Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη

Ο Μιχάλης Ρακιντζής μίλησε για την πορεία του στο καλλιτεχνικό στερέωμα & την #Eurovision, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση του με τον Τύπο και τη Σοφία Αρβανίτη

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Για τη επική συμμετοχή του στη #Eurovision και τον ντόρο που έγινε με την εμφάνισή του τότε, μίλησε ο Μιχάλης Ρακιντζής το μεσήμερι της Πέμπτης 18/4 στο #Στούντιο4.

Ο Μιχάλης Ρακιντζής αποκαλυψε ότι είχε προτείνει να διαγωνιστεί άλλος στη θέση του, αποκαλύψε τι ισχύει τελικά με το περίφημο Playback αλλά και το λάθος που έγινε τη βραδιά του τελικού.

«Ήθελα να πάω στη Eurovision, ήταν κάτι που δεν είχα κάνει…Το τραγούδι το έγραψα μέσα σε ένα βράδυ, δεν υπήρχε κάποια ιδιαίτερη έμπνευση. Έγινε διαγωνισμός τότε, και ο κόσμος ψήφισε εμένα με πολλές χιλιάδες διαφορά στα τηλεφωνήματα… Οι υπόλοιποι συμμετέχοντες θεωρούσαν ότι έπρεπε να είναι εκείνο» ανέφερε αρχικά ο Μιχάλης Ρακιντζής..

«Την επόμενη μέρα που είδα ότι άρχισε αυτή η γκρίνια, σκέφτηκα να αφήσω κάποιο από αυτά τα παιδιά να πάνε… Είπα αφού το θέλουν τόσο πολύ ας πάνε, πήγε και το είπα και στην ΕΡΤ και μου απάντησαν ότι αυτό δε γίνεται γιατί έχει ψηφίσει ο κόσμος…» είπε ο Μιχάλης Ρακιντζής ενώ απάντησε και τις φήμες που τον ήθελαν να έχει τραγουδήσει playback στον διαγωνισμό.

«Το πανηγύρι αυτό κράτησε πολλούς μήνες. Δε φαντάζεστε τι λεγόταν…Γινόντουσαν τραγελαφικά πράγματα. Πούλαγε το θέμα. Δε με στεναχώρησε τίποτα. Το παιχνίδι το γνωρίζω πολύ καλά, ξέρω ότι οι εκπομπές έκαναν νούμερα… Δε με πίκρανε γιατί ξέρω τι έγινε…Ο πόλεμος υπήρχε από πρίν, βγαίνανε δημοσιεύματα σε εφημερίδες με δημοσκοπήσεις… Δε σκέφτηκα “τι ήθελα και έμπλεξα”, μου αρέσει ο σαματάς» είπε σε άλλο σημείο ο Μιχάλης Ρακιντζής και συνέχισε αποκαλύπτοντας τι πήγε λάθος τη βραδιά του τελικού.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης και δημιουργός μίλησε για την Σοφία Αρβανίτη και απάντησε για το αν στο παρελθόν είχαν σχέση.

«Οι σχέσεις μου με τα media ήταν πολύ καλές. Δεν ήμουν ποτέ παράξενος, δεν την είπα σε κανένα και δεν πήρα ποτέ να ζητήσω κάτι από κάποιον. Ούτε εγώ έχω παράπονο ούτε εκείνοι έχουν» ανέφερε αρχικά ο Μιχάλης Ρακιντζής.

«Με την Σοφία Αρβανίτη δεν υπήρξε έκθεση. Υπήρξε συνεργασία, συναυλίες μαζί και δισκογραφία. Δεν βγήκαμε στα περιοδικά. Ούτε καν ξέρει ο κόσμος ότι τα είχαμε και αν τα είχαμε. Μπορεί και να μην τα είχαμε. Έχετε δει κάτι;» είπε με νόημα ο Μιχάλης Ρακιντζής.

Δειτε Επισης

Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης
Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα»
Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Ράντου με την μητέρα της-«Αγκαλίτσα μου»
Το πρώτο μήνυμα Λαζόπουλου μετά τη νοσηλεία-«Θυμάμαι ότι έχουμε ΝΔ και η αντιπολίτευση κοιμάται»