Πλήθος κόσμου στη συναυλία της Βίκυς Λέανδρος στο Ηρώδειο – Στο πλευρό της και ο Βαρόνος, πρώην σύζυγός

Μια μοναδική συναυλία στο Ηρώδειο έδωσε η Βίκυ Λέανδρος για την συμπλήρωση 60 χρόνων στην παγκόσμια μουσική σκηνή, παρά την απαγόρευση του πατέρα της

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η σπουδαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια παρά την απαγόρευση του πατέρα της να συμπεριλάβει στο πρόγραμμά της τα τραγούδια που εκείνος είχε συνθέσει και αποτελούν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας της, βρέθηκε στο Ηρώδειο και καταχειροκροτήθηκε από τους χιλιάδες θεατές που ήταν εκεί για να την απολαύσουν.

Με την αισθαντική της φωνή η Βίκυ Λέανδρος προσέφερε μια υπέροχη βραδιά γεμάτη γνωστές μελωδίες και νοσταλγία.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η Βίκυ Λέανδρος διέκοψε για μερικά δευτερόλεπτα τη συναυλία της προκειμένου να πιεί λίγο καφέ, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι είχε περάσει από το μυαλό της και το ενδεχόμενο να ακυρώσει την εμφάνισή της. Ο λόγος όπως είπε είναι μια βαριά βρογχίτιδα που πέρασε πρόσφατα.

«Θα πιώ λίγο καφέ πάλι, γιατί νομίζω ότι κάνει καλό στη φωνή μου. Δε ξέρω. Ξέρετε αγαπητοί φίλοι προέρχομαι από μια πολύ μεγάλη βρογχίτιδα. Ακόμα παίρνω φάρμακα. Αλλά έπρεπε να πάρω τη μεγάλη απόφαση αν θα τραγουδήσω ή όχι. Και είπα, ναι, θα έρθω» ανέφερε η Βίκυ Λέανδρος, όπως ακούγεται στο βίντεο που δημοσίευσε η Σάσα Σταμάτη στο προφίλ της στο instagram.

Όταν ολοκληρώθηκε η συναυλία, η Βίκυ Λέανδρος, σεβόμενη τον ιερό αυτό χώρο, έβγαλε τα παπούτσια της και περπάτησε ξυπόλητη μέχρι τα παρασκήνια, ενώ συγχρόνως χαιρετούσε τον κόσμο που την είχε τιμήσει με την παρουσία του.

Όσο για τις επώνυμες παρουσίες που έδωσαν το παρών στο Ηρώδειο, ξεχωρίσαμε τον Βαρώνο Έννο φον Ρούφιν, πρώην σύζυγο της Βίκυς Λέανδρος ο οποίος βρισκόταν στα πρώτα καθίσματα, την Ηρώ Μανέ, την Φωτεινή Ντεμίρη, τη Σάσα Σταμάτη, τον Γιώργο Λυκιαρδόπουλο και πολλούς ακόμα.

Το παρών στην μεγάλη συναυλία έδωσαν άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο, που τίμησαν τη σπουδαία ερμηνεύτρια. Μεταξύ αυτών ήταν η Ηρώ Μανέ, η Φωτεινή Ντεμίρη, η Shaya, ο Γιώργος Λυκιαρδόπουλος αλλά και ο πρώην σύζυγος της τραγουδίστριας, ο Βαρόνος Έννο Φον Ρούφιν, με τον οποίο υπήρξε παντρεμένη για περίπου 20 χρόνια, από το 1986 έως και το 2005.

irodeio-large iro-mane-768x1131 nteiri-768x1138 dimarxos-768x1128 irodeio-5-768x1128 stamati
irodeio-large iro-mane-768x1131 nteiri-768x1138 dimarxos-768x1128 irodeio-5-768x1128 stamati

Για την εμπειρία της από τη Eurovision και το παρασκήνιο πίσω από τις δύο συμμετοχές της στον μουσικό διαγωνισμό μιλά η Βίκυ Λέανδρος. Η κορυφαία ερμηνεύτρια άνοιξε τα χαρτιά της στο ελληνικό περιοδικό #Hello και τον δημοσιογράφο Βασίλη Τσατσάνη, όπου ρωτήθηκε για την πρώτη της εμφάνιση στη σκηνή της #Eurovision το 1967, που έφερε την 4η θέση για το Λουξεμβούργο, αλλά και τη δεύτερη φορά που κατάφερε να κερδίσει στη διοργάνωση του 1972 για την ίδια χώρα.

«Δεν ένιωσα καθόλου την επιθυμία να πάω στη Eurovision. Με πήραν τηλέφωνο από τη Γαλλία. Εκείνα τα χρόνια το RTL ήταν ο μεγαλύτερος ραδιοφωνικός σταθμός στην Ευρώπη αλλά ειδικά πολύ μεγάλος στη Γαλλία, στο Λουξεμβούργο και στη Γερμανία. Στον πρώτο μου δίσκο είχα τραγουδήσει δύο ελληνικά τραγούδια, ένα γαλλικό και ένα αγγλικό. Και άκουσαν ότι υπάρχει μια νέα Ελληνίδα που ξέρει να τραγουδά γαλλικά. Και έτσι έγινε η επαφή. Με πήραν τηλέφωνο και μου πρότειναν να τραγουδήσω στη Eurovision για το Λουξεμβούργο. Και τις δύο φορές έτσι έγινε», περιγράφει η Βίκυ Λέναδρος.

Οι συμμετοχές σας στη Eurovision σάς άνοιξαν τις πόρτες για διεθνή καριέρα;

«Ναι, βεβαίως! Ειδικά το «L’ amour est Bleu» μού άνοιξε αμέσως τις πόρτες και στην Ευρώπη – στη Γαλλία έτσι κι αλλιώς – και στον Καναδά, στην Αμερική και στην Ιαπωνία. Το «L’ amour est Bleu» έχει πουλήσει όσο και το «Apres Toi». Το «Apres Toi» επίσης πήγε πολύ καλά, γιατί ήταν σε πολλές χώρες νούμερο 1. Η Eurovision εκείνα τα χρόνια άνοιγε όλες τις πόρτες», απαντά χαρακτηριστικά η κορυφαία ερμηνεύτρια.

«Δεν μου έγινε ποτέ πρόταση να εκπροσωπήσω την Ελλάδα. Αν μου είχαν κάνει πρόταση, βεβαίως θα είχα τραγουδήσει για την πατρίδα μου. Δεν μπορώ να πω ότι με λύπησε αλλά το είχα σκεφτεί πολλές φορές και αναρωτιόμουν γιατί δεν έγινε», παραδέχεται αμέσως μετά η Βίκυ Λέανδρος.

Δειτε Επισης

H Μαρίνα Σάττι έσπασε ιστορικό ρεκόρ προσέλευσης στη συναυλία της στη ΔΕΘ
Τα αισχρά, ομοφοβικά σχόλια που δέχτηκε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, για την παράσταση που πρωταγωνιστεί
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη #Eurovision 2025
Η στιγμή που ο Χρήστος Μάστορας δέχεται on stage επίθεση - Viral παλιό βίντεο από συναυλία στην Λάρνακα
#TemptingFortuneGR: Ο Τσιμιτσέλης έριξε την «βόμβα» για την παίκτρια που «άρπαξε» 2000 ευρώ από το ταμείο
#SurvivorGR: Το μυστήριο γράμμα, οι μάχες για τα κρουασάν και το κιτ ψαρέματος και η διπλή νίκη
Ελένη Τσολάκη: «Δεν έχουμε καμία αμφιβολία για το ήθος & την ακεραιότητά του σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου»
Ο πατέρας του Nemo, απαντά στον Μάρκο Σεφερλή: «Δεν είναι ρόλος μου να εκπαιδεύσω, ανεκπαίδευτους»
Ο Μάρκος Σεφερλής συνεχίζει τα δικά του: «Δέχομαι άδικη και οργανωμένη επίθεση» - Η παρέμβαση του ΣΚΑΪ
Aπεβίωσε σε ηλικία 80 ετών, ο συνθέτης των μεγάλων επιτυχιών, Αλέξης Παπαδημητρίου