Η Lady Gaga έκλεψε την παράσταση στο κόκκινο χαλί του #VeniceFilmFestival 2024

H εκπληκτική εμφάνισή στην πρεμιέρα #Joker: Folie à Deux

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Lady Gaga κατάφερε με την εμφάνισή της να την προσέξουν όλοι όσοι ήταν στο Φεστιβάλ της Βενετίας και την πρεμιέρα της νέας ταινίας, Joker: Folie à Deux, όπου πρωταγωνιστεί.

Συνοδευόμενη από τον συμπρωταγωνιστή της, Joaquin Phoenix τον σκηνοθέτη της ταινίας, Todd Phillips και τον αρραβωνιαστικό της, Michael Polansky , η superstar έφτασε στο κόκκινο χαλί, ντυμένη στα μαύρα.

Φορούσε ένα ογκώδες φόρεμα Dior Haute Couture με βαθύ ντεκολτέ και μια ογκώδη φούστα με το ύφασμα να κάνει κύματα στο κάτω μέρος.

Η επιλογή του μεγάλου, κρεμαστού διαμαντένιου κολιέ προσέθεσε μια επιπλέον δόση πολυτέλειας στην εμφάνισή της.

Αυτό όμως που πραγματικά ανέδειξε την εμφάνισή της κλέβοντας την παράσταση ήταν το επιβλητικό μαύρο δαντελένιο headpiece που φορούσε.

Η επιλογή αυτού του θεαματικού καπέλου έδωσε αέρα μυστηρίου και μεγαλείου, προσθέτοντας μια εμβληματική πινελιά στο συνολικό στιλ της.

Τον Μάιο η Lady Gaga μίλησε για τον ρόλο της Harley Quinn στην ταινία, λέγοντας ότι έβαλε τη δική της εκδοχή στον χαρακτήρα της DC Comics.

«Ξέρετε, η δική μου εκδοχή της Harley είναι η δική μου και είναι πολύ αυθεντική για την ταινία και τους χαρακτήρες», δήλωσε στο Access Hollywood, προσθέτοντας: «Δεν έχω ξανακάνει ποτέ κάτι σαν αυτό που έχω κάνει σε αυτή την ταινία, οπότε όλα θα είναι εντελώς καινούργια και πραγματικά διασκεδαστικά».

lady-gaga-joaquin-phoenix-todd-phillips-at-the-photocall-v0-jskgpf0txrmd1 imrs download GettyImages-2170223215 ANI-20240905035729 Joker-2
lady-gaga-joaquin-phoenix-todd-phillips-at-the-photocall-v0-jskgpf0txrmd1 imrs download GettyImages-2170223215 ANI-20240905035729 Joker-2

H Lady Gaga έφτασε στο Φεστιβάλ της Βενετίας με διαφορετικό λουκ, λανσάροντας ξανά το ξανθό, τρεις μόλις εβδομάδες αφού είχε ανεβάσει μια selfie με μαύρα μαλλιά.

Στο πλευρό της είχε τον σύντροφό της, τον 46χρονο επιχειρηματία Michael Polansky, με τον φακό να τους απαθανατίζει σε διάφορες τρυφερές πόζες, καθώς έφταναν με βάρκα στο εμβληματικό ξενοδοχείο Cipriani.

GettyImages-2169930947

Η 36χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια φοράει ένα μίνι πουά φόρεμα σε άσπρο-μαύρο, με μεγάλο φιόγκο, το οποίο έχει συνδυάσει με μαύρες γόβες και σκουρόχρωμο καλσόν, σε μια εμφάνιση με vintage αέρα.

GettyImages-2169954626

Δειτε Επισης

«Φακέλωσέ το....σπίτι σου!» Ο Σεπτέμβριος έχει καθιερωθεί ανά το παγκόσμιο ως ο «Μήνας Λευχαιμίας»
#MTVVMAs 2024: Η λίστα των νικητών & τα Live act - Σάρωσε η Taylor Swift - Τιμώμενο πρόσωπο η Κaty Perry
Καλεσμένος στο πάρτι της σειράς #EmilyinParis του #Netflix στην Ρώμη, ο Λάκης Γαβαλάς
H Taylor Swift και Travis Kelce πήγαν στον γάμο του διάσημου μοντέλου Karen Elson - Παρέλαση celebrities
H Angelina Jolie με τον γιο της Pax στο κόκκινο χαλί ένα μήνα αφού ο 20χρονος βγήκε από την εντατική
Πέθανε η μητέρα της Nicole Kidman λίγο πριν την βράβευσή της στο #VeniceFilmFestival 2024
Η Lady Gaga έκλεψε την παράσταση στο κόκκινο χαλί του #VeniceFilmFestival 2024
#VeniceFilmFestival 2024: Η πρώτη επίσημη εμφάνιση Brad Pitt και Ines de Ramon
Η Βίκυ Καγιά περπάτησε και στο κόκκινο χαλί του #VeniceFilmFestival 2024!
Χειροκροτούσαν όρθιοι επί 15 λεπτά την Αngelina Jolie στο #VeniceFilmFestival 2024 για τη Μαρία Κάλλας