Η συγκινητική αφιέρωση του Αντώνη Ρέμου, στον Βασίλη Καρρά, στη συναυλία του, με τον Φίλιππο Πλιάτσικα

Ζαφείρης Μελάς και Σταύρος Φωτιάδης μιλούν για την κατάσταση της υγείας του Βασίλη Καρρά - Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο - Επέστρεψε στο σπίτι του

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Mια συγκινητική αναφορά στον Βασίλη Καρρά, που δίνει τον δικό του αγώνα με το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, έκανε ο Αντώνης Ρέμος στη χθεσινοβραδινή του συναυλία.

Ο Αντώνης Ρέμος, που βρισκόταν στη σκηνή του θεάτρου «Άλσος» μαζί με τον Φίλιππο Πλιάτσικα, κάποια στιγμή ανέφερε, «Βασίλη για σένα είναι αυτό» και στη συνέχεια ξεκίνησε να τραγουδά μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Βασίλη Καρρά, το «Άσ’ τη να λέει». Το κοινό τραγούδαγε μαζί με τον Αντώνη Ρέμο τους στίχους, ενώ κάποια στιγμή ο τραγουδιστής είπε, «Ταξιδεύει κατευθείαν στη Θεσσαλονίκη το τραγούδι».

Να θυμίσουμε πως η περιπέτεια του Βασίλη Καρρά ξεκίνησε πριν δυο χρόνια, όταν οι γιατροί διέγνωσαν ένα πρόβλημα στο στομάχι του. Το τελευταίο διάστημα η κατάστασή του έχει επιβαρυνθεί αρκετά. Τα νέα για την υγεία του δεν είναι και τόσο ενθαρρυντικά παρά τα όσα υποστηρίζει η οικογένειά του. Η περιπέτεια με την υγεία του Βασίλη Καρρά ξεκίνησε πριν περίπου δυο χρόνια όταν οι γιατροί διέγνωσαν ένα πρόβλημα στο στομάχι του. Το τελευταίο διάστημα ωστόσο, τα πράγματα έχουν δυσκολέψει αρκετά για τον αγαπημένο τραγουδιστή που συνεχίζει να δίνει γενναία και αθόρυβα τη μάχη του. «Εδώ εγώ δε φοβάμαι τον θάνατο. Θα τον φοβηθείτε εσείς για μένα;» φέρεται να είπε ο ίδιος ο Βασίλης Καρράς στους δικούς του ανθρώπους.

Φίλοι και συνεργάτες του, μιλώντας στο #LiveNews εκφράζουν την ευχή τους να πάνε όλα καλά και ο Βασίλης Καρράς να καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημά του και να επιστρέψει και πάλι δυναμικά στις πίστες.

«Ο Θεός να τον έχει καλά. Να βγει και να ξαναρθεί πάλι κοντά μας. Μίλησα χθες με τη γυναίκα του. Μου είπε ότι είναι καλά. Είναι ανησυχητικό αλλά δε ξέρουμε ακόμα. Δε ξέρουμε. Θα δούμε. Ο Θεός μεγάλος είναι, δεν ξέρω. Η οικογένεια λέει ότι είναι καλά. Δεν υπάρχουν λόγια, δεν υπάρχουν λόγια» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ζαφείρης Μελάς.

«Δε μπορώ να πω τίποτα. Την αγωνία που έχει όλος ο κόσμος, την έχω κι εγώ. Από μικρό παιδί, όταν ξεκινούσε ο Καρράς, ξεκινούσα κι εγώ τότε την καλλιτεχνική μου καριέρα, οπότε έχω πολλά πράγματα να θυμάμαι. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ γι’ αυτό που συμβαίνει στον Βασίλη. Δεν έχω τη δύναμη να πάω να τον δω γιατί ακούω διάφορα, ας πούμε, κι ότι περνάει δύσκολα. Θέλω να ευχηθώ περαστικά, να είναι όλα ψέματα, να τον ξαναδούμε στη σκηνή γιατί ο Βασίλης ο Καρράς είναι μια μεγάλη ιστορία στο ελληνικό, στο λαϊκό τραγούδι.

Έχει διδάξει όλη τη νεολαία, έχει μάθει να τραγουδάει τα τραγούδια του. Κάνει τον αγώνα του και αυτός και οι γιατροί που τον παρακολουθούν. Μακάρι να είναι όλα ψέματα και κάποια στιγμή να τον δούμε να βγαίνει στις τηλεοράσεις και να λέει, “εδώ είμαι ρε, να πούμε”, με τη μαγκιά που έχει ο Βασίλης» είπε από τη δική του πλευρά ο Σταύρος Φωτιάδης.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Βασίλης Καρράς πριν κάποιο καιρό είχε μπει στο στούντιο προκειμένου να ηχογραφήσει ένα τραγούδι το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το επόμενο διάστημα.

Εξιτήριο πήρε από το νοσοκομείο, χθες Πέμπτη 12 Οκτωβρίου ο Βασίλης Καρράς, ο οποίος επέστρεψε στην οικογένειά του.

Περισσότερα αποκάλυψε η εκπομπή #ToPrwino και ο δημοσιογράφος, Θάνος Βάγιος.

«Το χθεσινό βράδυ ήταν και το πρώτο βράδυ που πέρασε ο Βασίλης Καρράς στο σπίτι του μετά τη νοσηλεία του σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Συνεχίζει τον αγώνα του και είναι μία πραγματικότητα την οποία γνωρίζει ο ίδιος ότι θα συνεχίσει να τη βιώνει. 

Τα άτομα από το στενό οικογενειακό του περιβάλλον ανέφεραν πως ήταν μια καλή στιγμή η επιστροφή του στο σπίτι, ωστόσο καθόλου καλή δεν ήταν η στιγμή που είδε όλα τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να παλεύει για τη ζωή του», ανέφερε το ρεπορτάζ για τον Βασίλη Καρρά.

Στο πλευρό του διαρκώς η σύζυγός του, η οποία σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή του ANT1 έκανε έκκληση στους δημοσιογράφους να σταματήσουν να παίρνουν τηλέφωνα για να μαθαίνουν πληροφορίες, ώστε να συνεχίσουν τον αγώνα τους μόνοι, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. 

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Χωρίς αυτούς η ψυχική μου ακεραιότητα θα ήταν δύσκολο να ανακάμψει»
Οι νέες δηλώσεις Λάκη Γαβαλά μετά την ομοφοβική επίθεση από τρεις μοναχούς: «Με είπαν π@@@η!»
Γιώργος Τσαλίκης: «Να βρει η ΕΡΤ κανένα πιτσιρίκι για τη #Eurovision η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα»
Η τρυφερή ανάρτηση του Γιώργου Λιβάνη για την Ανδρομάχη μετά την αποκάλυψη ότι θα γίνει μπαμπάς
Τρίτη σειρά του Αντρέα Γεωργίου ενισχύει την prime time ζώνη! Γιάννενα, Τζουμέρκα, Ζαγοροχώρια στο κάδρο
Tα δάκρυα της Καλομοίρας: «Ο πατέρας μου δεν ήρθε ούτε στη #Eurovision. Ήθελα το μπράβο του»
Βανδή για Μπισμπίκη: «Έγιναν όλα τόσο γρήγορα που από το σοκ δεν πρόλαβα να σκεφτώ τι μπορεί να πάθει»
Στο νοσοκομείο ο Mente Fuerte
Eπεισόδιο στο αεροδρόμιο ανάμεσα στο Λάκη Γαβαλά και τρεις καλόγερους από την Ρωσία - Το επίμαχο βίντεο
Καίτη Φίνου: «Σάπισαν τα δόντια μου, έπαθα ωχρά κηλίδα... Αν προλάβω να μην τυφλωθώ»