Συγκλόνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το τροχαίο που έφερε την ξαφνική απώλεια του πατέρα της

Χέρι χέρι προχώρησαν η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Κατερίνα Καινούργιου από το πλατό του #HappyDay στο πλατό της #SuperΚατερίνα. Ήρθε η σειρά της Κατερίνας να ρωτήσει τη Σταματίνα…

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Οι δύο γυναίκες κάθισαν ξανά η μία απέναντι από την άλλη και οι ρόλοι αντιστράφηκαν.

Κάποια στιγμή, όταν έφτασε η κουβέντα στην απώλεια του πατέρα της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή συγκλόνισε με την περιγραφή της, ενώ η Κατερίνα Καινούργιου άκουγε σχεδόν σοκαρισμένη, καθώς δεν γνώριζε πώς ακριβώς είχε φύγει από τη ζωή.

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, καθώς και ο δικός της μπαμπάς ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα και σώθηκε από θαύμα.

«Είχα πάει στο Αστυνομικό Τμήμα να πάρω το πράγματά του, την τσάντα του, τα κλειδιά του… Ενεπλάκη, συγκρούστηκε ένα αμάξι με τρία του άλλου ρεύματος, ένα εκ των οποίων ήταν του πατέρα μου το όχημα, επέζησαν όλοι πλην του μπαμπά μου που πέθανε από εσωτερική αιμορραγία. Ήταν με τη μαμά μου και δεν θα ξεχάσω που μας είχανε πάρει τότε από το νοσοκομείο, από το ΚΑΤ, γιατί ποτέ δε σου λένε από το τηλέφωνο ότι έχει φύγει ένας δικός σου άνθρωπος και μας λένε ότι έχει τραυματιστεί σοβαρά ο άνθρωπός σου, ο άντρας σας δηλαδή στη μαμά μου, ότι πρέπει να έρθετε να τον δείτε και τα λοιπά…

Και μάλιστα ήταν Σάββατο βράδυ και λέγαμε με την αδερφή μου πωπώ τι έπαθε Σάββατο βράδυ, αλλά ήμασταν χαλαρές γιατί δεν είχαμε καταλάβει τι είχε πάθει, μας είπαν ότι τραυματίστηκε. Και εκεί είναι που πας εκεί και σου λένε μία άλλη κατάσταση γιατί μας είπαν ότι δυστυχώς δεν τα κατάφερε και μας είπαν θέλετε να τον δείτε μια τελευταία φορά; Και ήταν τόσο γρήγορο και αιφνιδιαστικό όλο που ήταν σοκαριστικό…» περιέγραψε η παρουσιάστρια του #HappyDay.

«Αυτό σε συνδυασμό με το πως ένιωθα εγώ απέναντι σε αυτό γιατί όταν φεύγει κάποιος ξαφνικά δεν προλαβαίνεις να πεις πράγματα… και εγώ η τελευταία συζήτηση που είχαμε ήταν πολύ έντονη, γιατί ήταν πεισματάρης και εγώ ήμουν επίσης έντονη και θυμάμαι ότι είχαν ένα τουριστικό γραφείο με την μητέρα μου και ήθελε να ασχοληθώ με τον τουρισμό ενώ εγώ είχα χαράξει το δικό μου δρόμο και ήδη δούλευα και ο μπαμπάς μου ήτανε λίγο… Ξέρεις. Με αποθάρρυνε γιατί μου έλεγε ότι σε αυτό τον χώρο αν δεν έχεις κάποιο γνωστό δεν πετυχαίνεις» συμπλήρωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Ήταν κάπως έτσι και εγώ αισθανόμουν τύψεις και ενοχές και έλεγα αυτός ο άνθρωπος ξέρει ότι εγώ τον αγαπώ και δεν μου άρεσε που στην τελευταία μας κουβέντα είχε μείνει αυτό… Και θεωρώ, αν και το έχω ξαναπεί βέβαια… είδα ένα όνειρο μετά από περίπου 10 μέρες που δεν ξέρω αν ήταν ο μπαμπάς μου στο όνειρο μου, ή το υποσυνείδητο που ήθελε να μου δώσει αυτό που είχα ανάγκη αλλά θυμάμαι πως έβλεπα στο όνειρο μου ότι οδηγούσε και ήμασταν εγώ με την αδερφή μου πίσω και γυρνάει και μου λέει να σου πω ξέρω ότι με αγαπάς, δε χρειάζεται να βασανίζεσαι».

«Ήμουν έτοιμη νυφούλα και θα με έδινε η μαμά μου και η αδερφή μου, στο αυτοκίνητο και μπαίνουμε στο αυτοκίνητο και ήταν ένας πολύ καλός κύριος που οδηγούσε και μου λέει είσαι κούκλα, μα τι όμορφη νύφη, με το καλό και λέω εγώ σας ευχαριστώ… πώς σας λένε και μου είπε Κωσταντίνος, το όνομα του πατέρα μου και συγκινούμαι τόσο πολύ γιατί ένιωσα ότι δεν ήταν τυχαίο… Ο Θέμης (Σοφός) ας πούμε που δεν τον γνώρισα ποτέ μιλάει πολύ όμορφα γι’ αυτόν δεν ξέρω πως να στο εξηγήσω, μου λέει ότι ο πεθερός μου θα ήταν πολύ περήφανος τώρα και με συγκινεί. Έχει τύχει φίλοι του πατέρα μου να μου λένε ότι αχ Σταματίνα θα ήταν πολύ περήφανος για εσένα…» κατέληξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές:

«Κακοποιητική συμπεριφορά με την έννοια κάποιος να με απειλήσει ή να φοβάμαι όχι. Ότι έχει τύχη να είμαι σε σχέσεις που ένιωθα ότι δεν με εκτιμούν πραγματικά ναι. Ότι δεν νιώθεις την ασφάλεια και την αγάπη. Δεν είναι το ίδιος όμως με κάποιον που ασκεί βία. Ευτυχώς δεν είχα τέτοιο περιστατικό. Είμαι άνθρωπος που αν πιάσουν κάτι τέτοιο οι κεραίες μου, θα μπω στη μέση κι ας μην γίνω αρεστή. Μπλέκω, στην αδικία θα μιλήσω», δήλωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στη Super Κατερίνα.

«Πέρσι με την υπόθεση της 12χρονης σοκαρίστηκα. Η μεγάλη μου κόρη γίνεται 11 και η μικρή 10. Δεν μπορούσα να φανταστώ πως ένα παιδί στην ηλικία των παιδιών μου έχει υποστεί κάτι τέτοιο. Με διάφορα περιστατικά είμαι πολύ θορυβηθμένη και αγχωμένη κι έχω μιλήσει πάρα πολύ στα κορίτσια μου για το πού επιτρέπεται να οριοθετούν έναν άνθρωπο. Ακόμα κι αν είναι ο δάσκαλός τους».

«Θέλω να κρατήσω και μια ισορροπία. Να είμαι αυστηρή, αλλά να μη τα βάζω σε γυάλα. Προσπαθώ όσο μπορώ να τα προετοιμάσω για όλα τα πιθανά σενάρια», τόνισε αναφορικά με τα παιδιά της.

«Έχουμε ανοιχτή σχέση. Τρώμε παρέα το μεσημέρι, συζητάμε τι έχει γίνει στο σχολείο. Μία από τις δύο πλλές φορές ψάχνει να με βρει μόνη μου για να μου μιλήσει. Ακόμα δεν ενδιαφέρονται για τα αγόρια, αλλά η Νάγια έχει αρχίσεινα φτιάχνεται, τα μαλλιά της. Θα αφουγκραστώ στην ανησυχία τους. Είμαι αυστηρή αλλά και του σήμερα», συνέχισε.

Η παρουσιάστρια μίλησε για την σχέση με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό:

«Είναι σύντροφος της ζωής μου, πατέρας των παιδιών μου. Νιώθω ευλογημένη για την οικογένειά μας και μου αρέσει πάρα πολύ που είναι εκτός χώρου», δήλωσε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Περνάει μια φάση τα τελευταία χρόνια. Όσοι άλλοι επιζητούν να βγαίνουν στη δημοσιότητα, εκείνος έχει τραβηχτεί τελείως πίσω. Θεωρεί ότι δεν του κάνει καλό στη δουλειά του. Μιλάει μόνο μέσα από αυτή, από τις δικαστικές αίθουσες και το επιστημονικό κομμάτι. Μου αρέσει ακόμα περισσότερο. Δεν τον ενδιαφέρει και δεν θέλει το lifestyle. Είναι το δικό μας κομμάτι και το ζούμε μόνοι μας, με τους φίλους μας».

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε την τηλεοπτική έκθεση και στα λάθη που έχει κάνει κατά καιρούς, όπως αυτό με τον Γιάννη Στάνκογλου και την προσωπική του ζωή:

«Σε πρώτη φάση, επειδή κι εγώ είμαι αρκετά παρορμητική κι αυθόρμητη, έχουν γίνει πράγματα που εκ των υστέρων όπως τα βλέπω διατυπωμένα ή όπως έχουν αναπαραχθεί λέω ‘τι το ‘θελα και το ‘πα’. Όπως πολλές φορές απομονώνονται κουβέντες μας που έχουν μπει στο πλαίσιο μίας 10λεπτης κουβέντας και δείχνουν κάτι άλλο από αυτό που πραγματικά εννοούμε. Είναι διαφορετικό να πεις μία κουβέντα και να την πάρεις από μία συζήτηση μεγάλη… Οπότε ναι κατά καιρούς γίνονται πράγματα, αλλά έχω μάθει να το ελέγχω σε μεγάλο βαθμό», δήλωσε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Με τον Γιάννη Στάνκογλου δεν υπήρχε κακή πρόθεση. Ήταν ένα ρεπορτάζ για έναν άνθρωπο που ήταν διαζευγμένος που ειπώθηκε στο πλαίσιο σχολιασμού μίας συνέντευξης που ο ίδιος είχε δώσει στον Τάσο Τρύφωνος και για το πόσο είναι έτοιμος να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο. Ειπώθηκε με σεβασμό, χωρίς ονόματα από εμάς, χωρίς να θίξουμε κανένα.

Από εκεί και πέρα, όμως, είμαι άνθρωπος που αν καταλάβω ότι κάποιος ενοχλείται ή πάρει άλλες διαστάσεις, θα βγω μπροστά και θα πω συγγνώμη και θα ανασκευάσω. Δεν φοβάμαι. Σε ένα ζωντανό μπορεί να γίνει ένα λάθος, ειδικά όταν ζητάς σε ανθρώπους όπως είναι η Τίνα ή οι ρεπόρτερ μας να βγάζουν πρωτογενή θέματα, μπορείς να πέσεις κι έξω. Ήταν μία πληροφορία που εκ του αποτελέσματος δεν ίσχυε, μπορεί να ακουγόταν στην πιάτσα αλλά δεν ίσχυε. Ήταν λάθος», τόνισε η παρουσιάστρια.

Την δεύτερη λίστα με τους υποψήφιους για τις προκριματικές εκλογές του για το ευρωψηφοδέλτιό του, ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες ο ΣΥΡΙΖΑ και ανάμεσα στα ονόματα ήταν και εκείνο του Δημήτρη Παπανώτα.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ρωτήθηκε για την απόφαση του Δημήτρη Παπανώτα να κατέβει στις προκριματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ και αποκάλυψε πως ο δημοσιογράφος θα πρέπει, βάσει νόμου, να αποχωρήσει από το #HappyDay αν τελικά είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής.

«Με τον Δημήτρη συζητάμε πάρα πολλά πράγματα, γιατί έχει ανησυχίες. Ειδικά στο κομμάτι της πολιτικής έχει δείξει ότι έχει άποψη. Μου το είχε πει ως σκέψη. Θεωρώ πως και ο ίδιος ακόμα δεν ξέρει πώς θα κινηθεί. Γίνονται κάποιες εσωτερικές διαδικασίες στον ΣΥΡΙΖΑ κι αν εξελιχθούν όπως τα θέλει, θα είναι στο Ευρωψηφοδέλτιο. Εγώ τον στηρίζω. 

Ο Δημήτρης είναι ένας άνθρωπος που είναι δίπλα μου πολλά χρόνια, τον εκτιμώ, τον στηρίζω και εύχομαι να γίνει ό,τι είναι καλύτερο για αυτόν. Αν είναι υποψήφιος Ευρωβουλευτής σταματάει από την εκπομπή σίγουρα. Εννοείται θα μου λείψει. Επενδύω στους ανθρώπους που είναι κοντά μου. Ο Δημήτρης είναι δίπλα μου πολλά χρόνια. Είναι ένα κομμάτι δικό μου, της εκπομπής» τόνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Για τους συνεργάτες που έχουν περάσει από την εκπομπή της, μίλησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην Κατερίνα Καινούργιου και τη #SuperΚατερίνα.

«Έχουν περάσει πολλοί, ο Χάρης Χριστόπουλος που ήρθε σε μια εποχή για να αντικαταστήσει τον Δημήτρη Παπανώτα, Νίκος Αναδιώτης, η Μαρία Αντωνά, ο Πέτρος Κουσουλός, η Φλορίντα Πετρουτσέλι αλλά και η Ελένη Τσολάκη… Για εμένα παράσημο για τη δουλειά μου είναι πως ποτέ κανείς δεν έφυγε λέγοντας “δεν την αντέχω άλλο”. Έφυγαν είτε γιατί είχαν μια καλύτερη πρόταση επαγγελματική για να εξελιχθούν. είτε γιατί τους έδωσαν καλύτερα χρήματα. Όλες οι συνεργάτες μου ήταν σημαντικοί για εμένα. Ήμουν τυχερή στις συνεργασίες», δήλωσε αρχικά η παρουσιάστρια.

Συγκεκριμένα, αναφερόμενη στην Ελένη Τσολάκη, τόνισε: «Με την Ελένη κάνουμε ακόμη πολύ παρέα. Ταιριάζουμε πάρα πολύ. Ενώ μοιάζαμε, στα μαλλιά, στο στυλ, στον χορό, δεν με έκανε να νιώσω ποτέ ανταγωνιστικά. όπως και η Τίνα. Δεν ένιωσα ποτέ ανταγωνιστικά».

Η παρουσιάστρια με αφορμή τη συνεργασία της με τον Νίκο Αναδιώτη πριν λίγα χρόνια που βρισκόταν στο πάνελ της εκπομπής της, ρωτήθηκε για τα όσα δήλωσε ο ηθοποιός σχετικά με τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Ο Νίκος είναι ένα πολύ καλό παιδί, της θρησκείας, δεν έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα, της οικογένειας. Η αλήθεια είναι ότι με έχει ξενίσει το πόσο συντηρητικά εκφράζει τις απόψεις του γιατί θεωρώ ότι και η εκκλησία του σήμερα αυτό που οφείλει είναι να αγκαλιάζει τους ανθρώπους. Καταλαβαίνω ότι η εκκλησία στο θέμα με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια ήταν απέναντι και αυτό είναι η θέση της εκκλησίας και το σέβομαι.

Δεν μπορεί ένας εκπρόσωπος του θεού και της εκκλησίας να οριοθετεί την αγάπη του θεού και της εκκλησίας. Δεν έχω μιλήσει μαζί του πέρα από γιορτές, δεν έχουμε επικοινωνία», ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Untitled

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Χωρίς αυτούς η ψυχική μου ακεραιότητα θα ήταν δύσκολο να ανακάμψει»
Οι νέες δηλώσεις Λάκη Γαβαλά μετά την ομοφοβική επίθεση από τρεις μοναχούς: «Με είπαν π@@@η!»
Γιώργος Τσαλίκης: «Να βρει η ΕΡΤ κανένα πιτσιρίκι για τη #Eurovision η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα»
Η τρυφερή ανάρτηση του Γιώργου Λιβάνη για την Ανδρομάχη μετά την αποκάλυψη ότι θα γίνει μπαμπάς
Τρίτη σειρά του Αντρέα Γεωργίου ενισχύει την prime time ζώνη! Γιάννενα, Τζουμέρκα, Ζαγοροχώρια στο κάδρο
Tα δάκρυα της Καλομοίρας: «Ο πατέρας μου δεν ήρθε ούτε στη #Eurovision. Ήθελα το μπράβο του»
Βανδή για Μπισμπίκη: «Έγιναν όλα τόσο γρήγορα που από το σοκ δεν πρόλαβα να σκεφτώ τι μπορεί να πάθει»
Στο νοσοκομείο ο Mente Fuerte
Eπεισόδιο στο αεροδρόμιο ανάμεσα στο Λάκη Γαβαλά και τρεις καλόγερους από την Ρωσία - Το επίμαχο βίντεο
Καίτη Φίνου: «Σάπισαν τα δόντια μου, έπαθα ωχρά κηλίδα... Αν προλάβω να μην τυφλωθώ»