Η Tommy Hilfiger αποκαλύπτει τον Patrick Schwarzenegger και την Abby Champion ως τα απόλυτα it-faces της καμπάνιας Φθινόπωρο 2024

Με φόντο το εμβληματικό τοπίο της Νέας Υόρκης, η καμπάνια παρουσιάζει το πρόσφατα αρραβωνιασμένο ζευγάρι του Χόλυγουντ, που ενσαρκώνει το πνεύμα της αμερικανικής αισιοδοξίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Tommy Hilfiger, μέλος της PVH Corp. [NYSE: PVH], παρουσιάζει τον ανερχόμενο star του White Lotus, Patrick Schwarzenegger, και την αρραβωνιαστικιά του και supermodel, Abby Champion, ως τα πρόσωπα της καμπάνιας TOMMY HILFIGER Φθινόπωρο 2024.

Η καμπάνια αναδεικνύει τα νέα must-have της σεζόν, ανανεωμένα με την αστείρευτη ενέργεια της πόλης της Νέας Υόρκης.

Ντυμένοι με μοντέρνες εκδοχές διαχρονικών κομματιών, η καμπάνια προσφέρει μια ματιά στις ζωές του κομψού νεαρού ζευγαριού.

Η αναμφισβήτητη χημεία τους αποτυπώνεται σε μια σειρά πορτρέτων που αντανακλούν τις επιτυχημένες καριέρες τους, το ιδιαίτερο στυλ τους και πάνω απ’ όλα την ερμηνεία τους για το «για πάντα».

Με τη γοητεία και την κομψότητα στο επίκεντρο, η συλλογή προλογίζει μια νέα εποχή κλασικού αμερικανικού στυλ και διακριτικής κομψότητας.

1

«Ο Patrick και η Abby ενσαρκώνουν το ισχυρό ζευγάρι της επόμενης γενιάς», δήλωσε ο Tommy Hilfiger.

«Η βαθιά τους σύνδεση, η κοινή δέσμευση και η αδιάλειπτη υποστήριξη που δείχνουν ο ένας στον άλλο, αποτυπώνουν το πνεύμα της αισιοδοξίας που πάντα τροφοδοτεί το brand μας.

Με αυτήν την εκστρατεία, είμαι ενθουσιασμένος να παρουσιάσω μια νέα εποχή κλασικού preppy στυλ μέσα από το φιλόδοξο πρίσμα αυτού του αξιοσημείωτου ζευγαριού».

«Αυτή η καμπάνια ήταν μια οικεία και ειλικρινής απεικόνιση της σχέσης μας μέχρι σήμερα» δήλωσε ο Patrick Schwarzenegger.

«Πάντα νιώθω καλύτερα όταν η Abby είναι δίπλα μου, και φορώντας τη νέα συλλογή του Tommy, νιώσαμε άνετα και χαλαρά. Είναι μια διαχρονική καμπάνια και ανυπομονούμε για το μέλλον μας μαζί».

«Είμαι συνηθισμένη να εργάζομαι σε όλο τον κόσμο, οπότε το να κάνω φωτογράφιση με τον Patrick και τον Tommy στη Νέα Υόρκη, με έκανε να νιώσω σαν να επέστρεψα σπίτι», δήλωσε η Abby Champion.

«Ο Tommy έχει επαναπροσδιορίσει το στυλ της πόλης, αναμειγνύοντας το παραδοσιακό με το μοντέρνο. Κάθε κομμάτι αποπνέει μια γνώριμη και άνετη αίσθηση, εμπλουτισμένη με ποιοτικά υφάσματα και μοντέρνο design».

2

Ο Patrick Schwarzenegger και η Abby Champion, που άρχισαν να βγαίνουν το 2015, έγιναν γρήγορα ένα από τα πιο stylish νεαρά ζευγάρια του Χόλυγουντ.

Καθ' όλη τη διάρκεια της σχέσης τους, στηρίζουν ο ένας τον άλλο τόσο στις καριέρες τους όσο και στην προσωπική τους ζωή.

Η Champion συνεχίζει να είναι ένα περιζήτητο μοντέλο, περπατώντας σε διεθνείς πασαρέλες και εμφανιζόμενη σε κορυφαία περιοδικά μόδας, ενώ η καριέρα του Schwarzenegger στην υποκριτική είναι σε άνοδο με τον πολυαναμενόμενο ρόλο του στο White Lotus, Season 3 και το "American Sports Story: Aaron Hernandez" του Ryan Murphy.

3

Το ζευγάρι αποτυπώθηκε με φυσικότητα και ζωντάνια από τον Alasdair McLellan.

Η συλλογή Φθινόπωρο 2024 είναι εμπνευσμένη από τη Νέα Υόρκη, την επιτομή του κλασικού αμερικανικού στυλ, εμπλουτισμένη με την ξεχωριστή ενέργεια της πόλης και την χαρακτηριστική πινελιά του Tommy.

Συνεχίζοντας την παράδοση ενσωμάτωσης αθλητικών λεπτομερειών σε κάθε συλλογή, το σύνολο του casual sportswear προσφέρει μοντέρνες παραλλαγές κλασικών γραμμών, όπως τα άψογα σχεδιασμένα chinos, κομψά cable-knits και ανανεωμένα polos.

Τα key pieces για τη σεζόν περιλαμβάνουν ένα μοντέρνο μάλλινο παλτό σε καμηλό ως το απόλυτο κομμάτι layering, ένα oversized puffer σε κομψό καρό καθώς και στιλάτα pea coats σε βαθύ μπλε και bombers με varsity-inspired λεπτομέρειες.

Μαλακά πουλόβερ, κλασικά πουκάμισα Oxford και εξαιρετικά σακάκια είναι σχεδιασμένα για layering, ενώ τα loafers και τα κομψά Chelsea boots προσφέρουν ευελιξία και μια εκλεπτυσμένη πινελιά στην καθημερινότητα.

Η συλλογή Φθινόπωρο 2024 θα είναι διαθέσιμη στο tommy.com, στα καταστήματα TOMMY HILFIGER και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Οι φίλοι και οι λάτρεις της μάρκας καλούνται να συμμετάσχουν στη συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιώντας #TommyHilfiger και @TommyHilfiger.

4

Δειτε Επισης

Θύμα ληστείας στο σπίτι του στο Κολωνάκι ο σχεδιαστής Ερωτόκριτος – Αντιμέτωπος με δύο κουκουλοφόρους
Το κόκκινο χαλί στα #MTVVMAs 2024! Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στη Νέα Υόρκη
Όλες οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί για τα 13 Panik! Σταρούμπες, αστέρια και αστεράκια στο party!
Ο Tommy Hilfiger, αναδεικνύει το ναυτικό στυλ με μια μοντέρνα πινελιά στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης
Η Lady Gaga έκλεψε την παράσταση στο κόκκινο χαλί του #VeniceFilmFestival 2024
Η Calvin Klein παρουσιάζει τη νέα καμπάνια της γυναικείας συλλογής με κεντρικό πρόσωπο την Kendall Jenner
Η Tommy Hilfiger αποκαλύπτει τον Patrick Schwarzenegger και την Abby Champion ως τα απόλυτα it-faces της καμπάνιας Φθινόπωρο 2024
Εξιτήριο μετά το χειρουργείο για την Χριστίνα Κοντοβά – Το μήνυμα της: «Όλα είναι καλά, αλλά με πολύ πόνο»
Στο νοσοκομείο η σχεδιάστρια μόδας Χριστίνα Κοντοβά - Χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση
Τommy Hilfiger και Stray Kids στην Νέα Υόρκη για την φθινοπωρινή καμπάνια 2024