Ο Μάρκος Σεφερλής από τα χιλιάδες μηνύματα κατά του, στοχοποίησε την Ζωή Γεράζη - Πινγκ-Πονγκ δηλώσεων

Ο Μάρκος Σεφερλής από τα χιλιάδες μηνύματα εναντίον του, ξεχώρισε αυτό της νεαρής ηθοποιού από τη #GiTisElias, Ζωής Γεράζη και την στοχοποίησε με δημόσιο μήνυμα του - Η απάντηση της

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Μάρκος Σεφερλής δείχνει να μην αντιλαμβάνεται ή να μην θέλει να αντιληφθεί ότι οι προσβλητικοί χαρακτηρισμοί σε οποιαδήποτε μειονότητα ή και όχι, δεν είναι πλέον αποδεκτοί, δεν αποτελούν κανενός είδους χιούμορ και ανήκουν στο κακό παρελθόν, από το οποίο προσπαθούμε να απαλλαγούμε. Ο ίδιος σθεναρά υπεραμύνεται της στάσης και της πρακτικής του όλα αυτά τα χρόνια.

Ο δημοφιλής, στα λαϊκά στρώματα, κωμικός, κατηγορήθηκε για άλλη μια φορά, ως ομοφοβικός, όταν αποφάσισε να εντάξει και τα non binary άτομα στη λίστα με όλες τις κοινωνικές ομάδες εις βάρος των οποίων κάνει... «χιούμορ» κατά καιρούς.

Τσουνάμι είναι οι αντιδράσεις που έχουν προκληθεί τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο. Οι χρήστες των κατηγόρησαν για ομοφοβική επίθεση, γελιοποίηση της ταυτότητας και προσβολή των ατόμων μου «ψάχνουν» την σεξουαλικότητα τους.

Ο ηθοποιός δεν μένει με τα χέρια δεμένα, αφού απαντά με σειρά από μηνύματα (αυτές τις μέρες) στους επικριτές του και ίσως στο απώτερο μέλλον, τον δούμε για άλλη μια φορά στα δικαστήρια, να ζητά αποζημιώσεις, όπως έχει πράξει πολλάκις στο παρελθόν, με όσους διαφωνούν με τις πρακτικές του.

Ο Μάρκος Σεφερλής έδωσε ξανά μανά τη δική του απάντηση στις αντιδράσεις αυτές μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο instagram, ωστόσο ένα νέο άρθρο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου από χθες, τον έκανε να επανέλθει με νέα ανάρτηση.

«Η Ειρήνη από τη Γη της Ελιάς ξεσπά κατά του Μάρκου Σεφερλή» είναι ο τίτλος του άρθρου, και αναφέρεται στην αναδημοσίευση ενός κειμένου σχετικού με το θέμα, που έκανε η ηθοποιός Ζωή Γεράζη στον λογαριασμό της στο instagram.

«Καταλαβαίνετε τώρα ποια είναι η διαφορά! 1. Η νεαρή πρωτοεμφανιζόμενη ηθοποιός αποκαλείται από τον δημοσιογράφο ως «η Ειρήνη από τη Γη της Ελιάς». Ο ηθοποιός, συγγραφέας, σκηνοθέτης, θιασάρχης, τηλεπαρουσιαστής, θεατρικός και τηλεοπτικός παραγωγός με παρουσία 35 χρόνων στον καλλιτεχνικό χώρο, έχει ονοματεπώνυμο: Μάρκος Σεφερλής!

  1. Η νεαρή πρωτοεμφανιζόμενη ηθοποιός, δεν γνωρίζω αν εκτός από την τηλεόραση έχει εμφανιστεί σε κάποιο θέατρο. Ο ηθοποιός, συγγραφέας, σκηνοθέτης, θιασάρχης, τηλεπαρουσιαστής, θεατρικός και τηλεοπτικός παραγωγός με παρουσία 35 χρόνων στον καλλιτεχνικό χώρο, όλοι γνωρίζουν ότι τα τελευταία 20 χρόνια διαθέτει δύο από τα μεγαλύτερα θέατρα της Ελλάδας, στα οποία και εμφανίζεται ανελλιπώς! Τα συμπεράσματα δικά σας!» έγραψε ο Μάρκος Σεφερλής διαβάζοντας το συγκεκριμένο άρθρο.

Από την πλευρά της, η νεαρή ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη #ΓητηςΕλιάς θέλησε να ξεκαθαρίσει πως το εν λόγω κείμενο δεν γράφτηκε από την ίδια αλλά από άλλο άτομο, κι εκείνη απλά προχώρησε στην αναδημοσίευσή του.

413411238_405251151947860_5971935588556699043_n

«Καλησπέρα, επειδή έχω λάβει μηνύματα για άρθρα τα οποία γράφουν ανακρίβειες για το πρόσωπό μου προς τον κύριο Σεφερλή, να ξεκαθαρίσω ότι το κείμενο που γράφτηκε δεν ήταν καν δικό μου. Δεν ήταν γραμμένο από εμένα αλλά από άλλο άτομο. Ήταν ένα κείμενο που το θεώρησα τρομερά ευγενικό και απλά το αναδημοσίευσα στην ιστορία μου στο instagram όπως έκαναν και άλλοι συνάδελφοι, φίλοι και γνωστοί.

Δε πήρα κάποια θέση πάνω στο θέμα, ούτε ξέσπασα, ούτε εξέφρασα γνώμη για το συγκεκριμένο συμβάν. Κανένα μίσος για κανέναν άνθρωπο. Μόνο σεβασμός και αγάπη. Αυτά κερδίζουν στο τέλος» έγραψε η Ζωή Γεράζη.

458654097_808067821398805_7671488671619638551_n-768x1365

Δειτε Επισης

Πάνος Μουζουράκης: «Θα καταθέσω υπέρ του πατρός Αντώνιου. Ελπίζω να λάμψει η αλήθεια»
Προς το παρόν η δικαστική διαμάχη Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του έχει παγώσει
H Μαρίνα Σάττι έσπασε ιστορικό ρεκόρ προσέλευσης στη συναυλία της στη ΔΕΘ
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη #Eurovision 2025
Απόστολος Γκλέτσος για την προσωπική του ζωή: «Υπάρχει μία γυναίκα αλλά στα δύσκολα θα δω και youporn»
Τροχαίο ατύχημα με μηχανή για τον Αλέξανδρο Κοψιάλη: «Bγήκαμε με κωλοτούμπες στο αντίθετο ρεύμα»
Η στιγμή που ο Χρήστος Μάστορας δέχεται on stage επίθεση - Viral παλιό βίντεο από συναυλία στην Λάρνακα
Μαρία Σολωμού: «Κάναμε one night stand με τον Μάριο Αθανασίου και μετά κάναμε παιδί»
#TemptingFortuneGR: Ο Τσιμιτσέλης έριξε την «βόμβα» για την παίκτρια που «άρπαξε» 2000 ευρώ από το ταμείο
#SurvivorGR: Το μυστήριο γράμμα, οι μάχες για τα κρουασάν και το κιτ ψαρέματος και η διπλή νίκη