Η Ελένη Γερασιμίδου για την προσαγωγή της κόρης & του συζύγου της: «Λευτεριά στην Παλαιστίνη»

Στα θεατρικά βραβεία κοινού βρέθηκε η Ελένη Γερασιμίδου, η οποία εμφανίστηκε φορώντας την παλαιστινιακή μαντίλα, λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστό ότι η κόρη της και ο σύζυγός της προσήχθησαν στη ΓΑΔΑ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Συγκεκριμένα, η κόρη της, Αγγελική Ξένου και ο άντρας της, Αντώνης Ξένος, ύψωσαν σημαία της Παλαιστίνης στο αυτοκίνητό τους στο κέντρο της Αθήνας, περνώντας από την πρεσβεία του Ισραήλ, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στη ΓΑΔΑ για εξακρίβωση στοιχείων.

Η Ελένη Γερασιμίδου μίλησε στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών, αρχικά για τα βραβεία.

«Εγώ δεν έχω πάρει ποτέ βραβείο κοινού, γιατί δεν είναι και πολύ προβεβλημένο το θέατρό μας. Δεν έχω πολλά βραβεία. Νομίζω ότι αν με φωνάξουν ποτέ να μου δώσουν βραβείο, μάλλον κάτι θα ξέρουν περισσότερο από εμένα για την υγεία μου και τα χρόνια μου», τόνισε η ηθοποιός.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για τον σύζυγό της και την κόρη της, όμως η ίδια αντέδρασε, καθώς δεν ήθελε να μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα.

«Δεν είναι ώρα αυτή. Όπως βλέπετε, εμείς θα φοράμε την παλαιστίνα, αλλά δεν είναι ώρα τώρα γι’ αυτό. Λυπάμαι βέβαια που κανείς δεν αναφέρθηκε σε αυτό. Τώρα, τι λέτε; Θέλετε να πούμε γι’ αυτό το πράγμα σήμερα που εδώ δόθηκαν κάποια βραβεία σε άξιους συναδέλφους; Ευχαριστώ πολύ και λευτεριά στην Παλαιστίνη», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Γερασιμίδου.

Το βραβείο που είναι πιο περήφανη από ποτέ αποκάλυψε η Κάτια Δανδουλάκη.

Το μεγαλύτερο βραβείο που μου δίνεται κάθε χρόνο είναι η αγάπη του κόσμου. Είμαι βαθιά συγκινημένη γιατί είναι το μεγαλύτερο. Δεν θυμάμαι πόσα βραβείο έχω, έχουν μαζευτεί πολλά», τόνισε η αγαπημένη ηθοποιός.

Ο Άκης Σακελλαρίου δήλωσε πως, «μια χαρά είναι η αναγνωρισιμότητα. Δεν είμαστε στο Χόλιγουντ, στην Ελλαδίτσα είμαστε. Έχω πάρει 7 βραβεία αλλά το πιο σημαντικό είναι αυτό που δε το περιμένεις, όταν σου λένε ότι με έχουν δει σε κάποιο έργο πριν από χρόνια και με σκέφτονται ακόμα. Είμαι υπερευχαριστημένος με το θέατρο, με ενδιαφέρει όμως και η τηλεόραση, έχω προτάσεις».

Ο Γιώργος Καραμίχος ενθουσιάστηκε με το πρώτο του βραβείο.

«Δεν το πίστευα ότι πήρα το πρώτο μου βραβείο. Δεν πήγα ποτέ στα Όσκαρ, γιατί έπρεπε να πληρώσεις 1.000 ευρώ είσοδο. Όταν ήμουν 5 ετών έπαιξα σε μία αλάνα τον πρώτο μου ρόλο, τον «λουλούκο» τον βουβό σκύλο. Οι γονείς μου δεν ήταν θετικοί στο να γίνω ηθοποιός. Η μητέρα μου κατά βάθος θέλει να γυρίσω στη Βέροια και να γίνω καθηγητής. Πίστευαν ότι θα “πεθάνω στην ψάθα”. Δεν έχω ζητήσει χρήματα από τους γονείς μυ εδώ και πολλά χρόνια. Έχω κάνει πολλές δουλειές. Έχω δουλέψει σε χωράφια, αν μείνω χωρίς δουλειά θα κάνω κάτι άλλο», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Ασχολούμαι με την εξωτερική μου εμφάνιση και έχω και καλό DNA. Πρέπει να αφιερώνουμε χρόνο στον εαυτό μας και να φροντίζουμε τα μέσα και τα έξω μας. πάντα λέω ότι αυτό που βλέπει ο άλλος, πηγάζει από μέσα μας», υπογράμμισε η Ταμίλα Κουλίεβα.

Δειτε Επισης

Βαθιά υπόκλιση στον κορυφαίο Μίμη Πλέσσα: «Ένας μύθος, ένας θρύλος πέρασε στην αιωνιότητα»
Νίκος Πουρσανίδης: «Σκέφτομαι με τρόπο που είναι περισσότερο γυναικείος και χαλάω την πιάτσα»
Αλέξης Κούγιας: «Έχω κάνει ένα... λάθος, να παντρευτώ μια λαμπερή γυναίκα που ήταν Σταρ Ελλάς…»
Βάνα Μπάρμπα: «Δέχομαι απειλές. Μας εκβιάζουν! Απευθύνθηκα σε αστυνομία και εισαγγελία»
Σπύρος Παπαδόπουλος: «Ζούμε τον φασισμό της... ελευθερίας, της κοινής γνώμης! Είμαι ιδεολόγος τεμπέλης!»
Η Σμαράγδα Καρύδη «φόρεσε το πιο λαμπερό της χαμόγελο» και βρέθηκε στην πρεμιέρα του Θοδωρή Αθερίδη
Το δημόσιο «ευχαριστώ» της Τατιάνας Μπλάτνικ «στην μία και μοναδική», Ελένη Φουρέιρα!
O αποχαιρετισμός του Μίμη Πλέσσα, από την σύζυγό του, Λουκίλα Καρρρέρ: «Καλό ταξίδι ψυχή μου, καλή αντάμωση»
Πέθανε ο σπουδαίος συνθέτης Μίμης Πλέσσας - Στις 12 Οκτωβρίου θα γιόρταζε τα 100ά του γενέθλια
Νίκος Βέρτης: «Όσο περνά ο καιρός, θα ήθελα παιδιά. Δεν υπάρχει ωραιότερο από τη φυσιολογικότητα»