Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»

«Οι εμπορικές δραστηριότητες τιμολογούνται, φορολογούνται, δεν καταλαβαίνω τώρα το κομμάτι της παραπλάνησης, αλλά με πιάνεις και αδιάβαστη, δεν ενημερώθηκα για όλο αυτό, δεν ξέρω»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στην κάμερα έκαναν τις νέες τους δηλώσεις η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Το ζευγάρι το βράδυ της Πέμπτης 18 Απριλίου έκανε τη νέα του κοινή εμφάνιση με την mega instagrammer να δέχεται ερώτηση για τον πανευρωπαϊκό έλεγχο παραπλάνησης influencers, μέσα στον οποίο θα εξεταστούν και 20 Έλληνες για τη εμπορικές τους δραστηριότητες στα social media. 

Η Ιωάννα Τούνη ακούγοντας την ερώτηση της δημοσιογράφου δεν φάνηκε να γνωρίζει επί του θέματος: «Παραπλάνηση γιατί; Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς; Παραπλανούμε για ποιον λόγο;»

«Οι εμπορικές δραστηριότητες τιμολογούνται, φορολογούνται, δεν καταλαβαίνω τώρα το κομμάτι της παραπλάνησης, αλλά με πιάνεις και αδιάβαστη, δεν ενημερώθηκα για όλο αυτό, δεν ξέρω», ξεκαθάρισε.

Το όνομα της Ιωάννας Τούνη ακούγεται έντονα για το #TVQueen, είτε για να αναλάβει ρόλο κόουτς, είτε για κάποια guest εμφάνιση.

«Υπήρξε κάποια πρόταση, δεν ξέρω παιδιά, ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος με το μωρό, θα δούμε. Θα μπορούσε, αν ήταν κάτι για λίγο».

Δείτε το βίντεο στο 00:14' ΕΔΩ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που έγινε γνωστό τα τελευταία 24ωρα, το Υπουργείο Ανάπτυξης συμμετείχε σε πανευρωπαϊκό έλεγχο για τον εντοπισμό «influencers» που προωθούν και διαφημίζουν προϊόντα και υπηρεσίες επώνυμων εταιρειών. Με απλά λόγια, αυτό που ερευνάται είναι πόσα παίρνουν για τις προωθήσεις αυτές και αν τα δηλώνουν.

Έτσι, οι έλεγχοι με τη μέθοδο των «σαρώσεων» (sweep), που έγιναν σε όλες τις πλατφόρμες των social media από τις 27.10.2023 έως και 30.11.2023, από αρχές 22 κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης εντοπίστηκαν 576 «influencers» από όλη την Ευρώπη, 20 εκ των οποίων προέρχονται από τη χώρα μας.

Οι 20 Έλληνες influencers το αμέσως προσεχές διάστημα θα λάβουν επιστολή από το Υπουργείο Ανάπτυξης με την οποία θα ενημερώνονται επισταμένως και θα καλούνται να προβούν άμεσα στις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις ώστε οι δραστηριότητές τους να είναι προσαρμοσμένες σε όσα προβλέπει η ευρωπαϊκή καταναλωτική νομοθεσία.

Untitled

Δειτε Επισης

Δεν σταματούν οι πρόβες της Μαρίνας Σάττι και των χορευτών-Νέο βίντεο
Η επιλογή της γραβάτας του Κάρολου στη νέα του εμφάνιση δεν ήταν τυχαία-Το κρυφό μήνυμα στα εγγόνια του
Στο νοσοκομείο η Μαρία Μπακοδήμου-Η ανάρτησή της
Κατερίνα Καινούργιου: Του χρόνου ή θα είμαι έγκυος ή θα έχω παιδάκι, το νιώθω
Νίνο και Ζόζεφιν έκαναν ξανά ο ένας τον άλλο unfollow-Η αινιγματική ανάρτηση του τραγουδιστή
Σοκάρει η Γιάννα Τερζή-«Στη Eurovision δέχτηκα ψυχική κακοποίηση, ήμουν φοβισμένη»
«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης