Ο Ed Sheeran ολοκληρώνει την παγκόσμια περιοδεία του στη Λάρνακα - Όσα έγιναν

Λαοθάλλασσα στο Land of Tomorrow για τον Ed Sheeran - Από πολύ νωρίς το μεσημέρι οι δρόμοι της Λάρνακας κατακλύστηκαν με νεολαία και όχι μόνο, που έσπευσε να απολαύσει αυτή την μοναδική εμπειρία στο νησί μας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η αναμονή τελείωσε! Ήδη περισσότεροι από 20.000 ανθρώπους από όλο τον κόσμο παρευρέθηκαν στο χθεσινό βραδινό πάρτι στη Λάρνακα! Ο Ed Sheeran έκανε την προτελευταία συναυλία του και σκόρπισε μαγεία στους παρευρισκόμενους!

Ο τραγουδιστής ανέβηκε στη σκηνή για περισσότερο από 2 ώρες, όπου τραγούδησε όλες του τις μεγάλες επιτυχίες και έπαιξε μουσική μόνος του, εντυπωσιάζοντας με την τεχνική του, τους χιλιάδες παρευρισκόμενους.

Μάλιστα, κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της παράστασης του, έκοψε το χέρι του πάνω στις χορδές της κιθάρας του, με αποτέλεσμα να χρειαστεί βοήθεια από τους νοσηλευτές.

Δεν δίστασε να αποκαλύψει μάλιστα και για το θάνατο του φίλου του, που στάθηκε αφορμή για να γράψει λίγες μέρες αργότερα την μεγάλη επιτυχία του Eyes closed.

Ενώ παραδέχθηκε, ότι στο παρελθόν ο ίδιος και οικογένειά του, ως γνήσιοι ιρλανδοί, επισκέφτηκαν το νησί μας για διακοπές. Σε αυτό του το παιδικό και οικογενειακό ταξίδι, αυτό που θυμάται είναι ότι οι παραλίες της Ιρλανδίας δεν έχουν καμία σχέση με αυτές της Κύπρου.

Με ρεκόρ πωλήσεων εισιτηρίων και πρωτοφανές διεθνές ενδιαφέρον από θαυμαστές, αυτό το μουσικό γεγονός αναμένεται να είναι το πιο σημαντικό στη συναυλιακή ιστορία της χώρας.

Θαυμαστές του Ed Sheeran από 42 χώρες, έκαναν αυτό το γεγονός μια παγκόσμια συγκέντρωση.

Με 14 τραγούδια που κατέκτησαν την πρώτη θέση στο Ηνωμένο Βασίλειο, 47,9 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram και ένα εκπληκτικό σύνολο 32 δισεκατομμυρίων προβολών στο YouTube, ο Ed Sheeran είναι ένας από τους πιο επιδραστικούς καλλιτέχνες της εποχής μας

Οι εμφανίσεις του στην Κύπρο αναμένεται να προσελκύσουν πάνω από 45.000 θαυμαστές, κάνοντάς τις ένα ρεκόρ στην ιστορία της ζωντανής μουσικής στη χώρα.

Για όσους δεν έχουν ακόμη εξασφαλίσει τα εισιτήριά τους, αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία, καθώς υπάρχει πολύ περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων αρένας, για τη δεύτερη συναυλία του Ed Sheeran απόψε 8 Σεπτεμβρίου.

Με τιμή €115, αυτά τα εισιτήρια πωλούνται ήδη γρήγορα, ενώ απομένουν λίγα μόνο εισιτήρια και για τις κερκίδες στα €180. Εισιτήρια για τη συναυλία του Ed Sheeran είναι διαθέσιμα στο www.ticketmaster.cy.

Προσθέτοντας στον ενθουσιασμό, η συναυλία περιλαμβάνει τον απίθανο Calum Scott ως το opening act, δημιουργώντας το κατάλληλο σκηνικό για μια αξέχαστη μουσική βραδιά.

Αυτή η συναυλία δεν είναι απλά ένα γεγονός – είναι ένα ορόσημο στην πολιτιστική σκηνή της Κύπρου.

Οι εμφανίσεις του Ed Sheeran υπόσχονται μια πρωτόγνωρη για το νησί μας γιορτή της μουσικής, φέρνοντας κοντά θαυμαστές από όλο τον κόσμο με την κοινή τους αγάπη για το εξαιρετικό ταλέντο του καλλιτέχνη.

Και να σκεφτεί κανείς ότι αυτός ο θεαματικός καλλιτέχνης, 15 χρόνια πριν, ήταν πρακτικά άστεγος και τραγουδούσε στους δρόμους.

Δειτε Επισης

O Νίκος Πορτοκάλογλου ακύρωσε τις συναυλίες του - Η επίσημη ανακοίνωση & το πρόβλημα υγείας του
«Δεν θα υπάρξει νέα Ελευθερία Αρβανιτάκη. Για να ξεχωρίσεις πρέπει να έχεις δικό σου μονοπάτι»
Συγκίνησε η Δέσποινα Βανδή από τη σκηνή του Λυκαβηττού 23 χρόνια μετά: «Σας ευχαριστώ! Eίμαι ευγνώμων!»
Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Φταίει ο Μάρκος Σεφερλής που βγάζει τον νάνο & 4.000 από κάτω ξεκαρδίζονται;»
Νίκος Ορφανός: «Ο Μάρκος Σεφερλής γελοιοποιεί πρώτο τον ίδιο του τον εαυτό»
Μιχάλης Αεράκης: «Ε όχι ρε φίλε, δεν επιτρέπονται τα πάντα στη σάτιρα! Υπάρχει ένα μέτρο»
Η ανακοίνωση της Γεσθημανής Κουτούζογλου του #SurvivorGR μετά τoυς μπελάδες με το ΓΕΣ
Στην αντεπίθεση ο Μάρκος Σεφερλής με αγωγές κατά πάντων: «Οργανωμένη επίθεση εναντίον μου»
Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Προσπάθησα για συναυλία & ζήτησα την Φουρέιρα. Οι αντιδράσεις ήταν τρομακτικές»
Κατερίνα Λιόλιου: «Τα είπε όλα ο κύριος Σταμάτης Κραουνάκης, με υποστήριξε δημόσια και τον ευχαριστώ»