δεν σταματούν οι πρόβες της Μαρίνας Σάττι και των χορευτών - Νέο βίντεο
Αυτοί είναι τέσσερις μονομάχοι που θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στο #SurvivorGR
Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
Έβγαλαν στον τάκο την Ασημίνα στο #SurvivorGR: «Δεν θέλω να νιώθω βαρίδι για την ομάδα»