H Drew Barrymore για τη μάχη της με το αλκοόλ & ναρκωτικά: «Πρέπει να καταπολεμήσουμε τις γενετικές τρέλες»

Η 49χρονη ηθοποιός άρχισε να πίνει μόλις από τα εννέα της χρόνια. Επίσης, κάπνιζε μαριχουάνα και έκανε χρήση κοκαΐνης από την ηλικία των 12 ετών και βρέθηκε σε κέντρο αποτοξίνωσης από τα 13 της.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Drew Barrymore παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο #People και μεταξύ άλλων, μίλησε για τον εθισμό της με το αλκοόλ.

Η παρουσιάστρια του «Drew Barrymore Show» είπε αρχικά: «Νομίζω ότι για μένα, το να σταματήσω να πίνω είναι ένα από τα πιο τιμητικά πράγματα που μπορώ να κάνω για το όνομα Barrymore, επειδή όλοι μας υπήρξαμε τόσο ηδονιστές».

Η 49χρονη ηθοποιός άρχισε να πίνει μόλις από τα εννέα της χρόνια. Επίσης, κάπνιζε μαριχουάνα και έκανε χρήση κοκαΐνης από την ηλικία των 12 ετών και βρέθηκε σε κέντρο αποτοξίνωσης από τα 13 της, προτού της χορηγηθεί νόμιμη χειραφέτηση από τους γονείς της στα 14.

«Μη με θεωρείτε ως τον πυλώνα της υγείας και της ευεξίας και ότι τα έχω όλα καλά. Είναι σαν, ξέρετε κάτι; Αυτό δεν λειτούργησε για την οικογένειά μας και θα το σταματήσω. Θα είμαι εγώ αυτή που θα σπάσει τον κρίκο αυτής της αλυσίδας και ίσως τα παιδιά μου και τα παιδιά τους να είναι καλύτερα γι’ αυτό», πρόσθεσε σε άλλο σημείο η Drew Barrymore.

Η ίδια είχε αποκαλύψει στο παρελθόν ότι είχε αρχίσει να πίνει περισσότερο μετά το διαζύγιό της από τον πρώην σύζυγό της, Will Kopelman, το 2016.

«Αφού η ζωή που σχεδίασα για τα παιδιά μου δεν πέτυχε… σχεδόν νομίζω ότι αυτό ήταν πιο δύσκολο από τα πράγματα που πέρασα ως παιδί. Ένιωθε πολύ πιο αληθινό επειδή δεν ήμουν μόνο εγώ. Αφορούσε αυτά τα παιδιά για τα οποία νοιαζόμουν τόσο πολύ», είχε εξομολογηθεί η Drew Barrymore στο #People το 2022.

Δειτε Επισης

Ξανά χωρίς την Μέγκαν ταξιδεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο ο πρίγκιπας Χάρι
Το σχόλιο Τσιμτσιλή για τον Μικρούτσικο: «Προφανώς δε μπορούσε να προσαρμοστεί στον δεύτερο ρόλο»
Τζέιμς Καφετζής για Ασημίνα Χατζηανδρέου: Δεν ρουφιανεύεις αυτόν που κλέβει ενώ κλέβεις και εσύ
Δημήτρης Χρυσοχοΐδης: Μετά την πρώτη κρίση πανικού ξεκίνησε ο Γολγοθάς, πήγα σε ψυχολόγο
Δείτε πως είναι σήμερα ο εμβληματικός ηθοποιός που ενσάρκωσε τον «Ιησού από τη Ναζαρέτ»
Η ανάρτηση της Μαρίνας Σάττι για την πρώτη της μέρα στο Μάλμε-Oι φωτογραφίες μέσα από το ξενοδοχείο
Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Τα δημοσιεύματα με έχουν χωρίσει 48 φορές, δεν έχω χωρίσει ποτέ
Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος του Survivor
ΒΙΝΤΕΟ: Η Άννα Βίσση τραγουδά σε σούπερ μάρκετ στη Σκύρο
Η συγκινητική ανάρτηση της Ζωής Παπαδοπούλου για τη φίλη της που έχασε