Σπύρος Μπιμπίλας: «Είμαι ανενεργός σεξουαλικά, εδώ και πολλά χρόνια δεν μ’ ενδιαφέρει»

«Ερωτεύτηκα τέσσερις φορές. Το ίδιο δυνατά και το ίδιο αξιόλογα. Οι δύο έχουν μείνει ως άνθρωποι της οικογένειάς μου και οι άλλοι δύο όχι. Πληγώθηκα και από τους τέσσερις, αλλά δεν έχει σημασία αυτό»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Σπύρος Μπιμπίλας «άνοιξε» την καρδιά του στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο για λογαριασμό του περιοδικού #Λοιπόν.

Μέσα σ’ όλα, ο βουλευτής και ηθοποιός αναφέρθηκε στα προσωπικά του, απαντώντας στο αν έχει κλείσει το κεφάλαιο του έρωτα του στη ζωή του.

Δεν έζησες ποτέ τον μεγάλο έρωτα; Να πεις: «Αυτός ο άνθρωπος είναι το λιμάνι μου»…

Τέσσερις φορές. Το ίδιο δυνατά και το ίδιο αξιόλογα. Οι δύο έχουν μείνει ως άνθρωποι της οικογένειάς μου και οι άλλοι δύο όχι. Πληγώθηκα και από τους τέσσερις, αλλά δεν έχει σημασία αυτό, γιατί η ζωή είναι ωραία επειδή ζούμε και πληγές. Αν όλα ήταν μόνο χαρές δεν θα είχαμε καταλάβει πόσο μεγάλη είναι η ευτυχία της ζωής.

Έχεις απορρίψει πλέον το κομμάτι έρωτας στη ζωή σου;

Όχι δεν το έχω απορρίψει. Αν και είμαι ανενεργός σεξουαλικά, αν έρθει κάτι και με συνεπάρει, έχει καλώς. Αν πάλι δεν έρθει δεν με πειράζει καθόλου, έχει κι άλλα ωραία πράγματα η ζωή.

Δεν έχεις δηλαδή πλέον ερωτικές επαφές στη ζωή σου;

Εδώ και πολλά χρόνια δεν μ’ ενδιαφέρει. Με νοιάζει μόνο να υπάρχει ένας άνθρωπος να με συγκλονίζει, αλλιώς κάνω αποχή από το σεξ. Έχω συνδυάσει το σεξ με τη μεγάλη αγάπη, αν δεν υπάρχει μεγάλη αγάπη, δεν μπορώ να κάνω σεξ. Το περιστασιακό σεξ δεν μου προσφέρει τίποτα.

Ο ηθοποιός και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για την προσωπική του περιουσία, τα χρήματα που έχει δανείσει σε συναδέλφους του για δικές τους υποθέσεις, ενώ αποκαλύπτει και τους ανθρώπους στους οποίους θα ήθελε να περάσει η κληρονομιά του, όταν φύγει από τη ζωή.

«Κατά την διάρκεια της καριέρας μου, τα χρήματα που έβγαζα τα έδινα είτε με τη μορφή δανείου σε κάποιους, είτε με τη μορφή βοήθειας που μου ζητούσαν. Εγώ τη συνείδησή μου την έχω καθαρή, κάποιοι άλλοι δεν την έχουν. Τα περισσότερα από αυτά είναι δανεικά και αγύριστα. Κάποια χρήματα τα πήρα πίσω. Μια φορά έφτασα και στα δικαστήρια γι’ αυτόν τον λόγο και δικαιώθηκα», δηλώνει ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Δεν έχω και καμία τεράστια περιουσία. Ένα ωραίο σπίτι που μένω, ένα δεύτερο σπίτι που το παραχωρώ, κάποια χρήματα στην άκρη και ένα οικοπεδάκι. Έχω κάνει διαθήκη από τα εικοσιπέντε μου, που απέκτησα το πρώτο μου διαμέρισμα. Έχω μία υπέροχη ανιψιά και πολύ καλούς φίλους. Αυτά που έχω λοιπόν, θα τα πάρουν οι άνθρωποι που αγαπώ», εξομολογείται ο ηθοποιός σε σχετική ερώτηση.

Έχεις σκεφτεί τι θα γίνει, αν τα φώτα σβήσουν;

«Δεν θ’ αφήσω τα φώτα να σβήσουν. Αν δω ότι βιολογικά δεν τα καταφέρνω, θα σταματήσω, έτσι πρέπει να κάνει ο άνθρωπος και όχι να σέρνεται πάνω στη σκηνή. Επίσης έχω οργανώσει τόσο καλά στη ζωή μου, πληρώνοντας ασφάλειες, που αν πάθω κάτι, να μην έχω την ανάγκη των άλλων. Επίσης, φροντίζω τον εαυτό μου για να μην αρρωστήσει. Αν προσέχουμε, δεν αρρωσταίνουμε τόσο εύκολα», απαντά χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

FRA_8426-copy

Δειτε Επισης

Ξανά μαζί JLo & Ben Affleck, μετά την κατάθεση του διαζυγίου – Η κοινή βόλτα με τα παιδιά τους & τα δάκρυα της
Η τρυφερή φιλία της Άριελ Κωνσταντινίδη με τον σκηνοθέτη Κώστα Κιμούλη, αδερφό του Γιώργου Κιμούλη
Συγκινεί η Ταμίλα Κουλίεβα για τη μητέρα της: «Δεν γνωρίζουμε πολλά ακόμη για αυτή την ασθένεια»
Γιάννης Μπέζος για #Famagusta: «Φυσιολογικές οι αντιδράσεις των Τούρκων, δεν ήταν έκπληξη, τις περίμενα»
Συγκλονίζει η Δέσποινα Μοιραράκη για την τραγωδία του πατέρα της: «Σαν σήμερα έμεινα ορφανή»
Δημήτρης Σταρόβας: «Θα μπορούσα να παίρνω και πριν τα χάπια που παίρνω τώρα & να μην είχε συμβεί αυτό»
Ο Ντίνος Καρύδης «έφυγε» έχοντας εκφράσει με κάθε δυνατό τρόπο την απεριόριστη αγάπη του στην Σμαράγδα
Απέραντη θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο... Έφυγε ο σπουδαίος Ντίνος Καρύδης
Το συγκινητικό μήνυμα της Έλενας Τοπαλίδου, για τα δύο χρόνια από την απώλεια του πατέρα της
Η ανάρτησή της Chrissy Teigen για την 11η επέτειο με τον John Legend: «Είμαστε τυχεροί! Σ' αγαπώ αρκουδάκι μου!»