Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι άνεργη παρουσιάστρια και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές»

Το «αντίο» της Ελεονώρας Μελέτη σε κοινό & συνεργάτες: «Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους, ραντεβού τον Σεπτέμβρη»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Την Ελεονώρα Μελέτη υποδέχθηκε ο Νίκος Ευαγγελάτος στο πλατό του #LiveNews. Οι δύο παρουσιαστές του MEGA συζήτησαν με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της οικοδέσποινας του #MEGAΚαλημέρα στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

«Η πρόταση έγινε αρκετά αργά μπορώ να πω και δεν είχα πολύ χρόνο για να το μεταβολίσω όπως ήθελα με την ησυχία μου, να το συζητήσω και να το αναλύσω. Δεν είχα αυτό το περιθώριο, λειτούργησα με την πίεση του χρόνου», δηλώνει η Ελεονώρα Μελέτη.

«Επικράτησε το συναίσθημα περισσότερο έναντι της λογικής, έπρεπε να απαντήσω μέσα σε 3 μέρες. Μίλησα με τον άντρα μου και τον εργοδότη μου, τον πρόεδρό μας. Από τη στιγμή που είχα την στήριξη και των δύο, προχώρησα», συμπληρώνει η παρουσιάστρια του MEGA στον Νίκο Ευαγγελάτο, σημειώνοντας πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένας άνθρωπος που της εμπνέει εμπιστοσύνη.

«Είναι η πρώτη φορά που συστήνομαι με αυτόν τον τρόπο στον κόσμο. Θα πρέπει να καταπολεμήσω την καχυποψία, όταν κάποιος ακούει το όνομά μου ως υποψήφια Ευρωβουλευτή. Είναι η δεύτερη φορά που ψήφισα Νέα Δημοκρατία, η πρώτη ήταν το 2019. Ταυτίζομαι με τις απόψεις του κόμματος», παραδέχεται σε άλλο σημείο η Ελεονώρα Μελέτη.

«Δεν είμαι η άνεργη παρουσιάστρια που έψαχνε να δει τι θα κάνει στο επόμενό της βήμα, ούτε το κίνητρό μου ήταν τα χρήματα. Άλλωστε, υπάρχουν άνθρωποι στην τηλεόραση που μπορούν να βγάλουν περισσότερα χρήματα από έναν Ευρωβουλευτή. Αυτό που μου κίνησε το ενδιαφέρον είναι η ατζέντα που μου παρουσιάστηκε», υπογραμμίζει χαρακτηριστικά.

«Αν δεν καταφέρω να εκλεγώ, δεν έχω να χάσω κάτι, θα επιστρέψω στη δουλειά μου, την οποία δεν θα αφήσω. Δεν έχω κανένα όραμα να αποκτήσω πολιτική καριέρα», ξεκαθαρίζει σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Ελεονώρα Μελέτη.

Διαφορετική ήταν η έναρξη του #MEGAΚαλημέρα το πρωινό της Πέμπτης (18/4), αφού ο Θανάσης Πάτρας ανέλαβε την παρουσίαση της εκπομπής νωρίτερα από το αρχικώς προγραμματισμένο. Σ

ύμφωνα με την έκτακτη ανακοίνωση που κοινοποιήθηκε στα Μέσα, τα τηλεοπτικά πρόσωπα που συμμετέχουν στις επικείμενες Ευρωεκλογές ως υποψήφιοι περνούν από σήμερα στον κανονισμό της περιορισμένης έκθεσης στα ΜΜΕ.

Το γεγονός αυτό οδήγησε την Ελεονώρα Μελέτη, η οποία κατεβαίνει υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία, στην απομάκρυνση από τη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας και τη θέση της ανέλαβε ο Θανάσης Πάτρας για τις ημέρες που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση της εκπομπής την 1η Μαΐου.

«Την καλημέρα μας, τα φιλιά μας. Είμαστε εδώ και θα είμαστε για τις επόμενες 15 ημέρες με τη φιλική μας συντροφιά», είπε αρχικά ο παρουσιαστής και πρόσθεσε: «Να πούμε ότι σήμερα η Ελεονώρα μας δεν θα είναι μαζί μας λόγω του ΦΕΚ, που προέκυψε για τις Ευρωεκλογές, δεν θα εμφανίζεται στην εκπομπή. Παρ’ όλα αυτά, θα είναι εδώ μαζί μας μέσω Skype. Όλα τα υπόλοιπα θα παραμείνουν τα ίδια».

Λίγα λεπτά μετά, η Ελεονώρα Μελέτη εμφανίστηκε στο παράθυρο του MEGA Καλημέρα μέσω Skype, θέλοντας να πει το δικό της αντίο στους τηλεθεατές της εκπομπής και να μιλήσει για τη νέα πρόκληση που έχει να αντιμετωπίσει ως υποψήφια Ευρωβουλευτής.

«Σεβόμενη τις οδηγίες του περιορισμού βγήκα κι εγώ να σας αποχαιρετήσω, να κάνω το δικό μου άτυπο φινάλε», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη, δεχόμενη τις ευχές των συνεργατών της.

«Συστήνομαι στον κόσμο μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα, βρίσκομαι στο επίκεντρο μίας επίθεσης που εγώ δεν τη ζω, δεν φτάνουν σε μένα οι κραδασμοί. Δεν είναι κάτι που με αγγίζει, μένω στον στόχο μου και αδιαφορώ», σημειώνει η παρουσιάστρια.

«Εμείς και πάλι θα χαμογελάμε, γιατί αυτό μας έμαθες. Για εμάς είσαι γενναιόδωρη, αληθινή και εξαιρετική συνεργάτης. Πάντα ένιωθα καταπληκτικά στο πλάι σου, είσαι ένας άνθρωπος για τον οποίο βάζω το χέρι μου στη φωτιά, πάντα ήσουν η ασπίδα μας», ανέφερε από την πλευρά της η Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Σε μία δύσκολη τηλεοπτική χρονιά εγώ θα ήθελα να σας ευχαριστήσω τον καθένα ξεχωριστά, μου μάθατε πολλά και ήταν χαρά και τιμή μου να συνεργαστώ μαζί σας. Θα κρατήσω αυτές τις πολύ όμορφες στιγμές μέσα στην καρδιά μου, ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα και στον κόσμο.

Αποχαιρετώ στην παρούσα φάση το κοινό και δεν έχω νεότερα ως προς την ανανέωση του τηλεοπτικού μας ραντεβού. Η τηλεόραση θα παραμείνει στη ζωή μου απλά με διαφορετικές συνθήκες. Ραντεβού τον Σεπτέμβρη θα πω εγώ», δήλωσε η Ελεονώρα Μελέτη.

«Έχεις την αγάπη και την εκτίμησή μας, τα ψηλά δέντρα βαράνε και ραντεβού στις Βρυξέλλες», είπε κλείνοντας ο Θανάσης Πάτρας, με την ομάδα να στέλνει τα φιλιά και τις ευχές της στην Ελεονώρα Μελέτη.

Οι πρώτες δηλώσεις μετά την απαγόρευση να βγαίνει στην εκπομπή της λόγω της υποψηφιότητάς της στις Ευρωεκλογές.

Μιλώντας στους δημοσιογράφος η Ελεονώρα Μελέτη ανέφερε: «Αν δεν εκλεγώ, δεν θα ξεκινήσω να κάνω καριέρα πολιτικού», δήλωσε η παρουσιάστρια.

Η Ελεονώρα Μελέτη έδωσε νέο ραντεβού με τους τηλεθεατές, εκφράζοντας την επιθυμία της να επιστρέψει στην τηλεόραση: «Ραντεβού τον Σεπτέμβρη σίγουρα, αλλά ακόμα δεν ξέρω τι και πώς για να σας ανακοινώσω. Βασικά και να ήξερα, προέχουν άλλα πράγματα».

Όσο για την αντίδραση του συζύγου της, Θοδωρή Μαροσούλη στην υποψηφιότητά της: «Ο σύζυγός μου είναι της άποψης να κάνεις πάντα αυτό που λέει η ψυχή σου», απάντησε η Ελεονώρα Μελέτη.

Ενώ κατέληξε: «Δεν το αντιμετωπίζω ως πολιτική. Η προσέγγισή μου είναι ανθρωπιστική – κοινωνική. Δεν είμαι πολιτικός, είναι η ατζέντα η συγκεκριμένη που με βάζει να κάνω αυτή την προσπάθεια. Η πολιτική θα μπει εάν εκλεγώ και θα πρέπει να την ασκήσω», είπε η Ελεονώρα Μελέτη για την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές.

Δειτε Επισης

Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης
Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα»
Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Ράντου με την μητέρα της-«Αγκαλίτσα μου»
Το πρώτο μήνυμα Λαζόπουλου μετά τη νοσηλεία-«Θυμάμαι ότι έχουμε ΝΔ και η αντιπολίτευση κοιμάται»