Η Calvin Klein παρουσιάζει τη νέα καμπάνια της γυναικείας συλλογής με κεντρικό πρόσωπο την Kendall Jenner

Η Calvin Klein παρουσιάζει σήμερα τη νέα καμπάνια για το Φθινόπωρο 2024, με πρωταγωνίστρια το supermodel Kendall Jenner, φορώντας τη νέα συλλογή γυναικείων ενδυμάτων του brand.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Σε σκηνοθεσία και φωτογράφηση του Mert Alas, η καμπάνια μας δείχνει την Kendall με έναν αέρα ανανέωσης σε μια χαλαρή ημέρα, φορώντας Calvin Klein, συμπεριλαμβανομένων των αναβαθμισμένων essentials της νέας σειράς Calvin Klein Studio.

Η Kendall ντυμένη με ρούχα εμπνευσμένα από την πόλη καθώς περπατά στην παραλία: δερμάτινα και δαντελωτά outerwear ως ένα ολοκληρωμένο look και εσώρουχα συνδυασμένα με tailored κομμάτια.

«Είμαι μέλος της οικογένειας Calvin Klein εδώ και σχεδόν μια δεκαετία, αλλά πάντα ενθουσιάζομαι όταν συνεργάζομαι με την ομάδα για κάθε καμπάνια», δήλωσε η Kendall.

«Αυτή τη φορά φόρεσα μερικά από τα πιο εμβληματικά κομμάτια του Calvin, όπως το slip dress και το παλτό, έτσι μπόρεσα να αποδώσω αυτόν τον κλασικό αισθησιασμό για την οποία είναι γνωστό το brand».

Η γυναικεία συλλογή Φθινόπωρο 2024 της Calvin Klein έχει σχεδιαστεί για στυλ από το πρωί μέχρι το βράδυ, με φρέσκους χρωματικούς συνδυασμούς, μεταβατικά layers και νέες προσεγγίσεις στον μινιμαλισμό.

Μέσα από τη δυναμική ρευστότητα των νέων μαλακών tailored κομματιών και τα εμβληματικά slip dresses του brand, αναβιώνει η ‘90s αισθητική.

Η σεζόν εισάγει επίσης το Calvin Klein Studio, μια αναβαθμισμένη έκφραση των essentials του brand, κατασκευασμένα με premium υλικά, προσεγμένο tailoring και μοντέρνες σιλουέτες.

Αυτά τα κομμάτια αναδεικνύονται μέσα από πολυτελή υλικά και κομψές σχεδιαστικές λεπτομέρειες, δίνοντας μια νέα διάσταση στα μινιμαλιστικά staples.

Η καμπάνια της Calvin Klein για το Φθινόπωρο 2024 θα συνεχίσει να αναδεικνύεται καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν, ακολουθώντας τα εμβληματικά ταλέντα του brand σε στιγμές τους μέσα στην ημέρα - από το πρωί μέχρι το ηλιοβασίλεμα - προσδίδοντας νέα πνοή στο brand και στα διαχρονικά κομμάτια της Calvin Klein.

Campaign Credits: Directed and photographed by Mert Alas Styled by Emmanuelle Alt

Editorial Credits: Calvin Klein

Social: @calvinklein

Δειτε Επισης

Θύμα ληστείας στο σπίτι του στο Κολωνάκι ο σχεδιαστής Ερωτόκριτος – Αντιμέτωπος με δύο κουκουλοφόρους
Το κόκκινο χαλί στα #MTVVMAs 2024! Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στη Νέα Υόρκη
Όλες οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί για τα 13 Panik! Σταρούμπες, αστέρια και αστεράκια στο party!
Ο Tommy Hilfiger, αναδεικνύει το ναυτικό στυλ με μια μοντέρνα πινελιά στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης
Η Lady Gaga έκλεψε την παράσταση στο κόκκινο χαλί του #VeniceFilmFestival 2024
Η Calvin Klein παρουσιάζει τη νέα καμπάνια της γυναικείας συλλογής με κεντρικό πρόσωπο την Kendall Jenner
Η Tommy Hilfiger αποκαλύπτει τον Patrick Schwarzenegger και την Abby Champion ως τα απόλυτα it-faces της καμπάνιας Φθινόπωρο 2024
Εξιτήριο μετά το χειρουργείο για την Χριστίνα Κοντοβά – Το μήνυμα της: «Όλα είναι καλά, αλλά με πολύ πόνο»
Στο νοσοκομείο η σχεδιάστρια μόδας Χριστίνα Κοντοβά - Χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση
Τommy Hilfiger και Stray Kids στην Νέα Υόρκη για την φθινοπωρινή καμπάνια 2024