Χείμαρρος η Κατερίνα Καινούργιου: «Το θεωρώ ανήθικο! Με τον Φίλιππο μίλησα. Με τη Δανάη ποτέ. Eίναι delete»

«Ποτέ μα ποτέ άντρα ή φίλο φίλης σου δεν τον αγγίζεις, έτσι με μεγάλωσε η μητέρα μου. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του, μπορεί έτσι να έχει μεγαλώσει.. Δεν αλλάζει για μένα ακόμα και αν με πάρει τηλέφωνο»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Κατερίνα Καινούργιου ήταν καλεσμένη στο #HappyDay και μεταξύ άλλων μίλησε ανοιχτά στην Σταματίνα Τσιμτσιλή για τα όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα ανάμεσα στον πρώην σύντροφό της Φίλιππό Τσαγκρίδη και τη Δανάη Μπάρκα, η οποία ήταν φίλη της.

Η παρουσιάστρια του Alpha και της εκπομπής #SuperΚατερίνα, δήλωσε:

«Είχα πολύ δύσκολη εφηβεία με ψυχολογικά πολλά. Ήμουν σε ένα αυστηρό σπίτι, δεν μετανιώνω για τον τρόπο που μεγάλωσα. Δεν πίστευα ότι θα κάνω αυτό τώρα. Είχα μια μύτη τέτοια, τρίχες παντού, έκανα αποτρίχωση στα 20. Τότε ήθελαν οι γονείς μου να γίνω δικηγόρος κι έλεγα ναι θα κάνω αυτό που θέλουν οι γονείς μου. Όταν μπήκα πλέον στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, είπα ότι μου αρέσει η τηλεόραση. Δεν φανταζόμουν ότι θα έφτανα εδώ και είμαι ευγνώμων. Ο πατέρας μου ήταν κάθετα αντίθετος, μου έλεγε θα σε πληρώνουμε μια ζωή. Τώρα βοηθάω εγώ πια. Το λέω και χαίρομαι, είμαι περήφανη. Μετά ήταν εκείνςο που μου είπε ότι δεν θέλω να κάθεσαι, πρέπει να δουλεύεις και πήρε τηλέφωνα», τόνισε και αναφέρθηκε στα όσα είχε πει για τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

«Έχουν περάσει 33 χρόνια από το ατύχημα του πατέρα μου. Για εμένα είναι πρότυπο. Όταν ήμουν 6 ετών του συνέβη ένα πολύ σοβαρό αυτοκινητιστικό. Έσπασε η σπονδυλική του στήλη. Δεν υπήρξε λεπτό που να μας άφησε, που να μην εργάζεται, που να μην είναι από πάνω μας. Με επηρέασε όλο αυτό, έχω μάθει να σέβομαι τους ανθρώπους κι έχω ιδιαίτερη ευαισθησία με τους ανθρώπους με κινητικά προβλήματα», ανέφερε για τον πατέρα της.

«Οι γονείς μου με μεγάλωσαν με τα καλύτερα. Δεν μας έλειψε τίποτα. Όταν ξαφνικά ήρθε η κρίση και δυσκολεύτηκαν κι εγώ άρχισα να είμαι καλύτερα οικονομικά, δεν μπορούσα να μην τους βοηθήσω», δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια παραδέχτηκε ότι ο αυθορμητισμός της της έχει βγει πολλές φορές σε κακό.

«Αυτό που είμαι αυθόρμητη μου έχει κάνει και πολύ καλό και πολύ κακό. Μου έχει στοιχίσει και το έχω πληρώσει. Έχω κάνει λάθη αυτά τα 20 χρόνια. Γράφονται τόσα πολλά για εμένα που δεν δίνω σημασία πλέον. Γράφουν ότι είμαι γεροντοκόρη… Όνειρό μου είναι να κάνω οικογένεια. Μπορεί να έρθει από τον Θεό, μπορεί να μην έρθει. Δεν θα μου πει ο άλλος τι όνειρο θα έχω εγώ», τόνισε.

«Οι επιλογές μου σίγουρα δείχνουν ότι είναι λάθος ή μπορεί να μην ήταν η στιγμή, αλλά λέω δόξα τω Θεώ. Το πιστεύω ότι θα μου έρθει κάτι πάρα πολύ καλό», δήλωσε

Για τη Δανάη Μπάρκα και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, η παρουσιάστρια τόνισε:

«Αρχικά να σου πω πολύ συνειδητά δεν μίλησα για αυτό, επειδή ήθελα να σεβαστώ τον εαυτό μου, τους τηλεθεατές. Δεν μπορούσα να είμαι στην εκπομπή και να αρχίσω να λέω για κάτι που συνέβη στον πρώην μου και σε μια φίλη μου και τηλεοπτική αντίπαλο. Επειδή με αυτόν τον άνθρωπο συνδέθηκα πάρα πολύ και τον αγάπησα, και ακόμη τον αγαπώ σαν άνθρωπο, δεν αλλάζει αυτό, ήθελα να σεβαστώ τη στιγμή.

Με ενόχλησε πάρα πολύ. Κολλητές δεν ήμασταν, όταν όμως με μια κοπέλα και έναν άνθρωπο, που γνωρίζεις χρόνια, έχεις μοιραστεί στιγμές. Η Δανάη γνώρισε τον Φίλιππο από εμένα, όχι μόνο τον γνώρισε αλλά γνώριζε και την περίοδο που είχα πονέσει για τον Φίλιππο, είχα κλάψει για τον Φίλιππο. Της έλεγα στείλε του μήνυμα. Όταν το έχει βιώσει ο άλλος όλο αυτό και ξέρει για τα συναισθήματα και μόνο που της έχει ανοιχτεί. Η Δανάη δημόσια έχει πει ότι εγώ την Κατερίνα την αγαπάω, τη θεωρώ φίλη μου, ξαφνικά λες αυτόν τον άνθρωπο τον θεωρώ όμορφο και κομψό. Αυτό το θεωρώ ανήθικο, αλλά δεν έχει να κάνει. 

Για μένα αυτό που με ενόχλησε περισσότερο ήταν ότι δεν μου έστειλε ένα μήνυμα μετά να μου πει ήταν ένα λάθος της, μια στιγμή αδυναμίας. Με τον Φίλιππο μίλησα, άλλη η σχέση μας μετά από τόσα χρόνια. Με την Δανάη ποτέ. Η Δανάη είναι δημόσιο πρόσωπο, όχι ο Φίλιππος. Εμένα η μαμά μου με έχει μεγαλώσει με μια πολύ βασική αρχή. Ποτέ μα ποτέ άντρα ή σχέση φίλης σου, ακόμη κι αν δεν είναι η κολλητή σου φίλη, δεν τον αγγίζεις. Απαγορευτικό, δεν έχεις καμία εμπλοκή μαζί του. Έτσι με μεγάλωσε η μητέρα μου, αγαπάω και σέβομαι τις γυναίκες. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Μπορεί να έχει μεγαλώσει με διαφορετικό τρόπο, δεν το κατακρίνω» απάντησε για πρώτη φορά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Με ενόχλησε πάρα πολύ και όλο αυτό που έγινε μετά στα social media. Δέχτηκε πάρα πολλά άσχημα σχόλια ακόμη και για την εμφάνισή της, απαράδεκτα. Θα προτιμούσα να με είχε πάρει να πει να πει μια συγγνώμη. Δεν έχει σημασία, εγώ θέλω να είναι καλά. Δεν αλλάζει για μένα, δίνω ευκαιρίες αλλά αν με πειράξει κάτι για εμένα αυτοί οι άνθρωποι είναι delete» τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου.

Σε ερώτηση για το τι της είπε ο Φίλιππος Τσαγκρίδης, απάντησε: «Είναι κάτι πολύ προσωπικό. Δεν θέλω να ανοίξω το θέμα, έχει τελειώσει αυτή η ιστορία».

Για την προσωπική της ζωή: «Έχω φλερτάρει κι έχω βγει εννοείται και το προστάτευσα εγώ. Αλλά να έχω μια τόσο μεγάλη σχέση δεν έχει τύχη. Ίσως κι εγώ είμαι λίγο φοβισμένη. Δύσκολα θα φλερτάρω όταν με πλησιάσει κάποιος έξω. Θέλω να είμαι προστατευμένη».

Για τον Νίκο Κοκλώνη και τις δηλώσεις του με το θέμα της Δανάης Μπάρκα και του Φίλιππου Τσαγκρίδη ρωτήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή στο #HappyDay:

Η Κατερίνα Καινούργιου επεσήμανε ότι δεν της άρεσε που ο παραγωγός και κολλητός της φίλος τήρησε ίσες αποστάσεις και του το είπε ανοιχτά ότι την πείραξε.

«Με πείραξε, του το είπα κιόλας. Το συζήτησα κιόλας μαζί του γιατί τα λέω όλα μαζί του. Για εμένα αυτό είναι αληθινή φιλία και πραγματικά είμαι ευγνώμων απέναντί του, γιατί αν δεν ήταν ο Νίκος δεν θα ήμουν εδώ και δεν θα είχαμε φτάσει σε αυτό το σημείο. Δεν ξεχνώ ποτέ και ξέρω πολύ καλά πως ό,τι κι αν μου πει, τον Νίκο θα ακολουθήσω» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Κατερίνα Καινούργιου σημείωσε: «Επειδή ξέρει πόσο έχω πονέσει για τη συγκεκριμένη ιστορία, ήθελα τη στήριξή του. Για τους δικούς του λόγους ήθελε να κρατήσει τις αποστάσεις και το είχε πει σε εμένα προσωπικά. Ίσως να μην ήθελε να το συνεχίσει με αυτό που είπε. Είχα την ανάγκη αυτή και του το είπα. Ο Νίκος πολλές φορές είναι σαν μπαμπάς, σαν αδελφός, σαν γκόμενός μου πολλές φορές και νιώθω προστασία από εκείνον. Μου το έχει κάνει πίσω από τις κάμερες αλλά θέλω και μπροστά να βγει να με στηρίξει».   

Η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε και σε όσα ακούστηκαν μετά τον χαρακτηρισμό από τη Μαρία Μπακοδήμου ως της πιο ακριβοπληρωμένης παρουσιάστριας της ελληνικής τηλεόρασης:

«Λίγο με πείραξε αλλά επειδή είπε κι άλλο, ασχολήθηκα περισσότερο με το άλλο. Δεν μου αρέσει να ασχολούμαι καθόλου με τα οικονομικά των άλλων. Δεν θεωρώ ότι είμαι η πιο ακριβοπληρωμένη. Ξέρει η Μπακοδήμου τι παίρνω και είμαι η πιο ακριβοπληρωμένη; Κανείς δεν ξέρει, δεν βγαίνω να βροντοφωνάξω τον μισθό μου. Ούτε για σένα ξέρω ούτε εσύ για μένα. Όλο αυτό είναι λίγο περίεργο. Από εκεί και πέρα είμαστε ανάλογα με τη φάση της ζωής μας, της εμπορικότητάς μας. Μπορεί κάποια στιγμή να πάρεις περισσότερα, άλλη στιγμή λιγότερα, άλλη στιγμή να είσαι εκτός γιατί δεν τα πηγαίνεις πολύ καλά» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Τα κουμάντα σου πρέπει να κάνεις γιατί η δουλειά μας έχει ημερομηνία λήξης. Πρέπει να το ξέρουμε» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια του Alpha.

Τη δική της τοποθέτηση και για τη διαμάχη της με τη Μπέττυ Μαγγίρα έκανε η Κατερίνα Καινούργιου.

Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή για τις διαφορές με τη συνάδελφό της, που συχνά οδήγησαν το τελευταίο διάστημα σε εκατέρωθεν δημόσια σχόλια μέσα από τις εκπομπές:

«Μάλλον εκείνη το είπε, γιατί εγώ δεν έχω ασχοληθεί, δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς έχει συμβεί. Έχω συνεργαστεί με τη Μπέττυ και έχω πολύ καλή άποψη για εκείνη. Τη θεωρώ και πολύ ταλαντούχα», απαντά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Είχαμε συνεργαστεί και στο καθημερινό εδώ στον Alpha, μία εκπομπή που δεν πήγε σχετικά καλά. Παρ’ όλα αυτά με όλα τα παιδιά έχουμε πολύ καλή σχέση», τόνισε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του Alpha.

«Μιλάμε και στο Instagram με τη Μπέττυ, ανταλλάσσουμε καμιά φωτογραφία ή αν μου στείλει κάτι. Δεν έχει γίνει κάτι. Μάλλον είναι από αυτά που γίνονται εκείνη τη στιγμή και μετά τα ξεχνάς. Και έξω που την πετυχαίνω με τον άντρα της μιλάμε και έχουμε πολύ καλή σχέση», ξεκαθαρίζει η Κατερίνα Καινούργιου.

Στο ίδιο σημείο η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε και για την περίοδο στον «Όμορφο Κόσμο το Πρωί», μετά τις πρόσφατες δηλώσεις της Βίκυς Παγιατάκη που έκανε λόγο για κακές σχέσεις ανάμεσα στους πέντε παρουσιαστές:

«Όταν είναι πολλοί τα πρώτα βιολιά, δημιουργείται όλο αυτό το κλίμα χωρίς ο καθένας να έχει τον δικό του ρόλο. Ήταν λάθος του MEGA πιστεύω τότε αλλά κι εγώ ήμουν άπειρη. Είμαι όμως πολύ ευγνώμων σε όλο το κανάλι που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία, γιατί εκεί με είδε ο Νίκος Μουτσινάς και με πήρε μετά στο Δέστε Τους», υπογραμμίζει η Κατερίνα Καινούργιου.

Για τις περιορισμένες πλέον εμφανίσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου στη #SuperΚατερίνα, η Κατερίνα Καινούργιου εξήγησε:

«Η Barking αποφάσισε ότι θέλει να έρχεται ο Ανδρέας δύο φορές την εβδομάδα, γιατί παράλληλα ετοιμάζει και το νέο reality του OPEN, οπότε και οι χρόνοι δεν του βγαίνουν. Η παρουσία του είναι πολύ σημαντική, μου έχει κάνει τεράστιο καλό. Δίπλα του έχω μάθει να τοποθετούμαι και να μιλάω καλύτερα».

«Εκτιμώ πως ό,τι θέλει να πει, θα το πει εκείνη την ώρα. Ό,τι τον ενοχλήσει. Μετά τελείωσε», είπε.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Ναταλία Γερμανού, και ο Γιώργος Λιάγκας:

«Από τις γυναίκες παρουσιάστριες θεωρώ κορυφή τη Ναταλία Γερμανού και εσένα με το πώς διαχειρίζεσαι τα πράγματα. Είσαι η πιο άρτια παρουσιάστρια που υπάρχει αυτή τη στιγμή. Από άντρες είναι ο Γιώργος Λιάγκας. Είναι πάρα πολύ καλός, ειδικά όταν υπάρχει επικαιρότητα και κοινωνικά θέματα. Δεν μπορώ να συγκριθώ γιατί κάνω κάτι διαφορετικό. Έχει κι άλλη εμπειρία, είναι και μεγαλύτερός μου», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το βίντεο EΔΩ

katerina-kainourgiou2

Δειτε Επισης

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Ήμουν υπάλληλος της Βίκυς Καγιά και όχι φίλη. Είμαστε ξαφνικά όλοι φίλοι»
Καλομοίρα: «Tους μισούσα, γιατί χάρηκαν που πήγαν να μου δημιουργήσουν πρόβλημα»
Θοδωρής Μαραντίνης: «Το πιο τρελό πράγμα που έκανα για έρωτα ήταν ότι την παντρεύτηκα... Μετά τη χώρισα»
Καταχειροκροτήθηκε ο Άκης Σακελλαρίου - Ανέβηκε με αμαξίδιο στη σκηνή μετά το ατύχημα & το χειρουργείο
Η απάντηση της Ευγενίας Σαμαρά στο ενδεχόμενο της μητρότητας: «Yπάρχει φοβία στην ευθύνη»
Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Λιποθύμησε και γύρισαν όλοι και με κοίταξαν. Δεν είμαι γιατρός, τον κάνω!»
Θέμης Αδαμαντίδης: «Η δήλωση για τον Λύτρα ήταν άστοχη, ΑΛΛΑ... γιατί να την βγάλει on air ο Λιάγκας;»
Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά τον σπουδαίο Μίμη Πλέσσα – Μηνύματα θλίψης στο διαδίκτυο
Λουκίλα Καρρέρ για τον θάνατο του συζύγου της Μίμη Πλέσσα : «Έφυγε στην αγκαλιά μου, αυτό είναι ευλογία»
Βαθιά υπόκλιση στον κορυφαίο Μίμη Πλέσσα: «Ένας μύθος, ένας θρύλος πέρασε στην αιωνιότητα»